cilj..

devojcurak

Zainteresovan član
Poruka
481
....u vazem zivotu...znate li?
glupo pitanje, ali...eto valjda pod utiscima cele prosle 2004 godine...raskida duge veze, novog posla itd.....shvatam da i nisam bas zadovoljna...pitam sebe sta zelim u zivotu....znam do nekle....ali sve mi je to tako daleko.....jer svi su se promenili, ljudi...zivot....vreme u kome zivimo..u ostalom znate i sami.....ja zelim ISKRENO....pravu ljubav...na prvom mestu..ali.....mislim da toga vise nema.......ljudi su se zatvorili u svoje caure...dal iz straha....iz neke svoje sebicnosti ne znam...ali tako je!?

Ako ti nisi srećna svojim životom, ne znači da je život loš, nego da si ti negde pogrešila.
Ili ne radiš ono što želiš ili lažeš sebe o tome šta želiš... što je praktično ista stvar

devojcurak:
glupo pitanje, ali...eto valjda pod utiscima cele prosle 2004 godine...raskida duge veze, novog posla itd.....shvatam da i nisam bas zadovoljna...pitam sebe sta zelim u zivotu....znam do nekle....ali sve mi je to tako daleko.....jer svi su se promenili, ljudi...zivot....vreme u kome zivimo..u ostalom znate i sami.....ja zelim ISKRENO....pravu ljubav...na prvom mestu..ali.....mislim da toga vise nema.......ljudi su se zatvorili u svoje caure...dal iz straha....iz neke svoje sebicnosti ne znam...ali tako je!?
Pronađi mesto među zvezdama
pronađi ljubav među ljudima
jer u svima postoji zrno prave ljubavi
da se miri da se oprosti :wink: :wink:

sto se tice ciljeva...

cilj mi je da pronadjem pravu ljubav u devojci koje ce mi biti posebna i kojoj cu ja biti poseban. drugi cilj mi je da produzim svoju vrstu i nastavim "dinastiju". treci cilj je da se penzionisem oko 45-te kako bih mogao da uzivam u ona prva dva cilja. E kako se penzionisati u 45 to je vec poslovna tajna. :wink:

devojcurak:
lepo si zapazila da se svi i sve menja,ali ne spominjes sebe.ako nisi pocela da se menjas,kreni ovog trena jer u tom grmu lezi zec,ili u promeni je spas(ako se ne menjas ode ti kicma i zdravlje)

Back