Čija je ovo ideja ?? II deo

lav8

Poznat
Poruka
8.137
... smrdi mi na mladjanog Jeremiju posto je to njegov resor


Srbija otvara konzulat u Firenci, u Italiji, sa počasnim konzulom na čelu, odlučila je Vlada Srbije.

"Otvara se konzulat Srbije u Italiji, sa počasnim kozulom na čelu, sa sedištem u Firenci i sa konzularnim područjem na teritoriji regije Toskana", navedeno je u vladinoj odluci, objavljenoj u najnovijem "Službenom glasniku". Ministarstvo spoljnih poslova preduzeće mere za sprovođenje ove odluke.

http://www.blic.rs/politika.php?id=108253


Od raznih imbecilnih poteza nasih vlasti ovaj konkurise za sam vrh u gluposti,otvarati konzularno odeljenje u Toskani:roll:

Ja bih razumeo da je jedno 2000-3000 radnika iz Kragujevca,otislo na neko usavrsavanje u fabriku Fiat-a,ali ovako...........:roll::mrgreen:
 
Vidite ovako....Npr poznajes ministra Kockalonea , a ujedno imas ideju da zivis na nekom ,tebi lepom mestu, da tamo primas platu imas vozaca,prinadleznosti razne i sl.... sve se da dogovoriti i opet moze da bude jeftinije od slucaja Kovacevic...
 
glupost , mada nije isto pocasni konzulat i obican , jer je institucija pocasnog konzula samo formalnost i obicno je obavlja neki domorodac bez novcane nadohnade , bez posebnih prostorija,gomile sluzbenika i slicno ,cisto iz njegove dobre volje ,kao Pera Todorovic kozarski trgovac
 

Back
Top