Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
To jhe visha prirodna ravnoteza-lepe zene postaju poznate,poznati mushkarci lepi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam bre recimo primile su se devojke na onog Bojana Marovica. I sticem utisak da cim neko postane poznat i izadje u medijima odma postane i lep i divan i najpozeljniji. Ili recimo onaj Danijel Djokic. Sa onim pederastim glasicem, ko neka cupika.
Da, zbog slave i novca iako npr nije lep. Tipican primer Djokovic
Da vidim toga ko ce da me ubedi da je Palma lep.
On jeste jako ruzan.Ali ljudi kad vide njega ne vide osobu vec pare i moc tako da je postao preko noci "lep" .
- - - - - - - - - -
Izuzetci uvek postoje .
Gledam bre recimo primile su se devojke na onog Bojana Marovica. I sticem utisak da cim neko postane poznat i izadje u medijima odma postane i lep i divan i najpozeljniji. Ili recimo onaj Danijel Djokic. Sa onim pederastim glasicem, ko neka cupika.
Zaista zenice? Jesu li pozeljni sto su lepi ili sto je lepo biti sa poznatim i vidjen
i mnoge druge stvari...pozitivne...On jeste jako ruzan.Ali ljudi kad vide njega ne vide osobu vec pare i moc tako da je postao preko noci "lep" .
- - - - - - - - - -
Izuzetci uvek postoje .
i mnoge druge stvari...pozitivne...
zato se i ne moze utisak o necijoj tzv lepoti ili tzv ruznoci odvojiti od licnosti i biografije te osobe, i to je normalno, nismo ni lutke ni masine
Isto...Naravno....meni je ona Andjelina uvek bila odvratna. Zena kojoj iz ociju isijava zlo.
Lepe crte lica ili savrseno telo to ne mogu da ublaze.
To vazi za one podlozne uticaju okoline, medija...
Kada cujem da Balasevicevu cerku neko nazove lepoticom... Ili npr. Neda Arneric je kao vazila za lepu. I jos brdo primera.
Ruzno je sto sam ih imenovala i mogu one biti svasta nesto pozitivno, ali lepotice nisu
Jeste preterano,fanatici su se bas primili kao saucesce na "hleba i igara" pricu.
Postujem Novakove uspehe sto se tice njegovog posla a on je ruzan decko koga ne bi ni pogledala u prolazu jer je uzasno odbojan - od kad sam ga prvi put videla odbojan mi je kao osoba.
Nenad Zimonjic recimo od uvek mi je sjajan lik sa harizmom i da nije poznat bio bi mi lep lep jer lep covek je lep covek poznat ili ne nebitno.
Dzaba ti ljep a neostvaren kada je mnogo privlacniji uspjesan a prosjecan...cak i ruzan
Pa hvala.
...ma cinjenica brate ...ne poznajem ni jednu koja nije rekla...STO SAM TADA BILA GLOOPA (: ...al jbg...pametni profitiraju...kasno se yebenom kajati...
Znaci one sto mi nisu dala su se vec pokajale? Ili ce se svakako jednog dana pokajati. Hehe...
E te bivse i ne moraju bas da mi se jave. Neka tuguju u svoja cetiri zida, bolje tako.