Cime su Srbi zaduzili Sumadince??

Srbi su zaduzili Sumadince minimum 3 puta kroz istoriju - ali ovom prilikom cu apostrofirati dobre odnose dva naroda u protekloj dekadi - tokom koje su robna razmena , promet usluga i kapitala , kao i neki projekti iz oblasti zajednickog nastupa na stranim trzistima dobili novu dinamiku . :deda: ...

Slazete li se da je pitanje kretensko, isto kao:
cime su Srbi zaduzili Crnogorce, Licane, Kajisnike, Vojvodjane...,?????

Krpa, kretena i umisljenih pametnjakovica iz Crne Gore, nikad malo!

Kada postoji medjusobna identifikacija i saradnja, onda je pitanje besmisleno.
Medjutim kad identifikacija nestane, barem u nekim ljudima, onda se postavljaju i preispituju i najbanalnija pitanja.

Covek napisao dva naroda, kako sam mu ja dao ideju. z:hm:

Inace na tim relacijama se vec radi, zato imas sve vecu primenu imena Srbijanac.

srbijanc je srbin iz srbije,crnogorac je srbin iz crne gore...................ja koliko znam oduvek se ovam preko drine za srbe iz srbije govorilo srbijanci

koliko sam skonto ova tema je parodija na onu kako su crnogorci zaduzili srbe.......ako su crnogorci poseban narod onda su i sumadinci,licani,hercegovci ,sremci itd

srbijanc je srbin iz srbije,crnogorac je srbin iz crne gore...................ja koliko znam oduvek se ovam preko drine za srbe iz srbije govorilo srbijanci

koliko sam skonto ova tema je parodija na onu kako su crnogorci zaduzili srbe.......ako su crnogorci poseban narod onda su i sumadinci,licani,hercegovci ,sremci itd

Kako se ponasamo jedni prema drugima, mozda i jesmo.

Back