Recite...predloge...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skotina:
Ovo je najvaznije od svega, jer se monitor uglavnom sporo prlja, ali prsti cuda cine, jedan dodir i eto otisaka i zamucene slike sto steti vidu...sonne:I ne pipaj vise monitor prstima!!!
Heh, nece valjda po monitoru da baca :?Incognito:Manje masturbiraj ispred monitora i neces imati potrebe da ga cistis![]()
![]()
![]()
Кулиража:Ovo je najvaznije od svega, jer se monitor uglavnom sporo prlja, ali prsti cuda cine, jedan dodir i eto otisaka i zamucene slike sto steti vidu...sonne:I ne pipaj vise monitor prstima!!!
Anonymous:Кулиража:Ovo je najvaznije od svega, jer se monitor uglavnom sporo prlja, ali prsti cuda cine, jedan dodir i eto otisaka i zamucene slike sto steti vidu...sonne:I ne pipaj vise monitor prstima!!!
E slusaj sad ovo!! Zove me ortak i kaze sledece: imam neki otisak od prsta koji nikako i nicim ne mogu da obrisem!
Ispricam mu ja detaljno proceduru ciscenja ali evo ga opet:
-ne vredi nece!!!
Odem ja da vidim kakav je to otisak i ustanovi se da je otisak iznutra na staklu (koji su napravili u fabrici)!!!
mozes li da zamislis???
Posle kazu simens svakodnevno misli na nas!!!