Calla Zantedeschia
Buduća legenda
- Poruka
- 30.587
Posmatramo li ljude i donosimo li sud o njima, na osnovu njihovih seksualnih navika i preferencija, ukoliko smo slucajno upoznati sa njima?
DaPosmatramo li ljude i donosimo li sud o njima, na osnovu njihovih seksualnih navika i preferencija, ukoliko smo slucajno upoznati sa njima?
Ne, mada je predrasude tesko izbeci ali se mogu prevaziciPosmatramo li ljude i donosimo li sud o njima, na osnovu njihovih seksualnih navika i preferencija, ukoliko smo slucajno upoznati sa njima?
Ne jer ukoliko sam s nekim toliko bliska da sam upucena u njegove seksualne navike i preferencije
Nekad ne znam osobu, ali im se vidi da su frisko iz kreveta, vide im se preferencije.
Donosimo sud na osnovu mnogih sitnica, tipa boje pertli (karikiram), a kako ne bi na osnovu takvih ozbiljnijih informacija.Posmatramo li ljude i donosimo li sud o njima, na osnovu njihovih seksualnih navika i preferencija, ukoliko smo slucajno upoznati sa njima?
to gledas samo iz kreveta ili konzultiras i solju netom popijene jutarnje kafe![]()
Pa jesi siguran, sto znak pitanja?
Meni je strasno kad pomislim, da ljudi koje poznajem uopste imaju seks![]()
![]()
Јесам.Pa jesi siguran, sto znak pitanja?![]()
Primjetis ako imas neko iskustvo sta mora biti da tako izgleda.
ja sam mlada i neiskusna![]()
iii tko jos trci na posaomi se na posao vucemo s noge na nogu uz komentar kuda zuris nece posao pobjeci
![]()
Da to se zove realan svet. Boring..mislis s razmazanom sminkom? A sta ako se ne sminka ili ima trajnu sminku
depiliranu facu ne bi komentirala
za ugrize na vratu postoji marama
iii tko jos trci na posaomi se na posao vucemo s noge na nogu uz komentar kuda zuris nece posao pobjeci
![]()