rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Niste dorasli naopakim, već onim koji imaju "pravi" smer.Pa u pravu si.
Ovakvim kukastim križevima stvarno nismo dorasli.![]()
Niste dorasli naopakim, već onim koji imaju "pravi" smer.Pa u pravu si.
Ovakvim kukastim križevima stvarno nismo dorasli.![]()
nije samo to radimo mi i još poneštoa ovo zadnje je tvoja insinuacija,.![]()
Ko jeste pustio korenje...
A ko nije?
Ko jeste pustio korenje...
A ko nije?
Dobro. I? Zaključak je?Гле, конкретно, знам за случајеве људи(доста), који су избегли из Крајине, данас живе у Бањалуци, ту раде, школују децу, имају куће/станове, итд. Нико од њих не жели да напусти такав живот и врати се у Книн(у најбољем случају или не дај Боже Срб или Петрињу или нешто слично) и почне из почетка, јер је и са ''друге стране'' је иста ситуација, нема посла ни за Хрвате, а камоли за Србе повратнике.
Ако ико и жели да се врати, а то су махом стари људи, може, јесте компликованије него код нас, али може.
Треба разумету да ако становништво масовно напусти руралну, планинску област, која је вековима била депопулационо подручје, подручје са кога су људи одлазили, не може се очекивати да се то становништво, а посебно њихови потомци, који су преко 15. година живели у главном у градовима и који су се у главном некако снашли, очекивати да се оно врате тамо одакле су дошли.
nego šta, niste smeli ni da pomislite da slavite srpsku novu godinu a sada je svi svojatate.![]()
Niste dorasli naopakim, već onim koji imaju "pravi" smer.
Slavimo dan kada je Isus Hrist obrezan.Ма рекох ти,ми не славимо српску него славимо Православну Нову годину по Јулијанском календару.Исто и Руси.Али пошто сте уникат нек вам је.Значи:Сретна вам српска Нова Година домачини.
Dobro. I? Zaključak je?
Hahaha... Joj što volim nevešte, a naročito one koji se prave nevešti....Vidiš, ja čak ni ne znam koji je naopaki, a koji "pravi.
A vidim, ti si stručnjak za kukaste križeve.![]()
Нисмо нон стоп у го.внима...samo slave,piju i zderu.i onda se cude sto su nonstop u gomnima...![]()
Dobro. I? Zaključak je?
A ti imaš razlog da nastaviš sa laganjem, a mene da nazivaš lažovom.Da si slago da se ljudi ne mogu vratiti.
Mogu,ali ne žele.
A zašto ne žele, je njihov problem, a ne naš.
Svaki od njih ima neki svoj razlog.
Nije mi jasno u kom kontekstu dokazuješ ovako nešto i zašto se mešaš u priču koja nema baš mnogo veze sa činjenicama koje pokušavaš da osporiš.Закључак је да нико из града или иностранства не жели да се врати на село у коме нема ни људи а камоли посла. Јел ти сад јасно?
Нисмо нон стоп у го.внима...
То ти се чини јер нам смрди са запада....
Нисмо нон стоп у го.внима...
То ти се чини јер нам смрди са запада....
ruzice,sreCna ti nova...
Nije mi jasno u kom kontekstu dokazuješ ovako nešto i zašto se mešaš u priču koja nema baš mnogo veze sa činjenicama koje pokušavaš da osporiš.
hvala i tebi sreCna.
Izvini, ali...Зато што ми је те приче о томе да су нам Хрвати/Шиптари, ови они криви за све доста. Пођимо једном од себе.
А ти се распитај мало међу Крајишниима, ''зашто се не враћате у Крајину''? Па да чујеш мало из прве руке разлоге а да не причаш на памет.
i,kako slavis.pricaj malo.sta se jede,pije i tako to..![]()
ал Европљани их протерују пардон врше репатријацију по сили закона ... фино еупропејски и у рукавицама ... тја ...
Зато што ми је те приче о томе да су нам Хрвати/Шиптари, ови они криви за све доста. Пођимо једном од себе.
А ти се распитај мало међу Крајишниима, ''зашто се не враћате у Крајину''? Па да чујеш мало из прве руке разлоге а да не причаш на памет.
Izvini, ali...
Onaj tamo je hteo da se varti, ali čim je prekoračio granicu uhapsili ga.
Onaj drugi je prekoračio granicu, pa se susreo sa komšijama koji su na agresivan način pokazali da ga ne žele u "lijepoj njihovoj".
I da, ima onih koji jednostavno ne žele da se vrate, ali to ne menja činjenicu da povratnici u Hrvatskoj jednostavno nisu dobrodošli.
I to sve skupa ima bilo kakve veze sa ovom temom, gde oni koji podržavaju fašistčku politiku Hrvatske imaju nešto da zamere Srbiji i Srbima?
I zaista, nemoj više da pričaš "na pamet". Može?
A da, nisam ni pomenuo koliko njih je zaista proterano iz "lijepe njihove".
Kraski i ti volis Nemice?
Inace, Krajisnici su poznati po "hrabrosti"!