Čik pogodi ko šta jede..

Jasna

Legenda
Moderator
Poruka
71.866
Nekada se za slave i rođendane znao meni. Neko više voli jedno, neko
drugo, ali svi budu zadovoljni.
Sada dok popamtiš ko ne sme slatko, ko ne sme masno, ko je na šta
alergičan, ko je vegan, a ko vegetarijanac..
kuku.gif

I na kraju najkomplikovaniji gost za koga sam se ubila razmišljajući šta
da mu spremim dođe i kaže ''Ovog meseca sam na autofagiji. Ne jedem
posle 5h.''

Porodična slavlja postaju noćna mora. Meni sve to postaje previše
komplikovano.
Kako se vi snalazite? Koliko udovoljavate posebnim zahtevima gostiju?

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
290.050
do pre nove godine isla je na tv-u emisija savršena vecera..gde su njih petoro svako vece za redom u svom stanu pravili veceru, docekivali goste koji su ih posle ocenjivali..i pobednik je dobijao 500 evra..e sada..emisija kao emisija ali ono sto me je nerviralo i sto mislim da rezija nije trebala da dozvoli je da su se na to takmicenje prijavljivali vegani, ili osobe sa alergijama na hranu, neki ne jedu povrce, drugi ne jedu jagnjetinu ..treci svinjetinu, jedan je bio netolerantan na gluten itd itd
pa su domacini spremali za takve posebnu veceru ..na primer ako je jelo bilo sa svinjetinom..tom koji je ne jede ili je vegan..bila je riba i bareno povrce
onda je i ocenjivanje bilo spram netoleranciji na hranu.kao ja to ne jedem pa ocena je zato 3 ili 5 od mogucih 10
zasto su se takvi prijavljivali na jedno ovakvo takmicenje ? to me je nerviralo pa sam prestala i da gledam emisiju
ovo je slicno kao u uvodnom postu ..ako si "defektan" u bilo kom obliku vezano za hranu..nemoj da dolazis na slave, proslave, rodjendane gde treba da se jede ono sto je domacin kuce spremio

zendeli

Veoma poznat
Moderator
Poruka
11.928
do pre nove godine isla je na tv-u emisija savršena vecera..gde su njih petoro svako vece za redom u svom stanu pravili veceru, docekivali goste koji su ih posle ocenjivali..i pobednik je dobijao 500 evra..e sada..emisija kao emisija ali ono sto me je nerviralo i sto mislim da rezija nije trebala da dozvoli je da su se na to takmicenje prijavljivali vegani, ili osobe sa alergijama na hranu, neki ne jedu povrce, drugi ne jedu jagnjetinu ..treci svinjetinu, jedan je bio netolerantan na gluten itd itd
pa su domacini spremali za takve posebnu veceru ..na primer ako je jelo bilo sa svinjetinom..tom koji je ne jede ili je vegan..bila je riba i bareno povrce
onda je i ocenjivanje bilo spram netoleranciji na hranu.kao ja to ne jedem pa ocena je zato 3 ili 5 od mogucih 10
zasto su se takvi prijavljivali na jedno ovakvo takmicenje ? to me je nerviralo pa sam prestala i da gledam emisiju
ovo je slicno kao u uvodnom postu ..ako si "defektan" u bilo kom obliku vezano za hranu..nemoj da dolazis na slave, proslave, rodjendane gde treba da se jede ono sto je domacin kuce spremio
Mene je isto to nerviralo.
Kako neko da zna šta nepoznati ljudi vole?

Jasna

Legenda
Moderator
Poruka
71.866
ajoj... šta reče..

Ako mi je sestrić vegetarijanac na slavu da mi ne dolazi?

Mene zanima kako je ta moda nastala i čemu služi. Prosto ako nemaš nikakva
izvoljevanja po pitanju hrane, načisto si dosadan. :lol:

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.346
Nekada se za slave i rođendane znao meni. Neko više voli jedno, neko
drugo, ali svi budu zadovoljni.
Sada dok popamtiš ko ne sme slatko, ko ne sme masno, ko je na šta
alergičan, ko je vegan, a ko vegetarijanac.. Pogledajte prilog 1282025
I na kraju najkomplikovaniji gost za koga sam se ubila razmišljajući šta
da mu spremim dođe i kaže ''Ovog meseca sam na autofagiji. Ne jedem
posle 5h.''

Porodična slavlja postaju noćna mora. Meni sve to postaje previše
komplikovano.
Kako se vi snalazite? Koliko udovoljavate posebnim zahtevima gostiju?
svaka proslava van kuce...........u restoran,..... pa nek naruci ko sta oce. Vratis se kuci, sporet cist, sudovi cisti, mi odmorni pa u krevet.