...zanima me da cujem kako svaka od vas daje do znanja tipovima da bi imali nesto da popricaju sa vama...a mozete i da kazete kako dajete do znanja da nemaju sta da traze?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bundeva:Uh,ne videh Princezin odgovor ovde.Kako li mu da znak,covece? :? Ma ljudi,ovaj forum je samo jedan veliki paravan;sve vazne stvari desavaju se iza njega Aha,bundeva najzad poceo da kapira stvari
Gazdarica:Nda, svasta se dogadja iza kulisa...
Heh, bilo bi zanimljivo vidjeti kakva bi atmosfera i reakcije bile kad bi sve isplivalo na povrsinu...
Pogotovo mracne forumske tajne...
bundeva:Ma vidi ga!Nisi li ti sebe jednom prilikom predlozio za administratora?Ljudi,nikako Inca za administratora
Uh,Inco,namuci me..Tema 'Gazenje principa',deveta strana,zadnji post.Znam da je bilo u sali,eto cisto da proverim da nisam izlapeo.Incognito:bundeva:Ma vidi ga!Nisi li ti sebe jednom prilikom predlozio za administratora?Ljudi,nikako Inca za administratora
lol... ne secam se da sam sebe ikad predlagao...
A to... pa ne treba biti rocket scientist da shvatis kako da saznas sve o nekome preko interneta...
Ha,moze Gazdarice.Bundeva ne zna puno-taman onoliko koliko ne treba :wink:Gazdarica:Da, Princeza je stvarno bila jos i najotvorenija...
A nista, buki, kad odemo najzad na onu pivu, mozemo da razmijenimo tajne i malo tracamo forumase...
Nesto ti znas, nesto ja... Taman za jednu finu pricicu...
g-rock:ali mene stverno interesuje odgovor na postavljeno pitanje. redovno mi se desava devojka me drzi za ruku, grli me, ljubi me u usta(ja se pomalo branim, cisto da ne ispadnem laka), a sutradan sve je kao ok, super smo ortaci....