- Poruka
- 2.758
Po čemu će vas pamtiti ?
Želite li da vas pamte ?
Želite li da vas pamte ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da,to mi je najveća životna želja i mnogo će mi značiti kad se budem skroz raspo u grobu i ne budem imo ni svest ni ništa da me pamte ljudi,to je vrlo vrlo inteligentno i racionalno
Po čemu će vas pamtiti ?
Želite li da vas pamte ?
po ćupu
da,to mi je najveća životna želja i mnogo će mi značiti kad se budem skroz raspo u grobu i ne budem imo ni svest ni ništa da me pamte ljudi,to je vrlo vrlo inteligentno i racionalno
Apsolutno je inteligentno i racionalno jer je to od izuzetnog znacaja za tvoje potomstvo. S obzirom na to da si totalni gubitnik u zivotu, tj. nihilista, verujem da tebe ne zanima potomstvo. Medjutim, to ne znaci da je zelja za potomstvom glupa i iracionalna. Da tvoji preci nisu zeleli potomstvo, ti sad ne bi imao priliku da budes debil.
nije nego maloumno i infantilno
svi smo gubitnici jadniče prejadni
i nisam rekao da je želja za potomstvom glupa i jadna nego ta slaboumna ideja i što reče ozi sujeta i najjadnija moguća najiracionalnija najpatetičnija želja da te ''pamte'' i nakon što crkneš jer em što (glavni i najočigledniji i najobjektivniji razlog) je to bukv nemoguće,da te ZAUVEK pamte,znači i najistaknutije naučnike i ljude,teslu,hitlera,ajnštajna itd će zaboraviti KAD-TAD,za dvesta miliona godina-dvesta miliona; em što to govori koliko je mozak kod većine ljudi skromnih intelektualnih kapaciteta i prejadan i egoističan i sujetan a od sujete,ljubomore,egoizma-nema jadnijih i iracionalnijih i maloumnijih osećanja i osobina; EM što TI NEĆEŠ TAD JEBENO BITI TU tako da ti bukvalno ništa ZAISTA ne znači nego
posadicu drvo i detePo čemu će vas pamtiti ?
Želite li da vas pamte ?
jesteNije rec o sebicnosti, pa ni genima
ne postoji ta mogućnost,niko nikada nije promenio svet,pa ni ti ''genijalci'' koje pominješ,svet je apsolutno isti od svog nastanka pa do sad,apsolutno isto leglo očaja i poprište patnji i iluzija,samo su se promenile malkice FORME ali SUŠTINSKI je sve istoDruga mogucnost je koliko si sposoban da promenis svoje okruzenje ili kao neki genijalci svet.
По мојим бесмртним постовима на крстарици...
Istakni ovde neki.
pa i ta ''puka potreba za detetom kao živim bićem'' je sebični razlog