Ciji je Bozji presto?

Naravno da nije billo U TOM TRENUTKU,On je tada bio u oblicju sluge !

Ne da ne vazi vec da su U TIM PRILIKAMA stvari bile drugacije.

Kako mislis da sam nesto pogazio kada sam ti jasno rekao da je sve to ide u paketu s tim da su potpuno razlicite faze Hristove misije pa adekvatno i razlicitim oblicjima Njegovog prebivanja.

Nisqam ja izmislio ta Njegova oblicja vec je to veoma bitna objava u poslanicama koje ti navodno priznajes stoga se daj odluci - priznajes poslanice ili i njih odbacujes ? :kafa:

Zapravo ti odbacujes jevandjelje Hristovo,jasno kao dan.
Kakav bre sluga hoda po vodi, pretvara vodu u vino na svadbama,mlati ljude po hramu urla po gradovima da ne nabrajam jos ..
Sto je s vama ?

Kakav bre sluga hoda po vodi,
Pa eto i Petar je hodao po vodi a bilo je i primera kada je metalna sekira odjednom reagovala suprotno gravitaciji i isplivala sa dnu reke a i oni koji su ovo cinili bili su u oblicju sluge...naravno,iz prostog razloga sto su,za razliku od Isusa,bili samo ljudi i nista vise.

pretvara vodu u vino na svadbama,
A jel malo da se iz jednog suda sa uljem odjednom napuni velika kolicina drugih sudova ???
I ovo je ucinio jedan verni covek sto znaci bice u oblicju sluge.
...Sto je s vama ?
Nista narocito,samo iznosim ono sto je zapisasno u Pismu.
A s tobom ?

Pa eto i Petar je hodao po vodi a bilo je i primera kada je metalna sekira odjednom reagovala suprotno gravitaciji i isplivala sa dnu reke a i oni koji su ovo cinili bili su u oblicju sluge...naravno,iz prostog razloga sto su,za razliku od Isusa,bili samo ljudi i nista vise.

A jel malo da se iz jednog suda sa uljem odjednom napuni velika kolicina drugih sudova ???
I ovo je ucinio jedan verni covek sto znaci bice u oblicju sluge.

Nista narocito,samo iznosim ono sto je zapisasno u Pismu.
A s tobom ?
Znas ti sto je sluga?

Kakav bre sluga hoda po vodi, pretvara vodu u vino na svadbama,mlati ljude po hramu urla po gradovima da ne nabrajam jos ..
Sto je s vama ?
1725762387567.png

Back