pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.296
Jesam li bila stroga ?Нису ти чак ни ВИП статус дали, мора да су те казнили више пута. Ц ц ц.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam li bila stroga ?Нису ти чак ни ВИП статус дали, мора да су те казнили више пута. Ц ц ц.
Дефинитивно много више него као обичан форумаш. Мада видео сам те само једном на делу, и то када си мене лично казнила, тако да, овај, постоји велика вероватноћа да грешим.Jesam li bila stroga ?![]()
Ко бре не сме да одговори.ne sme ni da odgovori![]()
![]()
Шта се смејеш Јасна, то није смешно, то је тужноЈа се бавим суштинским питањима.

Ekonomistkinja sam.da li ste zadovoljni svojim poslom/profesijom? da li bi/ste nešto menjali ili unapredili?

Priznaj da ti je prijalo.Дефинитивно много више него као обичан форумаш. Мада видео сам те само једном на делу, и то када си мене лично казнила, тако да, овај, постоји велика вероватноћа да грешим.
takodje. jedino se ne hvatam keramike. iz inataMajstor za sve.
Сад ме вређашPriznaj da ti je prijalo.![]()
nijesi valjda PopЈа се бавим суштинским питањима.
Нијесам.nijesi valjda Pop
Ako se nisi popeo na Mont Everest, ništa nisi uradioPare zaradjujem programiranjem i nesto sitno drzanjem nastave (nastavu drzim vise iz ljubavi nego zbog para).
A bavim se obezbedjivanjem sredstava da sto ranije odem u penziju, plan mi je da najkasnije sa 55 godina sam sebe penzionisem, ali ne sa nekom bednom penzijom, vec sa penzijom/pasivnim prihodima, da mogu da zivim pristojno u bilo kojoj zemlji na svetu.
U medjuvremenu se trudim da maksimalno uzivam u zivotu, u roditeljstvu i u svojim hobijima: boks i voznja dvotockasa.

Koji ću **** tamoAko se nisi popeo na Mont Everest, ništa nisi uradio![]()
sto..keramika je danas najlaksa...imas one samolepljive, cudo ucine...al je problem kod nasih ljudi sto prosto vole mjesalicu, spahtlu gletaricu, nivelatore i cekic..takodje. jedino se ne hvatam keramike. iz inata
Који? Сви? Већина? Неки? Знаш проверено да Сенсеј нема никакву надокнаду? Чему онда толики труд да одржи форум живим и то отварањем глупих тема које га очигледно не занимају? Много је то труда за шта?
ej,21 vek je! sve se naplacuje!Ne primam nikakvu nadoknadu.