Child of light
Buduća legenda
- Poruka
- 31.434
Pritom, nije isto kada si zaljubljen u nekog i kad to sto grizes ko lud nije vise ni stvar tvoje volje.
Nisam propratio ali i ove klasike vrnjacka, zlatar i td.. Ako, neko i zna neku cool, slobodno nek javi.
Pritom, nije isto kada si zaljubljen u nekog i kad to sto grizes ko lud nije vise ni stvar tvoje volje.
Sta znam, nase banje ti i nisu neke, svojevremeno sam isla u Morahalom, mada i ona sad propala.Nisam propratio ali i ove klasike vrnjacka, zlatar i td.. Ako, neko i zna neku cool, slobodno nek javi.
E super. Vodis me?Sta znam, nase banje ti i nisu neke, svojevremeno sam isla u Morahalom, mada i ona sad propala.
Da mogu, isla bih u Sloveniju
Moze, kad ubodem sedmicu.E super. Vodis me?
Pa zqto i kazem. Kad je vec ima bolje... Imaju i bahami. Bungalovi na vodi, samo ustanes izadjes i pravo u vodu, buc...Moze, kad ubodem sedmicu.
Inace, ne igram loto.
ja sam imala skoro jedan lep sexić u soko banjiza te godine cula sam da je najbolja Soko banja![]()
Шта ме брига за туђе сексуалне пеференције.
Водим рачуна о својим...
И шта ја уопште има да оцењујем било кога на основу било чега...
Живим свој живот, не туђи.
zato sam i preporucila da @Calla Zantedeschia ode tamoja sam imala skoro jedan lep sexić u soko banji![]()
Zar ne beše ona rodom odatle i ide tamo svake godine za odmor?
---
Pomisliće žena da je zezate.
Posmatramo li ljude i donosimo li sud o njima, na osnovu njihovih seksualnih navika i preferencija, ukoliko smo slucajno upoznati sa njima?
Ma otkud devici u zodijaku seks perverzija? Vi se radite ciscenjem kupatila starom cetkicom za zubeBoli me bas cosak sto bi neko mogao da izvuce perverziju iz mene, nije kao da nije bila vec izvlacena, prosto izbegavam rizicna ponasanja dokle god odgovaram za jos neciji zivot sem svog.
Hakuma MatataZata Patataa?
A nijeeeHakuma Matata
Dere se neki manijak u zgradi, ne mogu da spavam, pa sam pustila vienna city walk asmrAki sto ne spavas?
Al si komplikovana... Setnja Becom?Dere se neki manijak u zgradi, ne mogu da spavam, pa sam pustila vienna city walk asmr