- Poruka
- 134.080
Ako je Hrist Boziji sin, cija su deca Adam i Eva?
Isto Bozija?
Isto Bozija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je ponuđeno od odgovora? Mirišem trik pitanje.Ako je Hrist Boziji sin, cija su deca Adam i Eva?
Isto Bozija?
upućeniji u Bibliju kažu da je Bog sve kroz Hrista stvorio...dakle oni su Hristova deca, tj. Božji unučićiAko je Hrist Boziji sin, cija su deca Adam i Eva?
Isto Bozija?

nema trika..prosto..cija su deca?Šta je ponuđeno od odgovora? Mirišem trik pitanje.
ali oni su nastali pre hrista.upućeniji u Bibliju kažu da je Bog sve kroz Hrista stvorio...dakle oni su Hristova deca, tj. Božji unučići![]()
po hrišćanima Hrist je nastao pre svega i Bog je kroz Hrista sve stvorio...mnogo kasnije Hrist se ovaplotio kao čovek na Zemlji...ali oni su nastali pre hrista.
a?po hrišćanima Hrist je nastao pre svega i Bog je kroz Hrista sve stvorio...mnogo kasnije Hrist se ovaplotio kao čovek na Zemlji...

| У почетку беше Реч, и Реч беше у Бога, и Бог беше Реч. |
| Она беше у почетку у Бога. |
| Све је кроз Њу постало, и без Ње ништа није постало што је постало. |
| У Њој беше живот, и живот беше видело људима. |
| И Видело се светли у тами, и тама Га не обузе. |
| Посла Бог човека по имену Јована. |
| Овај дође за сведочанство да сведочи за Видело да сви верују кроза њ. |
| Он не беше Видело, него да сведочи за Видело. |
| Беше Видело истинито које обасјава сваког човека који долази на свет. |
| На свету беше, и свет кроза Њ поста, и свет Га не позна. |
| К својима дође, и своји Га не примише. |
| А који Га примише даде им власт да буду синови Божији, који верују у име Његово, |
| Који се не родише од крви, ни од воље телесне, ни од воље мужевље, него од Бога. |
| И реч постаде тело и усели се у нас пуно благодати и истине; и видесмо славу Његову, славу, као Јединороднога од Оца. |
| Јован сведочи за Њега и виче говорећи: Овај беше за кога рекох: Који за мном иде преда мном постаде, јер пре мене беше. |
| И од пунине Његове ми сви узесмо благодат за благодаћу. |
| Јер се закон даде преко Мојсија, а благодат и истина постаде од Исуса Христа. |
| Бога нико није видео никад: Јединородни Син који је у наручју Очевом, Он Га јави. |
| И ово је сведочанство Јованово кад послаше Јевреји из Јерусалима свештенике и Левите да га запитају: Ко си ти? |
| И он призна, и не затаји, и призна: Ја нисам Христос. |
| И запиташе га: Ко си дакле? Јеси ли Илија? И рече: Нисам. Јеси ли пророк? И одговори: Нисам. |
| А они му рекоше: Ко си? Да можемо казати онима што су нас послали: Шта кажеш за себе? |
| Рече: Ја сам глас оног што виче у пустињи: Поравните пут Господњи; као што каза Исаија пророк. |
| И беху посланици од фарисеја, |
| И запиташе га говорећи му: Зашто, дакле, крштаваш кад ти ниси Христос ни Илија ни пророк? |
| Одговори им Јован говорећи: Ја крштавам водом а међу вама стоји кога ви не знате. |
| Он је Онај што ће доћи за мном, који беше преда мном; коме ја нисам достојан одрешити ремен на обући Његовој. |
| Ово би у Витанији преко Јордана где Јован крштаваше. |
| А сутрадан виде Јован Исуса где иде к њему, и рече: Гле, јагње Божије које узе на се грехе света. |
| Ово је Онај за кога ја рекох: За мном иде човек који преда мном постаде, јер пре мене беше. |
| И ја Га не знадох: него да се јави Израиљу зато ја дођох да крстим водом. |
| И сведочи Јован говорећи: Видех Духа где силази с неба као голуб и стаде на Њему. |
| И ја Га не знадох; него Онај који ме посла да крстим водом Он ми рече: На кога видиш да силази Дух и стоји на Њему то је Онај који ће крстити Духом Светим. |
| И ја видех и засведочих да је овај Син Божји. |
Ne, oni su stvoreni Hrist je oduvek.ali oni su nastali pre hrista.
Sin Coveciji tacnije, ovaploceni covek a kao Sin Boziji oduvek postoji.po hrišćanima Hrist je nastao pre svega i Bog je kroz Hrista sve stvorio...mnogo kasnije Hrist se ovaplotio kao čovek na Zemlji...
Ne razumes, Hrist je Bog jedan od Svete Trojice, Tri Lica a jedan Bog, jedna sustina.Ako je Hrist Boziji sin, cija su deca Adam i Eva?
Isto Bozija?
A ne, slaba je teologija. Krist je Bog, pa tako je on istjerao taj par iz Edena (po kršćanima)ali oni su nastali pre hrista.
Luka 3,23 Isus, u svojim počecima, imaše otprilike 30 godina. On bijaše sin, vjerovalo se, Josipa, sina Helijeva,Ako je Hrist Boziji sin, cija su deca Adam i Eva?
Isto Bozija?
koji narcizam .. pršti na sve strane, mogu samo da zamislim da neko to kaže nekomeJovan 8,53 Eda li si ti veći od oca našega Avraama, koji umrije? I proroci pomriješe: ko se ti sam gradiš?
Jovan 8,54 Isus odgovori: ako se ja sam slavim, slava je moja ništa: otac je moj koji me slavi, za kojega vi govorite da je vaš Bog.[
Jovan 8,55 ne poznajete ga, a ja ga znam; i ako rečem da ga ne znam biću laža kao vi. Nego ga znam, i riječ njegovu držim.
Jovan 8,56 Avraam, otac vaš, bio je rad da vidi dan moj; i vidje, i obradova se.
Jovan 8,57 Tada mu rekoše Jevreji: još ti nema pedeset godina, i Avraama li si vidio?
Jovan 8,58 A Isus im reče: zaista, zaista vam kažem: ja sam prije nego se Avraam rodio.
Jovan 8,59 Tada uzeše kamenje da bace na nj; a Isus se sakri, i iziđe iz crkve prošavši između njih i otide tako.
ako ga posmatraš kao običnu osobu onda je to egomanija, ako je reč o Bogu onda je to normalno ponašanje i istina...koji narcizam .. pršti na sve strane, mogu samo da zamislim da neko to kaže nekome
U tome je glavna prepirka između katolika i pravolavaca. Ako su otac i sin jedno, tj nedeljivi, da li je Hrist bio prisutan kada je Bog stvarao svet?po hrišćanima Hrist je nastao pre svega i Bog je kroz Hrista sve stvorio...mnogo kasnije Hrist se ovaplotio kao čovek na Zemlji...
Napravili su ih Anunakiji u laboratoriji, to se zna.Ako je Hrist Boziji sin, cija su deca Adam i Eva?
Isto Bozija?