- Poruka
- 42.590
a ja sam jednom bila zaljubljena u mostaru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam tamo služio vojsku u kasarni Severni Logor,prekoputa železniče stanice...Mostar,prelep grad koji će mi večito ostati u srcu![]()
A ja imam sliku iz trećeg gimnazije kada smo bili na eksurziji pa smo u prolasku kroz Mostar svratili malo i na most.![]()
a ja sam jednom bila zaljubljena u mostaru![]()

bos.krajinaКОТО ОДАКЛЕ СИ???

A ja imam sliku iz trećeg gimnazije kada smo bili na eksurziji pa smo u prolasku kroz Mostar svratili malo i na most.![]()

Ja sam živeo malo niz Neretvu, prema moru, u jednoj predivnoj varošici, ali sam putovao u srednju školu u mostar....I tamo imao masu prijatelja, rođaka, pa, ko zna, možda se preko njih i znamo...![]()
.lepo od tebe...hvalaI tebi dobro veče, hvala na piću i čestitam vam titulu!
![]()
pice za celu kafanu
da proslavimo titulu
![]()
![]()
![]()
partizan
![]()
POZZZ ZA NAJ GROBARKU Opet nastavljas po staromJoj crna konzab, šta si to napisala?![]()
Aaaauuuu........zvezdo zvezdana ku*** je****А зашто би она навијала ба Бањалучки БОРАЦ???
Ја навијам за БОРАЦ и ЗВЈЕЗДУ јер је она само једна.
Ja sam za vreme služenja vojske bio oslobođen 5 dana od vojske jer su mene i još 20-tak nas uzeli iz kasarne kao statiste za snimanje filam o Aleksi Šantiću...snimalo se uglavnom u starom delu grada (baš čaršija i stari most).
Aha...![]()

Jednom sam prolazio kada smo išli da gasimo nekakve požare na Korčuli ali nisam stigao da vidim dobro kakva je varošica.
Laku noć i vama...dosvidanija![]()

Laku noć hercegovče. Mislih da si djetić
Nikog da nađem iz mog kraja...
laka noć svima....![]()

@Dr.Jekyll
Da nisi mozda '62?
(moj ujak isto sluzio vojsku tamo)![]()