Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
kafi i forumu (mada za forum nemam baš mnogo vremena u zadnje vreme iz opravdanih razloga)
vi?
dobro nije pravo doba dana za ovu temu, al nema veze, možete da pišete i sutra ujutru
Kafi i pogledu s terase

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kafi i forumu (mada za forum nemam baš mnogo vremena u zadnje vreme iz opravdanih razloga)
vi?
dobro nije pravo doba dana za ovu temu, al nema veze, možete da pišete i sutra ujutru
Čim otvorim oči ne uživam, već sam nervozna i bijesna što moram da ustanem iz kreveta
A kada nekako i to preživim onda uživam u kafii ne volim da me bilo ko nešto ispituje i da mi priča dok ne podignem pritrisak
![]()
Napunim kadu,stavim svašta nešto unutrai uživam...
To mi je ritual svako jutro čak i kad idem u 6h na posao...ustanem bar sat vremena ranije i svi mi kažu da nisam normalna![]()
vi?
vi?
Uzivam u kafi i forumu
Iju, imamo nesto zajednicko. Odakle si?![]()