Sve je u redu samo je zid izmedju dvoje na neki nacin podignut i obe strane shvataju da postoji. Mora se od necega poceti i kako razbiti zid koji se stvorio, bez velikog talasanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gost0707:Sve je u redu samo je zid izmedju dvoje na neki nacin podignut i obe strane shvataju da postoji. Mora se od necega poceti i kako razbiti zid koji se stvorio, bez velikog talasanja.
....I NE MOGU VISE TO DA PREZIVLJAVAM!To je jedino resenje. Otvoreno razgovarajte da bi pronasli problem ili rupicu u tom zidu od koje cete poceti da ga rusite. Tako je mnogo lakse.kety:razgovorom...?
Ovo je dobroGazdarica:Pneumatskim cekicem... :wink:
mada moze da posluzi i bager :wink:gost0707:Sve je u redu samo je zid izmedju dvoje na neki nacin podignut i obe strane shvataju da postoji. Mora se od necega poceti i kako razbiti zid koji se stvorio, bez velikog talasanja.
Van Goga:Ljubavlju!!!
Razgovorom, definitivno i to sto pre! Ja sam tri godine bila u vezi sa predivnim deckom, ali poceli smo da se udaljujemo. Kako ni jedno od nas dvoje nije imalo hrabrosti, snage, volje i cega sve jos da zapocne ozbiljan razgovor na temu spasavanja nase veze posle godinu dana obostranog mucenja raskinula sam s njim. Dalje se nije moglo, a nazad vise nisam videla. Ne volim ga vise, ali ne znate koliko se kajem sto tu vezu nisam uspela da spasim. Nikad vise nisam srela nekog tako svestranog, obrazovanog, pazljivog, nekog vrednog cuvanjagost0707:Sve je u redu samo je zid izmedju dvoje na neki nacin podignut i obe strane shvataju da postoji. Mora se od necega poceti i kako razbiti zid koji se stvorio, bez velikog talasanja.
lolla:Ne moze se razbiti ukoliko to oboje ne zele... i nema razbijanja bez talasanja...