Čime se bavite u životu?

Pare zaradjujem programiranjem i nesto sitno drzanjem nastave (nastavu drzim vise iz ljubavi nego zbog para).

A bavim se obezbedjivanjem sredstava da sto ranije odem u penziju, plan mi je da najkasnije sa 55 godina sam sebe penzionisem, ali ne sa nekom bednom penzijom, vec sa penzijom/pasivnim prihodima, da mogu da zivim pristojno u bilo kojoj zemlji na svetu.

U medjuvremenu se trudim da maksimalno uzivam u zivotu, u roditeljstvu i u svojim hobijima: boks i voznja dvotockasa.

Pare zaradjujem programiranjem i nesto sitno drzanjem nastave (nastavu drzim vise iz ljubavi nego zbog para).

A bavim se obezbedjivanjem sredstava da sto ranije odem u penziju, plan mi je da najkasnije sa 55 godina sam sebe penzionisem, ali ne sa nekom bednom penzijom, vec sa penzijom/pasivnim prihodima, da mogu da zivim pristojno u bilo kojoj zemlji na svetu.

U medjuvremenu se trudim da maksimalno uzivam u zivotu, u roditeljstvu i u svojim hobijima: boks i voznja dvotockasa.
Ako se nisi popeo na Mont Everest, ništa nisi uradio z:shock:

Који? Сви? Већина? Неки? Знаш проверено да Сенсеј нема никакву надокнаду? Чему онда толики труд да одржи форум живим и то отварањем глупих тема које га очигледно не занимају? Много је то труда за шта?

Ne primam nikakvu nadoknadu.

Завршио нешто школе, али...
Најбоље је то објаснио мој брат од тетке:
”Шта вреди ... и ... (мени и његовом рођеном брату) што су завршили школу, кад не раде у струци. Једини ја радим у струци”.
Он је, иначе, завршио само основну школу и ради у Луци Београд као физикалац на утовару/истовару, или како се то сад стручно зове ”магацински манипулант” :D

Back