- Poruka
- 76.713
Da to se zove realan svet. Boring..
ponekad mora da bude reala a ponekad u oblake

Da to se zove realan svet. Boring..
bas tak
ili sam mozda za penziju![]()
P ja volim svoj svet da gradim s ljudima s kojima to mogu.ponekad mora da bude reala a ponekad u oblake![]()
U phckou maternu, i ovo vreme i ova zima jbg..
E to brate.Ogrij i ugrij se
E to brate.
Zima hladno zima hladno.
Baba, ne seri, skidaj gace i dodji vamo kod dede da ti popravim brojilo.
I zima moz da bude romanticna
wellness, negdje u Slo, sauna, snijeg, vanjki bazen koji se pari i radi maglicu iznad vode, uokolo![]()
Samo da se ljencari po krevetu ko penzioner. Ne moj molim te u disko da me vodis!
Pa moze. Sve je to idilicno. I prija tako nekoliko dana.I zima moz da bude romanticna
wellness, negdje u Slo, sauna, snijeg, vanjki bazen koji se pari i radi maglicu iznad vode, uokolo![]()
A vi idete u disko. Ja necu.
nikakav disko pa da se dimimo tamo
samo kluturno uzDizanje uz starogradske pjesme, ovako nesto https://www.lisinski.hr/hr/dogadanja/tradicionalni-koncert-zvonka-bogdana-i-tamburask-2/ bez dima, onog cudnog svjetla sto kvari vid i glasne muzike![]()
Ima banja uzgred poprilicno povoljnih. Nasao sam skoro, produzeni vikend, spa, saune, bazeni. Milina, i idem cim mi malo uspori posao oko praznika.ni a necu, idem u banju
Koja?Ima banja uzgred poprilicno povoljnih. Nasao sam skoro, produzeni vikend, spa, saune, bazeni. Milina, i idem cim mi malo uspori posao oko praznika.
Docicete vi u moje godine!![]()
Ali tamo sam vec zivelaza te godine cula sam da je najbolja Soko banja![]()
Boli me bas cosak sto bi neko mogao da izvuce perverziju iz mene, nije kao da nije bila vec izvlacena, prosto izbegavam rizicna ponasanja dokle god odgovaram za jos neciji zivot sem svog.
Sve je to ok, normalno i razumljivo sto vi razmisljate iz druge perspektive.ma vazno je samo da imate zivotno osiguranje i nema brige![]()