- Poruka
- 23.689
Moj je više u fazonu: i pijan i trezan, za tebe sam vezanОни носе посебно проклетство са собом... Цијелу ноћ пију да је забораве, а онда кад дођу кући виде је – дупло!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj je više u fazonu: i pijan i trezan, za tebe sam vezanОни носе посебно проклетство са собом... Цијелу ноћ пију да је забораве, а онда кад дођу кући виде је – дупло!
smotala me na emanuelaSvaka žena zna šta joj je snaga i čime raspolaže kada želi nekoga da osvoji. Pod osvajanjem, ne mislim ratne taktike Mislim da sam svog muža osvojila osmehom a bogami i dugim nogama to je što se tiče osvajanja, a zadržala sam ga kulinarskim umećem
Ne znam Emanuelu al svaka joj častsmotala me na emanuela
Ja ne znam...realno,zatvoren je za pricu o tomeSvaka žena zna šta joj je snaga i čime raspolaže kada želi nekoga da osvoji. Pod osvajanjem, ne mislim ratne taktike Mislim da sam svog muža osvojila osmehom a bogami i dugim nogama to je što se tiče osvajanja, a zadržala sam ga kulinarskim umećem
Totalno si ga zavela, blokiraoJa ne znam...realno,zatvoren je za pricu o tome
Ma gde...on je mene zaveo...ja "mu" apdejtujtujem svaku svoju reakciju...Totalno si ga zavela, blokirao
Ne verujem ti vage nikad nisu potpuno zavedeneMa gde...on je mene zaveo...ja "mu" apdejtujtujem svaku svoju reakciju...
To je procesNe verujem ti vage nikad nisu potpuno zavedene
uzela filozof da me trpa sa kantovim vidjanjem sveta. mene neukog.Ne znam Emanuelu al svaka joj čast
Sada, mislio si na Kanta ,ja nisam ni reagovala na njegovu sliku bravo za sociološkinju koleginicuuzela filozof da me trpa sa kantovim vidjanjem sveta. mene neukog.
pa naravno da sam pao na te fore.
a zadrzala me kvalitetnim seksom. da se ne lagimo
reko mi je lepasiSvaka žena zna šta joj je snaga i čime raspolaže kada želi nekoga da osvoji. Pod osvajanjem, ne mislim ratne taktike Mislim da sam svog muža osvojila osmehom a bogami i dugim nogama to je što se tiče osvajanja, a zadržala sam ga kulinarskim umećem
A ti njemu lepsi i gotovo, muž i žena, mačka pečenareko mi je lepasi
džaba mozak
To me razočarava ! Iako se smejemA ti njemu lepsi i gotovo, muž i žena, mačka pečena
Romantka baaTo me razočarava ! Iako se smejem
Ja ni to nisam uspelaFolirala sam da umem da kuvam.
Možda je trebalo da dugo foliraš, pa si provaljena.Ja ni to nisam uspela
Nisam ni pokušavala!Možda je trebalo da dugo foliraš, pa si provaljena.
Onda si ga ulovila na seks, garantovano.Ja ni to nisam uspela
Pao je u mrežu pogleda and pregleda.Slava mu.Onda si ga ulovila na seks, garantovano.
Oni padaju na te dve pojave, da jedu i ... je.u
I ja sam svog pregledala.Pao je mrežu pogleda and pregleda.Slava mu.
A nisam doktorka.I ja sam svog pregledala.