CIA Soroš obojene revolucije u jugoistočnoj Aziji - opšti NATO napad na briks

, i tek sada nema sanse da se dodje do resenja, kada svako vuce na svoju stranu
ne moze onaj koji je napravio problem sada da da resenje, i nece, nema logike, vec mora neko drugi,
https://srbin.info/svet/sergej-glazjev-vasington-nece-moci-da-pobedi-u-svetskom-hibridnom-ratu/
srpski, malocas ne videh en.

dakle, rusi ne mogu da se dogovore sa kinezima o proporciji u korpi valuta, po kom principu ce se odredjivati, oli po bdp-u, ljudskim resursima oli po rudnom blagu resursima koje ima rusija, to ti je sustina, cenkaju se sa kinezima cija ce biti glavna dok nafta i gas idu sve vise u nebesa, i redom metali rude, itd

Тежина сваке валуте у корпи може бити пропорционална БДП-у земље (на пример, на основу паритета куповне моћи), њеног удела у међународној трговини, а такође и броју становништва и величини територија земаља учесница.

Осим тога, корпа може да садржи индекс цена основних роба на берзи: злата и других драгоцених метала, кључних индустријских метала, угљеника, семена, шећера, а такође и воде и других природних ресурса.
znaci pravi se jedan novi komplikovani sistem koji bi zamenio prosti petro-dolar, masa zemalja ceka u redu da mu pristupi dok se rusi i kinezi cigane, jer kako se danas dogovore vazice vekovima - vidis da kae i voda, zasto se ta nova valuta ne bi vezala za vodne resurse, pitaju rusi kineze, ako vec necete za gas, ili neki commodity, NE MORA ZLATO, mozda zbirno najvazniji commmodities, ali koji su najvazniji, a koji su manje vazni? i onda kombinuju sa bdp-om itd, dok ne iznadju FORMULU
 
Poslednja izmena:
Аха..кад ви устајете, онда је то устанак за слободу, а други устају, онда је то ЦИЈА СОРОШ?

Двоструки аршини?

cuvena tema obojene propagande - terrorist or freedom fighter?
zavisi koga pitas.

Tu nastaje kljuc koji je u nasim rukama: Ako se svrstamo, biramo stranu propagande, cija je osnovna namera izazivanje konflikta, i automatski podpadamo pod uticaj jednih ili drugih. Totalno pogresan scenario.

Treba ismevati svaku vrstu propagande sa koje god strane da dolazi, i dogovarati se medju sobom kako da izbegnemo konflikte i zivimo bolje i kvalitetnije. Birajte za koga radite. Oni koji zele da ratuju mogu uvek da izaberu najblizi konflikt, i da turisticki skupe iskustva sta znaci ratovati.
 

Back
Top