Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.857
Kako rodjen?Adam i Eva su stvoreni. A Hrst je rodjen. Svi smo Božja deca,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako rodjen?Adam i Eva su stvoreni. A Hrst je rodjen. Svi smo Božja deca,
Hristos je stvarao svet. Nema nista sto je stvoreni a da on nije bio tu.U tome je glavna prepirka između katolika i pravolavaca. Ako su otac i sin jedno, tj nedeljivi, da li je Hrist bio prisutan kada je Bog stvarao svet?
A ko je Mariju stvorio?Hristos je stvarao svet. Nema nista sto je stvoreni a da on nije bio tu.
Jovan 1,3 Sve bi putem nje, i ništa od onog što bi, ne bi bez nje.
Njeni roditelji cije poreklo ide sve do Adama kog je Hristos stvorio.A ko je Mariju stvorio?
od majke.Kako rodjen?
ničija,Ako je Hrist Boziji sin, cija su deca Adam i Eva?
Isto Bozija?
Adam je stvoren na sliku Bozju (naglasak na "stvoren" od zemaljske prasine) Hebrejsko-Aramejska rec "Adama" znaci "zemlja". Nije Bozji sin, nego tvorevina.Eva je stvorena od adamovog rebra (sto znaci da bi imala kompletni Adamov genetski kod, i bila neka vrsta klona).Tu je verovatno bila neka intervencija, jer klon mora biti istog pola kao i originalAko je Hrist Boziji sin, cija su deca Adam i Eva?
Isto Bozija?

Jesi stvarno toliko neobrazovan .ali oni su nastali pre hrista.
Citala sam razna tumacenja postanka ljudi, ali ovo je definitivno najzanimljivije!Njeni roditelji cije poreklo ide sve do Adama kog je Hristos stvorio.
Ne, ona su mu unuciAko je Hrist Boziji sin, cija su deca Adam i Eva?
Isto Bozija?
Po cemu?Citala sam razna tumacenja postanka ljudi, ali ovo je definitivno najzanimljivije!![]()
A sta to znaci?
Ko to kaze?A sta to znaci?
Kaze on je pre svoje majke bar 4000 god.
Pa Isus...Ko to kaze?
Objasni sta je smesno?Citala sam razna tumacenja postanka ljudi, ali ovo je definitivno najzanimljivije!![]()
Isus nije nastao kroz Mariju.Ko to kaze?
Jovan 1,1 U početku bješe riječ, i riječ bješe u Boga, i Bog bješe riječ.Ko to kaze?
primala je injekcije estrogena prvih godinu danaEva je stvorena od adamovog rebra (sto znaci da bi imala kompletni Adamov genetski kod, i bila neka vrsta klona).Tu je verovatno bila neka intervencija, jer klon mora biti istog pola kao i original![]()

Adam je frekvencija a Eva je inverzija, kao što je Eva Jin, a Adam Jang. Bog zna da su njegova deca.
A u kom smislu ti nije logična? kako mislis jos se tumači?Adam i Eva su Božji zaštićeni patent. Adama je stvorio od zemljanog praha, a Evu od rebra Adamovog.
Meni nikada ta religija nije bila jasna, a ni logična. Budući da se i dan danas izučava i tumači, znači nije do mojih intelektualnih sposobnosti, već je nešto zapelo u prevodu.
U simbolu vere jasno piše za Hrista: 'Kroz koga je sve postalo'. Hristos nije postao 'Sin' tek kad se rodio od Bogorodice. On je Prevečni Sin koji je sa Ocem i Duhom Svetim stvarao svet. On je onaj Logos (Reč) iz prvog poglavlja Jevanđelja po Jovanu: 'U početku beše Reč... i sve kroz nju postade'.“U tome je glavna prepirka između katolika i pravolavaca. Ako su otac i sin jedno, tj nedeljivi, da li je Hrist bio prisutan kada je Bog stvarao svet?
zar i hrist nije njegovo delo?ničija,
oni božije delo, što je dosta vredmo, ali ne i sinovi ( ćerka božija.