CIJA JE DACIC MARIONETA????RUSIJE?ZAPADA?

FataMorgen

Legenda
Poruka
64.174
Ивица Дачић: Притисака нема само са руске стране, пре четири године Запад ме звао да подржим ДС

четвртак, 14. јун 2012.

СРЕМСКА КАМЕНИЦА – Лидер СПС Ивица Дачић није данас негирао тврдње да Москва на њега врши притисак да формира владу са напредњацима, оценивши да притисака има и са друге стране.
ivica-dacic-498(1).jpg

„Шта мислите, да нема притисака са друге стране? Пре четири године звали су ме представници влада западних земаља да подржим владу ДС и тада никоме није сметало”, навео је Дачић у Сремској Каменици.

Лидер СПС је рекао да заиста жели да искрено информише јавност о преговорима, али да се константно на погрешну адресу упућују питања везана за формирање владе, јер СПС није тај који формира владу.

Дачић је додао да „тачно зна” какви су следећи кораци у Бриселу.

„Из ЕУ ће рећи да се не тражи од Србије да призна Косово, али да се тражи да се отвори канцеларија Србије у Приштини или да не тражи од Србије да прихвати независност Косова, али ће се Косову доделити посебни позивни телефонски број”, рекао је Дачић.

„То су питања на која будућа влада треба да зна како ће реаговати”, казао је Дачић и додао да је српски националиста, „свиђало се то некоме или не” и да на њега „не може нико вршити притисак ни Лондон, ни Вашингтон ни Москва”.

(Танјуг)


Komentari pametnih ljudi:
"Mrks
ako si, Dacicu, iskren, odmah trazi zastitu od Rusije, jer ti Hag ne gine zbog ovakvih izjava.
Medjutim, ima mnogo licemernog u svemu ovome, kako je moguce da si saradjivao sa izdajnicima ove zemlje pune 4 godine,a izgleda da jos surujes sa njima?
Препоручи коментар:
19
3
четвртак, 14 јун 2012 14:18
Живорад
Ако Вас је пре четири године Запад звао да подржите ДС онда се, према мојим ранијим коментарима, тада и није догодила демократска промена власти.
Прва демократска промена власти се десила сада када је Тома Николић победио, и то без притисака и ургенције споља или унутрашњег насиља или претње насиљем.
Толико о томе.
Препоручи коментар:
18
2
четвртак, 14 јун 2012 14:45
самуило
Како је могуће да пре четири године није било "притиска", или се кад Запад притиска то тако не зове!?
Препоручи коментар:
7
0
четвртак, 14 јун 2012 14:51
Костадина
Ивице не обмањуј овај народ тебе смо поричитале док смо Слобу чувале од досманлија, тада си трговао са главом српског хероја Слободана Милошевића сада би да истргујеш Србију и српски народ. Запамти сви издајници верују да ће окупација вечно трајати, никако да схвате да Бог одлучује.
Препоручи коментар:
8
1
четвртак, 14 јун 2012 15:03
Влада Канада
Ово су дачићеви звездани тренуци који са Милошевићем нема никакву везу. Ово је врхунац његове "политичке" каријере. Наш, Србски, проблем са њим је у томе што је дачићев "патриотизам" (или национализам, како се сам изразио прошле недеље) обрнуто пропорционалан величини коферчета. Што веће коферче то мањи дачићев "патриотизам". Док коферче расте линеарно, дотле "патриотизам" опада експоненцијално.
Препоручи коментар:
16
1
четвртак, 14 јун 2012 16:10
boban
Dacic je ucenjen covek od strane Zapada.On je bio Milosevicev glasogovornik(PR).Setimo se da je Sadamov glasogovornik zavrsio sa smrtnom kaznom.
Zapad je ucenio Dacica sa Hagom .
Dacic je bio na "crnoj listi " u Americi i preko noci je pozvan na tradicionalni "dorucak" u Beloj kuci.
"Dačić's connection and collaboration with criminal structures is also confirmed by his inclusion on the "black list" of the American Administration and then his mysterious removal from this list, which raises the question whether this removal from "the black list" by the US authorities involves some corruptive elements?"

Sve u svemu ko to u ovog ljigavca koji se prodaje onome ko vise plati,moze bilo sta da veruje??????????????
 
EVO VAM DOKAZA ČIJI JE ČOVEK .. PA KOME JE LOGIKA JAČA STRANA SAM ĆE DA ZAKLJUČI.

OD FORMIRANJA VLADE

SPS JE DOBIO NA UPRAVLJANJE SVA JAVNA PREDUZEĆA KOJA SU KUPILI RUSI ILI U KOJA SU ULOŽILI I OSNOVALI ...
Tamo je Dačić postavio svoje ljude poput Bajatovića i td.....

SPS je kurirao izgradnju Centra za Vanredne Situacije u Nišu u koji se smeštaju Rusi.

Ko dočekuje Šojgua i ostale ruske diplomate?

Napredak saradnje sa Rusijom u prethodnom periodu (4 god.) je ostvaren samo u resorima koje je držao Ivica Dačić !!!!
 
Скините се мало више са Дачића ,шта вас брига шта он ради и да ли ће ићи у опозицију .Да сам на његовом месту све би их отерала у пм и отишла поносно у опозицију.Било би ме срамота да ме види народ у њиховом друштву
 

Back
Top