Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Generale, zbog tebe uvodim i u ovu kafanu cuvara. Bice ti zabranjen ulaz zbog pijanstva i laganja!
129047-original-hzp97.jpg

Gde ti je bre obraz!
Kako mozes da kazes da nisi napisao kad smo svi videli da jesi....i ja kda sam te citirao ti odma ispravljas i posle porices da nisi rekao
Ja bar priznam i ne lazem :evil:
al ganci su takvi :D
Sto si bezobrazan? Ja sam priznao da sam napisao nemi i stoji ti u citatu. Ono drugo si sam u citiranju sastavio. Cuti!!! Napuckacu Giricu protiv tebe. :evil:

Evo video sa stadiona Eden gde se slavilo
http://fotbal.sport.cz/fotbal/gambr...pred-edenem-smicer-potvrdil-dalsi-sezonu.html
Danasnja utakmica se igrala na Zizkovu (Prag) protiv Viktorije (prugasti crveno-beli) i pobeda od 3:1 (Ima jos dva kola)
Ovaj poslednji sa mikrofonom je Smicer koji je obecao da ce ostati i sledecu sezonu u Slaviji. Inace, godinu dana je bio otsutan sa terena i odigrao je za Slaviju samo nekoliko poslednjih utakmica.

Poslednja izmena:
Smicer :worth: Ilicu, jel' on direktno iz Liverpula dosao ili je bio negde izmedju ta 2 angazmana?
Direktno iz Liverpula. Dosao je u Slaviju ji odmah s povredio. E da! Hteli su on Poborski i mislim Baros da kupe Slav iju pa se izjalovilo. Poborski je uzeo akcije Dinama Ceske Budjejovice i tamo igrao dve sezone. Sada je suvlasnik Dinama.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back