prvepruge
Iskusan
- Poruka
- 5.634
Istu gimnaziju par godina posle mene je zavrsio p.ichko.usti, pa to moram da krijem u realnom zivotu.Šešelj i ja smo završili istu gimnaziju pa se ne hvalim![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istu gimnaziju par godina posle mene je zavrsio p.ichko.usti, pa to moram da krijem u realnom zivotu.Šešelj i ja smo završili istu gimnaziju pa se ne hvalim![]()
Ako mu posao uključuje teren i kafanu, ovo drugo naročito, onda prolazi kao inženjerNavodno (tako on kaze) je i mario inzenjer. Cvecarstva.
Da se razumemo, inzenjer hortikulture nije lose zanimanje... ali za devojcice.

Ne, on ne radi. Kod taste je na izdrzavanju.Ako mu posao uključuje teren i kafanu, ovo drugo naročito, onda prolazi kao inženjer![]()
bar to niko ne moze da ti osporiBas me ono stid.Najneobrazovaniji na forumu.
Sreca je samo sto mi nepismenost nece docekivati na noz.

Nermoj da se lozis, pola onih koji se "fale" samo se hvale, nemaju oni te skole. U Srbiji (na osnovu iskustva, ne samo u Srbiji) je uobicajeno da ljudi sto se skole tice ne govore istinu. Tako imas gomilu politicara koji su lazirali svoje diplome, malo pa malo otkriju nekog ko laze. A zamisli kako tek lazu na ovakvim online mestima gde smo anonimni. Naravno, imas poprilcan % ljudi koji govore istinu, no ne treba da verujes na prvu.Bas me ono stid.Najneobrazovaniji na forumu.
Sreca je samo sto mi nepismenost nece docekivati na noz.

.Daj ja sam zavsio ekonomiju kad si se ti rodio. To mi je bio najgori potez u zivotu.Ја сам економиста за финансије/математичар. Приватно држим часове математике деци основне школе, правим материјале за разне писмене провере, стављам их на блог![]()
Imam ja jos javnih licnosti kojima mogu da se pohvalim sto se tice moje alma mater(ine), ne izazivaj dok nisam najpoznatiju loto devojku izvukla iz rukavaŠešelj i ja smo završili istu gimnaziju pa se ne hvalim![]()
Који си смер био, брате? Ја на финансијама, најтежи смерDaj ja sam zavsio ekonomiju kad si se ti rodio. To mi je bio najgori potez u zivotu.

Ma zajebavam se.Nermoj da se lozis, pola onih koji se "fale" samo se hvale, nemaju oni te skole. U Srbiji (na osnovu iskustva, ne samo u Srbiji) je uobicajeno da ljudi sto se skole tice ne govore istinu. Tako imas gomilu politicara koji su lazirali svoje diplome, malo pa malo otkriju nekog ko laze. A zamisli kako tek lazu na ovakvim online mestima gde smo anonimni. Naravno, imas poprilcan % ljudi koji govore istinu, no ne treba da verujes na prvu.
bankarstvo i poslovne finansije. Znas koliko me para u zivotu kostalo ono sto sam naucio tu joj.Који си смер био, брате? Ја на финансијама, најтежи смер![]()
![]()
![]()
Kratko i jasno, Emilia Marty is back.Po struci pravnica ali se tim zanimanjem ne bavim od 2020, kad sam pocela da radim na internetu. Kratko radila u Nemackoj posao za nekvalifikovanu radnu snagu, trenutno na leru, trazim bolje stele na nemačkom govornom području.
ispade samo sto ja ne krijem novcanik u zadnjem dzepuДакле, колеге смо и по смеру![]()
![]()
![]()
Termotehnika? Šta je to? Mašinstvo?čime se bavite u životu?
šta ste po zanimanju, ako smem da pitam?
za pojedine članove foruma znam, ali za većinu nemam pojma,
da li ste zadovoljni svojim poslom/profesijom? da li bi/ste nešto menjali ili unapredili?
eto da ja počnem prvi...
dipl. inž. termotehnike, radim kao Projektmanager, često sam za računarom, pa mi učešće na forumu dođe kao predah od posla. uglavnom pišem iz firme dok sam na poslu... popodne/uveče/vikendom ređe..
Hvala unapred na odgovorima
da, na Mašincu.Termotehnika? Šta je to? Mašinstvo?
zapravo i mene zivo interesuje kako pojedini imaju vremena da vise ovdje.molim moderatora koji mi je izmenio uvodni post da se oglasi i objasni zašto je to uradio.
jel ovde zabranjeno bilo šta reći o moderatorima? šta je loše u tome što sam pitao i šta rade u životu administratori koji imaju stotine hiljada poruka na forumu. objavljuju desetine tema dnevno, prisutni su ovde 24/7. interesuje me kako je moguće da neko ima toliko baš slobodnog vremena? hoću i ja tako da ne moram ništa da radim i da imam toliko slobodnog vremena!