slytherin_rules
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
Ciji je nos po vama veci, Mr.Bernsa ili Vladana Batica?Ja za sada glasam za Bernsa, hvala Bogu da neko presisa Batica posle duzeg vremena 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slytherin_rules:![]()
![]()
Nashi rules
![]()
![]()
Bre stvarno ti ljudi, zar oni nikada nisu chuli za operaciju?Bozhe...josh zamislite kada bi im se na nosevima pojavili chirevi! ha ha ha![]()
Berns dodushe ima neke silne kratere po nosu, a ni Batic se ne moze pohvaliti suprotnim
nije tacnoAlexandra9:slytherin_rules:![]()
![]()
Nashi rules
![]()
![]()
Bre stvarno ti ljudi, zar oni nikada nisu chuli za operaciju?Bozhe...josh zamislite kada bi im se na nosevima pojavili chirevi! ha ha ha![]()
Berns dodushe ima neke silne kratere po nosu, a ni Batic se ne moze pohvaliti suprotnim
Pa znas kako to neki muski gledaju... Sto veci nos to veci ,,ponos''... Verovatno na taj nacin privlace devojke kojima je samo jedno i bitno...![]()
neven:nije tacnoAlexandra9:slytherin_rules:![]()
![]()
Nashi rules
![]()
![]()
Pa znas kako to neki muski gledaju... Sto veci nos to veci ,,ponos''... Verovatno na taj nacin privlace devojke kojima je samo jedno i bitno...![]()
![]()
a i lane je rekao da se nista ne vidi po nosu nego po prstima tacnije da se prsti vide po "ponosu"...
upravo tako!slytherin_rules:Pa sta kazes? Ciji je...Uh, obojica su zasluzili da udju u Ginisovu knjigu rekorada![]()
![]()
slytherin_rules:Ja za sada glasam za Bernsa, hvala Bogu da neko presisa Batica posle duzeg vremena![]()
ma nisam ja nego neskodljivi cika lane...ako njega slusamo daleko cemo da doguramo...Alexandra9:neven:nije tacnoAlexandra9:slytherin_rules:![]()
![]()
Nashi rules
![]()
![]()
![]()
a i lane je rekao da se nista ne vidi po nosu nego po prstima tacnije da se prsti vide po "ponosu"...
ma svi ste vi u nekom tripu...![]()
a jel njima nos moze da skodi?slytherin_rules:jeste, ne moze da skodi.a sto ne skodi,znaci da koristi.![]()
e da kijavicaslytherin_rules:ah, ko zna, ko zna....cudne su ti to vode moj nevenenjima je nos totalno nesrazmeran sa ostatkom tela majke mi....strasno, nisu culi za plasticnog hirurga...moze da skodi, kad imaju kijavicu...zamisli njih sa kijavicom? pa to siri zarazu na sve strane!
![]()
slytherin_rules:jeste, ne moze da skodi.a sto ne skodi,znaci da koristi.![]()