- Poruka
- 89.439
Kome pripada ova planeta?
Ša pripada vama i pod kojim uslovima?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pored silnih (prečih) pitanja i nedoumica sad treba i o tome da lupamo glavu..Kome pripada ova planeta?
o-O... Danas su svi od mene pobegli zbog tog pitanja, pa ste miPored silnih (prečih) pitanja i nedoumica sad treba i o tome da lupamo glavu..
Nikome. Pripada sama sebi.Kome pripada ova planeta?
Nista, tu sam u prolazu. Sve je pozajmljeno.Ša pripada vama i pod kojim uslovima?
Od koga?Nikome. Pripada sama sebi.
Nista, tu sam u prolazu. Sve je pozajmljeno.
Procitaj jos jednom sta sam napisao, odgovoreno je.Od koga?
Pozajmljena je od naših potomaka, tako kažu.Procitaj jos jednom sta sam napisao, odgovoreno je.
Nisam ni mislila da se nekome da parče zemlje za poneti..U perspektivi sopstvene i svačije smrtnosti zaista mi je komično da iko misli da mu išta pripada
Gledala sam ovih dana neke dvogodišnjake kako sa bakama šetaju iPozajmljena je od naših potomaka, tako kažu.
"Nismo je mi nasledili od svojih predaka, nego smo je pozajmili od svojih potomaka" , pa treba shodno tome i njima nešto ostaviti, a ne razbucati je za našeg života.
Nekad je bio jedan Luj XIV , a sad su svi Luj XIV ("Posle mene može i potop )
Jacem.Kome pripada ova planeta?
Next generation zenske. Super effective, ne treba joj zastitnik, bad guy, zavodnik i ostalo bla bla bla.#трансгендероејџизам
Nisam ni mislila da se nekome da parče zemlje za poneti..
Ako možeš da mi saznaš od koga je ovo telo pozajmljeno, pa da mu vratimOk? Ne mogu život da posmatram drugačije osim kao celinu, a s obzirom da ni tvoje telo zapravo tvoje već samo privremeno pozajmljeno, smešna mi je ideja ikakvog trajnog vlasništva
U kom smislu jačem?Jacem.
Ako možeš da mi saznaš od koga je ovo telo pozajmljeno, pa da mu vratim
uz reklamaciju i uznem neko bolje.
Svakom, opstanak, jedino pravilo.U kom smislu jačem?
Pa nije last standing, vec je stvar opstanka to je ono sto priroda govori svojim zakonima. I medju ljudima je tako iako imamo nekakve civilizacijske zakone. Lepsa, jaci, spretniji, pametniji, suroviji, selektivnija, agresivniji, lukavo agresivniji? Eksploatatorski. Ju nejm it... 'ласт стандинг'
Ma ko priča o večnom? Pričam samo o našem boravku na ovoj planeti.Bukvalno od prirodnih elemenata.
Ako si ikad sahranila nekoga ko nije morao u kovčeg, i ako si posmatrala taj proces u danima posle, jasno ti je da se telo razlaže, utapa nazad u elemente i vraća u nelični tok života
Ako nešto pripada prirodnim zakonima i oni će uvek na kraju pobediti, kako mogu da kažem da je večno moje...
Pa to je glup nacin.... значи:
а) нож у леђа ...
б) утока
ц) отров
...
ко шта има
Ako možeš da mi saznaš od koga je ovo telo pozajmljeno, pa da mu vratim
uz reklamaciju i uznem neko bolje.
Ni naša deca nisu naše vlasništvo, ali iz tog osećaja pripadnosti dolazi i
nešto dobro. O njima brinemo bolje nego o sebi. To bi isto moglo da važi
i za neko parče zemlje. Ovako, dok je sve svačije i ničije nema prave
brige o prirodi.