Cim neko postane poznat postane i lep

Luciferko:
Gledam bre recimo primile su se devojke na onog Bojana Marovica. I sticem utisak da cim neko postane poznat i izadje u medijima odma postane i lep i divan i najpozeljniji. Ili recimo onaj Danijel Djokic. Sa onim pederastim glasicem, ko neka cupika.

Zaista zenice? Jesu li pozeljni sto su lepi ili sto je lepo biti sa poznatim i vidjen :)
Ja kao malo starija generacija mogu samo da prokomentarisem...Slusajte pesmu od Zdravka Colica "produzi dalje"...Tu se lepo kaze sve o tim nasim idolima i lepotanima...sada vidim da je i moj komsija automehanicar mnogo lep, za mene najlepsi...

luciferko...mislim se nesto....sta se ti toliko primas bre?
pa jel si video nekada sve te zvezde i lepotane/lepotice uzivo?potpuno bezveze izgledaju.a jos su i niski,erj ih kamera takve voli.stave im tonu sminke,dobro odelo i to je to. :roll:

a kad ih vidis na ulici zabezeknes se kada shvatis kolika je njihova transformacija...ja ih par puta nisam ni prepoznala....

imas bre lepe devojke po celom gradu,i lepse nego sto su te 'poznate'...nego ti izgleda imas problem sto samo trazis te poznate,idealizujes ih i patis sto ti ne ide.:roll:

pa mislim da se radi o tome da poznate ličnosti se lakše primete, ljudi ih upoznaju preko PR-a koji je naravno osmišljen da izgradi simpatije kod širokog auditorijuma
nema tu neke velike filozofije
a kada ostaneš nasamo sa nekom poznatom ličnošću on je isti kao i svi drugi... samo čovek sa svojim vrlinama i manama

Banshee:
luciferko...mislim se nesto....sta se ti toliko primas bre?
pa jel si video nekada sve te zvezde i lepotane/lepotice uzivo?potpuno bezveze izgledaju.a jos su i niski,erj ih kamera takve voli.stave im tonu sminke,dobro odelo i to je to. :roll:

a kad ih vidis na ulici zabezeknes se kada shvatis kolika je njihova transformacija...ja ih par puta nisam ni prepoznala....

imas bre lepe devojke po celom gradu,i lepse nego sto su te 'poznate'...nego ti izgleda imas problem sto samo trazis te poznate,idealizujes ih i patis sto ti ne ide.:roll:

U pravu si to apsolutno. Ja sam samo prokomentarisao kako se ljudi na njih primaju.

Meni se iskreno Marija Karan svidja par puta sam imao priliku da ostanem sa njom u teretani ali ne i hrabrosti da pridjem. Iskreno fizicki mi je super ali mi se cini da je malo previse slinava i razmazena za svoje godine. Tako se bar ponasa. Ko neko deriste.

Sta sad, ni ovoj nisi smeo da pridjes:);)...dokle bre..e Luciferko sve mi se cini da ces biti upecan na kraju...znam i meni se tako desilo....stala teta...preprecila mi put i rec..."jel' mali kuda si ti pooosooo"...eto i ta teta me je naucila neke stvari i onda sam ja verovao da znam....a kad verujes da znas...znas :);)

Artinve:
Sta sad, ni ovoj nisi smeo da pridjes:);)...dokle bre..e Luciferko sve mi se cini da ces biti upecan na kraju...znam i meni se tako desilo....stala teta...preprecila mi put i rec..."jel' mali kuda si ti pooosooo"...eto i ta teta me je naucila neke stvari i onda sam ja verovao da znam....a kad verujes da znas...znas :);)

Ko sto ti kazem suvise je slinava i razmazena za moj ukus.
Inace svakoj drugoj pridjem.

Artinve:
ma da ...isto kao i onoij manekenki :)...imam ja dobro pamcenje...cak previse dobro ponekad ;)

decko, ako pridjes devojci koju prvi put vidis i pri tom je u tangama , savrsena je a pre toga se slikala u najrazlicitijim pozama pa i u onoj "daj mi ga od pozadi daj mi ga" i samo sto joj se ne vidi ... picic .....

onda mozes da ispadnes cooler i faca

ali je isto tako vrlo providno zasto si prisao a devojke ne vole kad im pridjes zbog tanga gacica i dobre poze....

Luciferko:
Gledam bre recimo primile su se devojke na onog Bojana Marovica. I sticem utisak da cim neko postane poznat i izadje u medijima odma postane i lep i divan i najpozeljniji. Ili recimo onaj Danijel Djokic. Sa onim pederastim glasicem, ko neka cupika.

Zaista zenice? Jesu li pozeljni sto su lepi ili sto je lepo biti sa poznatim i vidjen :)
Bojan je bio lep i pre nego sto je postao poznat. A to su znali samo oni koju su ga poznavali. SAda kada je poznat naravno da ce veliki broj ljudi primetiti isto. I nije on kriv sto svi vicu za njim joj kako je lep joj ovo joj ono....on peva i to je njegov posao.

Luciferko:

Ne nego zato sto su poznati
Imamo mi taj primer u Subotici...sa ovim mali Dusanom Svilarom...sad je on najbolji, najpametniji i najpozelljniji decko u gradu, najsexy tip i sta ja znam,...ma daj....a do sad niko nije znao za njega...Jbg Mediji su CUDO!!!

Sergeja ne dirajte!! Tip je urbana faca, ko zna odakle!!!

A inace info iz prve ruke.. Hehehhe..moj drugar je sreo obozavanu Andjelinu Dzoli, i to bas kad je varala Breda, sa.... zaboravila sam mu ime (citala sam u blicu), i kaze da nije mogao da je gleda koliko je mrsava. Uzas blagi. A za Breda cujem da ima mala ramenca i da je sav sicusan... ja to nisam primetila, dobro ga zamaskiraju za razliku od Toma.. :)))

sve si u pravu ali oboje su profesionalci u svom poslu,uspeli tako da trazenje mana je samo pokusaj da se utesimo,sem toga i nije im pod obavezno da izgledaju savrseno,pa zar taj tvoj drug izgleda savrseno? (ruku na srce zaista je premrsava,ali ne volim to isticanje kao da je smrtni greh biti zvezda i ne biti savrsen)

Buki, na osnovu jedne (od dve) tvoje omiljene, društveno poznate floskulice "De te stignem tu ti noge dignem", izveo sam neverovatno lep zaključak da drugarica H-seventyseven, nije spustila noge tokom poslednje dve godine svog forumovanja. Poznavajući te kao čoveka koji drži do LEPE reči... missim, šta reći? :)

Pozdrav za Milenu...I manite se Bojana on je uvijek bio i ostace najbolji bez obzira na to da li je poznat ili nije...
Recimo meni se nikad ne mogu svidjeti ni Brad PItt, ni Dusan Svilar ni jedan gore od navedenih da su poznati ne znam koliko a Bojan ima ono nesto i uvijek cu da ga volim, sta god da radi...

Pa ja odavno pricham da se zene pale na moc, a niko mi ne veruje...:D

Back