Cim neko postane poznat postane i lep

Gledam bre recimo primile su se devojke na onog Bojana Marovica. I sticem utisak da cim neko postane poznat i izadje u medijima odma postane i lep i divan i najpozeljniji. Ili recimo onaj Danijel Djokic. Sa onim pederastim glasicem, ko neka cupika.

Ti jos ne znas da kamera cini cuda? Pola od njih koji se pojavljuju na televiziji izgledaju neuporedivo bolje na TV - u nego uzivo.

Za Zvezde Granda cuda cine sminkeri i oni koji ih oblace. Tu je uvek povuci potegni, sve puca na njima, to sto vidite, ti kostimi, to je sve drzi vodi dok majstori odu, to puca, prisiva se, veze se, pevacice oblace 2 broja manje haljine, ili 3 broja vece, i cipele, sandale isto tako, improvizuje se, samo da posluzi za jedan TV nastup.Velika je razlika kad te osobe vidis van snimanja, neke su rugobe, a neke su lepse jer su van snimanja prirodnije.

A mislila sam pre svega na one koji se ne udesavaju, kao sto se fudbaleri ne udesavaju. Kamera izdvaja crte lica, to rade kamermani i strucnjaci za sliku, tako da na TV - u svako izgleda vrlo posebno, prepoznatljivo, sa naglasenim crtama lica, a uzivo osoba izgleda univerzalnije, lici na neke druge osobe, ali i prirodnije.

Gledam bre recimo primile su se devojke na onog Bojana Marovica. I sticem utisak da cim neko postane poznat i izadje u medijima odma postane i lep i divan i najpozeljniji. Ili recimo onaj Danijel Djokic. Sa onim pederastim glasicem, ko neka cupika.

Zaista zenice? Jesu li pozeljni sto su lepi ili sto je lepo biti sa poznatim i vidjen :)

Taj ne bi bio poželjan ni da se rodio triput bolji lepši i muškastiji, znači fuj. I jen i drugi u stvari. Kakve veze ima to što su poznati :/ na to se samo iskompleksirani muškarčići pale i kukaju tako nad odjebom kod lokalnih sponzica i opajdarica zbog tog nemanja para i ostalih nebitnoća. Znači kada bi kao oni zavidela takvim primercima na parama i droljama, tačno bi se roknula. Debilizam totalni.

Poslednja izmena:
To vazi za one podlozne uticaju okoline, medija...

Kada cujem da Balasevicevu cerku neko nazove lepoticom... Ili npr. Neda Arneric je kao vazila za lepu. I jos brdo primera.
Ruzno je sto sam ih imenovala i mogu one biti svasta nesto pozitivno, ali lepotice nisu :roll:

"Ljepota je u oku posmatraca"...

Gdje je "to" mjerilo ljepote po kojem se odlucuje ko je lijep a ko ne.
Ako je nekome ljepotica, onda vjerovatno jeste...sto ne znaci da nije ako nije za tebe.

Ukusi su izmanipulisani...dokazuje povecanje konzumacije Ritalina cija konzumacija je od 2002 do 2008 porasla sa 6 000 000 na 55 000 000 kutija (: ...toliko i ljepoti...

Jeste preterano,fanatici su se bas primili kao saucesce na "hleba i igara" pricu.

Postujem Novakove uspehe sto se tice njegovog posla a on je ruzan decko koga ne bi ni pogledala u prolazu jer je uzasno odbojan - od kad sam ga prvi put videla odbojan mi je kao osoba.

Nenad Zimonjic recimo od uvek mi je sjajan lik sa harizmom i da nije poznat bio bi mi lep lep jer lep covek je lep covek poznat ili ne nebitno.

Jeste preterano,fanatici su se bas primili kao saucesce na "hleba i igara" pricu.

Postujem Novakove uspehe sto se tice njegovog posla a on je ruzan decko koga ne bi ni pogledala u prolazu jer je uzasno odbojan - od kad sam ga prvi put videla odbojan mi je kao osoba.

Nenad Zimonjic recimo od uvek mi je sjajan lik sa harizmom i da nije poznat bio bi mi lep lep jer lep covek je lep covek poznat ili ne nebitno.

...to primanje je posljedica nedostatka licnosti koja se kompenzuje divljenjem i pripadanjem toj odredjenoj populaciji "vecine"...na zalost.
Kao sto rece, ljepota je stvar ukusa i ne moze se sagledati sa "licnog aspekta"...meni je malo ograniceno reci da je neko lijep a neko ne...svi su na svoj nacin...lijepi. O tome se radi!
To sto je NOLE pozeljan je posljedica njegovod uspjeha...svi se mi po malo zaljubljujemo i u uspjehe i licnost, ne samo u fizicki izgled osobe.

Ja ti mogu potvrditi da su uspjesni ljudi UVIJEK pozeljniji nego lijepi posto kad tada pocne da radi "racionalna" strana mentalnog sklopa koji vremenom pocne gajiti odredjene afinitete prema ostvarenim licnostima.

Dzaba ti ljep a neostvaren kada je mnogo privlacniji uspjesan a prosjecan...cak i ruzan ;)

Back