CIA obelodanila dokaze o zagrobnom životu i reinkarnaciji

Schrodinger

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.285
„Када се свест врати у Апсолут [Монроов жаргон за област изван простор-времена], она са собом носи сва сећања која је акумулирала кроз искуство у стварности“, док је дестилирао налаз Института да се сећања преносе из живота у живот путем реинкарнације.
https://www.dailymail.co.uk/science...n-consciousness-Monroe-Institute-Gateway.html
Запањујућа студија коју је спровела обавештајна служба америчке војске, а објавила је ЦИА, шокирала је друштвене мреже својим открићем да свест превазилази простор и време. Под називом 'Анализа и процена процеса капије', извештај од 29 страница састављен је 1983.
Недавно поново објављен извештај обавештајне службе америчке војске представља апстрактно објашњење како се свест ствара кроз мождану обраду енергије у физичком свету – претварајући је у оно што потпуковник Вејн Мекдонел упоређује са холограмом.
Или, као што је Холоцомб језгровито рекао у једном од многих видео снимака корисника ТикТок-а који су фасцинирани метафизичком студијом америчке војске: „Прилично сте сигурни да је реинкарнација законита ствар? Да.'

Poslednja izmena:
A jel su poslali CIA agente da provere?

Ja kad pričam da je ovo samo jedna dimenzija neki mi se tu prave pametni...
Valjda hoće da budu načisto "kako to funkcioniše" pa da ga "oni obrću kako njima zgodno"
E jes kad bi moglo tako...

Podsećanja radi, Nemačka je tokom II WW imala ekipu osoba sa ekstra senzornom percepcijom ali bez mnogo uspeha iako su bili maženi i paženi po najvišim svetskim standardima...

Moze da se dokaze da postoje paralelni univerzumi tako sto se primeti da neki predmet nestane - prekopas celu kucu, auto i garazu i nema ga ko da je u zemlju propao, a onda se posle par dana pojavi se tacno na mestu gde si ga prvo trazio, kao da se malopre stvorio tu.

Ako to nije dokaz za paralelne univerzume i dimenzije, onda ne znam sta je.

(ima slicno - mendela efekat)

„Када се свест врати у Апсолут [Монроов жаргон за област изван простор-времена], она са собом носи сва сећања која је акумулирала кроз искуство у стварности“, док је дестилирао налаз Института да се сећања преносе из живота у живот путем реинкарнације.
https://www.dailymail.co.uk/science...n-consciousness-Monroe-Institute-Gateway.html
Запањујућа студија коју је спровела обавештајна служба америчке војске, а објавила је ЦИА, шокирала је друштвене мреже својим открићем да свест превазилази простор и време. Под називом 'Анализа и процена процеса капије', извештај од 29 страница састављен је 1983.
Недавно поново објављен извештај обавештајне службе америчке војске представља апстрактно објашњење како се свест ствара кроз мождану обраду енергије у физичком свету – претварајући је у оно што потпуковник Вејн Мекдонел упоређује са холограмом.
Или, као што је Холоцомб језгровито рекао у једном од многих видео снимака корисника ТикТок-а који су фасцинирани метафизичком студијом америчке војске: „Прилично сте сигурни да је реинкарнација законита ствар? Да.'
članak ne pominje glavnu stvar Gateway projekta...sinhronizaciju leve i desne hemisfere mozga i tehnike kako se to postiže...cilj članka je bio da ukaže na realnost reinkarnacije pa je ubačeno i istraživanje sa Univerziteta Virdžinije o kome sam više puta pisao...osim toga ubačena je u članak i priča o remote viewing tehnikama... mislim ok je sve to zajedno za jedan novinski članak...za mene ništa novo

Pod "ovim" mislis na forum ili rl? Internet je paralelna dimenzija nevidljiva onima koji ga ne koriste... analogno tome, svest moze sa lakocom da opstane bez materije na drugim platformama, to je nesto sto je moguce i cak deluje prirodno/ocekivano.

Zapravo, sve je počelo jako davno kad sam bio Mali Stojko...
Tamo kod babe u selu bila je komšinica koja se gotovo ničim nije razlikovala od ostatka žitelja sela
Imala je svoju parcelu, krave, kokoške ali i polupokretnog muža...
ok lik ali jako bolestan ali ja to kao mali nisam razumeo...
Ipak, ono što je tu baku izdvajalo od ostalih meštanki je što su je svi iz tog i okolnih sela zvali kad bi imali problem i pravoslavci i muslimani.
I bila je jako cenjena jer bi "pogadjala u centar" što se kaže pa kad dobro kad loše...
A mene je to jajko interesovalo "šta ona to radi tj kako ona to zna"?
I tako dosadjujući se na letnjem raspustu svratim do te komšinice i kad sam bio ponudjen i počašćen lepo ja nju pitam "za te stvari"
Ona nije htela da mi odgovori kao "mali si ti, to mi matori tako prekraćujemo vreme"
Medjutim, njen, inače ćutljiv, suprug tad napravi jedan pokret sa stolice i reče joj: "pa kaži mu ako ga zanima, to je dobro dete i jako pametno i plemnenito"
E sad kako to da objasnim šta je usledilo...
Komšinica me uz osmeh direktnim pogledom u oči "uvela u nov svet" uz reči: "znači, baš te zanima? sada ćeš videti neke stvari ali ih drži za sebe"
Boga mi... ono što je usledilo vrlo je brzo uticalo na odnose sa mojom babom a i deda se bunio...
Naime počeo sam da "čujem kako neko šeta po kući" iako u toj prostoriji nije bilo nikog
Komšinica je potvrdila prisustvo... ali i moja keva...
Deda je rekao da će pozvati popa (džaba mu ga bilo) a baba se strašno naljutila
Da bi ona "proverila" da li je pržimo ili stvarno nečeg ima lepo nam stavi tri stolice okrenute ledjima da se ne vidimo kad sedimo pa da rukom pokažemo "gde je taj neko"
Nažalost, svo troje smo pokazivali putanju bez greške...
To je bilo jedno od psolednjih odlazaka kod babe, jednostavno nije htela, plašila se, drugi unuci i unuke su odlazili ali mene nije htela da vidi.
Čak je i deda prekršio pravilo da mu najstariji unuk nosi krst na sahrani a i to je imalo cenu, džaba izgovor...

Учесници су се бавили техникама које су наводно омогућиле њиховој свести да се помери „изван физичке сфере“, превазилазећи време и простор.
Овај метод је наводно навео учеснике да се присете „свих успомена акумулираних кроз искуство у стварности“, сугеришући могућност сећања прошлих живота. У суштини, они су тврдили да су имали приступ детаљним сећањима на претходна постојања, дајући кредибилитет идеји реинкарнације.

https://anomalien.com/declassified-pentagon-report-proposes-evidence-for-reincarnation/

Poslednja izmena:
Zapravo, sve je počelo jako davno kad sam bio Mali Stojko...
Tamo kod babe u selu bila je komšinica koja se gotovo ničim nije razlikovala od ostatka žitelja sela
Imala je svoju parcelu, krave, kokoške ali i polupokretnog muža...
ok lik ali jako bolestan ali ja to kao mali nisam razumeo...
Ipak, ono što je tu baku izdvajalo od ostalih meštanki je što su je svi iz tog i okolnih sela zvali kad bi imali problem i pravoslavci i muslimani.
I bila je jako cenjena jer bi "pogadjala u centar" što se kaže pa kad dobro kad loše...
A mene je to jajko interesovalo "šta ona to radi tj kako ona to zna"?
I tako dosadjujući se na letnjem raspustu svratim do te komšinice i kad sam bio ponudjen i počašćen lepo ja nju pitam "za te stvari"
Ona nije htela da mi odgovori kao "mali si ti, to mi matori tako prekraćujemo vreme"
Medjutim, njen, inače ćutljiv, suprug tad napravi jedan pokret sa stolice i reče joj: "pa kaži mu ako ga zanima, to je dobro dete i jako pametno i plemnenito"
E sad kako to da objasnim šta je usledilo...
Komšinica me uz osmeh direktnim pogledom u oči "uvela u nov svet" uz reči: "znači, baš te zanima? sada ćeš videti neke stvari ali ih drži za sebe"
Boga mi... ono što je usledilo vrlo je brzo uticalo na odnose sa mojom babom a i deda se bunio...
Naime počeo sam da "čujem kako neko šeta po kući" iako u toj prostoriji nije bilo nikog
Komšinica je potvrdila prisustvo... ali i moja keva...
Deda je rekao da će pozvati popa (džaba mu ga bilo) a baba se strašno naljutila
Da bi ona "proverila" da li je pržimo ili stvarno nečeg ima lepo nam stavi tri stolice okrenute ledjima da se ne vidimo kad sedimo pa da rukom pokažemo "gde je taj neko"
Nažalost, svo troje smo pokazivali putanju bez greške...
To je bilo jedno od psolednjih odlazaka kod babe, jednostavno nije htela, plašila se, drugi unuci i unuke su odlazili ali mene nije htela da vidi.
Čak je i deda prekršio pravilo da mu najstariji unuk nosi krst na sahrani a i to je imalo cenu, džaba izgovor...
znači tajna vidovite babe su bili demoni... dešava se to da demoni daju vračarama podatke...

Moze da se dokaze da postoje paralelni univerzumi tako sto se primeti da neki predmet nestane - prekopas celu kucu, auto i garazu i nema ga ko da je u zemlju propao, a onda se posle par dana pojavi se tacno na mestu gde si ga prvo trazio, kao da se malopre stvorio tu.

Ako to nije dokaz za paralelne univerzume i dimenzije, onda ne znam sta je.

(ima slicno - mendela efekat)
to nije dokaz za paralelne univerzume nego da je ovaj naš univerzum simulacija...sve što vidiš oko sebe je informacija koja postaje stvarna tek kad je oživiš svojim čulima u svom mozgu...desi se nekad da čula ne registruju informaciju iako je prisutna...hipnotizer može da napravi da ne vidiš nekog ili neki objekat nego da vidiš kroz njega kao da ga nema...mođe da se desi i spontano mada retko...bilo je ljudi koji su mogli da menjaju informacije u simulaciji...demoni to takođe mogu kad im je cilj da te slude...

znači tajna vidovite babe su bili demoni... dešava se to da demoni daju vračarama podatke...
demon ne mora da nužno znači zlo, zlo čine ljudi
tema je nezgodna za priču jer svaka religijska zajednica ima svoj etno stil a to opet vodi u ćorsokak
holivud je naravno sa filmovima upropastio čitav vanvremenski tok energije, tako to gledajmo...
Najpribližniji temi su "Anabela" (suština a ne filmske fore) kao i Zona Sumraka "Hitchiker"

to nije dokaz za paralelne univerzume nego da je ovaj naš univerzum simulacija...sve što vidiš oko sebe je informacija koja postaje stvarna tek kad je oživiš svojim čulima u svom mozgu...desi se nekad da čula ne registruju informaciju iako je prisutna...hipnotizer može da napravi da ne vidiš nekog ili neki objekat nego da vidiš kroz njega kao da ga nema...mođe da se desi i spontano mada retko...bilo je ljudi koji su mogli da menjaju informacije u simulaciji...demoni to takođe mogu kad im je cilj da te slude...
dobro, ako je tako lakse

Covek tako zarko zeli da *prezivi* smrt
Da ce se potruditi da nadje neko *jako* objasnjenje da je to moguce, da bi sebi olaksao suocenje sa smrcu.
A cemu to ako tamo nema nista?
Ako je mozak hardver koji jedini moze podrzati softver, za sada
I sta ako nekad uspemo da prebacimo softver na neki komp, hoce li to zbog ovakvih objasnjenja biti nepozeljno?
mozak je pre VR odelo ...ti nisi softver nego igrač u ovoj simulaciji...mislim ima verovatno i NPC karaktera ali ti si pravi igrač...

demon ne mora da nužno znači zlo, zlo čine ljudi
tema je nezgodna za priču jer svaka religijska zajednica ima svoj etno stil a to opet vodi u ćorsokak
holivud je naravno sa filmovima upropastio čitav vanvremenski tok energije, tako to gledajmo...
Najpribližniji temi su "Anabela" (suština a ne filmske fore) kao i Zona Sumraka "Hitchiker"

demon je kušač...to mu je posao...QA (Quality Assurance) tim kako ih ja zovem

Covek tako zarko zeli da *prezivi* smrt
Da ce se potruditi da nadje neko *jako* objasnjenje da je to moguce, da bi sebi olaksao suocenje sa smrcu.
A cemu to ako tamo nema nista?
Ako je mozak hardver koji jedini moze podrzati softver, za sada
I sta ako nekad uspemo da prebacimo softver na neki komp, hoce li to zbog ovakvih objasnjenja biti nepozeljno?
Nece jer tesko da je neko zeljan reinkarnacije... a da li bi ti licno pristao da te prebace na internet i da tu boravis neograniceno?

demon je kušač...to mu je posao...QA (Quality Assurance) tim kako ih ja zovem
apsolutno !
treba biti otvoren, konkretan i siguran u sebe kada je u blizini

ima recimo "blaža forma" a to su već mnogi iskusili
Kada si blizak sa nekom osobom, nebitno da li je to član porodice ili prosto prijatelj, dešava se da kad fizički niste blizu uvekj "jedna strana oseti da se drugoj nešto dešava"
to je primer koji nas buni a koji je dokazan nebrojeno puta kako kod nas tako i u svetu
to samo znači da imamo čulo koje nije razvijeno, zakržljalo kao slepo crevo kom je ranija funkcija bila obrada celuloze dok nismo prešli na stočarstvo...
a pogledajmo i kako nam prikazuju "vanzemnaljce" - komuniciraju mislima... a?

Internet ne postoji za osobe koje ga ne koriste. Po istom principu i šesto čulo ne postoji za one koji ga ne koriste. Ja sam kao mlađi osećao i koristio ali mi ništa dobro nije donelo pa sam batalio. Uglavnom sam govorio ljudima ono što misle tj skrivaju ili o trećim osobama koje ne poznajem. To je ljudima bilo zastrašujuće i počeli su da me izbegavaju.

Nece jer tesko da je neko zeljan reinkarnacije... a da li bi ti licno pristao da te prebace na internet i da tu boravis neograniceno?
Ne, covek je materijalno bice i sve sto mu predstavlja uzivanje je fizicke prirode.
Ok, kazaces * zelja za znanjem* ali ako si u internetu svo to znanje ti je nadohvat ruke u sekundi, ne treba ti beskonacan zivot
Cisto da poludis od vecitog bivstvovanja bez novih desavanja, ili ponavljanja vidjenih

apsolutno !
treba biti otvoren, konkretan i siguran u sebe kada je u blizini

ima recimo "blaža forma" a to su već mnogi iskusili
Kada si blizak sa nekom osobom, nebitno da li je to član porodice ili prosto prijatelj, dešava se da kad fizički niste blizu uvekj "jedna strana oseti da se drugoj nešto dešava"
to je primer koji nas buni a koji je dokazan nebrojeno puta kako kod nas tako i u svetu
to samo znači da imamo čulo koje nije razvijeno, zakržljalo kao slepo crevo kom je ranija funkcija bila obrada celuloze dok nismo prešli na stočarstvo...
a pogledajmo i kako nam prikazuju "vanzemnaljce" - komuniciraju mislima... a?
Srce zrači energije u okolinu mnogo više nego mozak...preko srca smo povezani sa bliskim ljudima...svakome se desilo da ga pozove telefonom baš neko na kog je pomislio i hteo on da pozove...inače srce ima neurone ...praktično je drugii mozak ---

imamo mi u mozgu i razne kristale koji su verovatno služili nekad za navigaciju pomoću EM polja Zemlje kao što mnoge životinje još imaju funkcionalan taj ugrađeni prrodni GPS.... mi nismo ni blizu da spoznamo šta sve kao ljudi možemo... ali ćemo se kao rasa zeznuti da počnemo da se sjedinjavamo sa mašinama...kao i da se igramo sa svojom genetikom...kažu ne znam 95% DNK je junk DNK...nije junk nego naučnici nemaju pojma čemu služi ili bi mogla da služi...

Ne, covek je materijalno bice i sve sto mu predstavlja uzivanje je fizicke prirode.
Naravno da nije, vec sama cinjenica da smo jedina poznata bica sa svescu svedoci o nasoj natprirodnosti. Covek je polumaterijalno bice po definiciji.
Ok, kazaces * zelja za znanjem* ali ako si u internetu svo to znanje ti je nadohvat ruke u sekundi, ne treba ti beskonacan zivot
Da li ti onda koristis internet par sekundi dnevno ili satima visis na njemu? :think:
Cisto da poludis od vecitog bivstvovanja bez novih desavanja, ili ponavljanja vidjenih
Zato je verovatno uvedeno i reinkarniranje da razbije monotoniju/unese entuzijazam bez secanja na proslost.

Internet ne postoji za osobe koje ga ne koriste. Po istom principu i šesto čulo ne postoji za one koji ga ne koriste. Ja sam kao mlađi osećao i koristio ali mi ništa dobro nije donelo pa sam batalio.

Tu si u pravu.
Mala deca često imaju ESP senzacije ali odrastanjem ih gube.
To su bili "oni tripovi" da je nešto tu oko nas pa otrčiš tati jer je bliži a on u čudu što ne ode kod mame.. :lol:

Zar nisam rekao da sam namerno napravio haos po sobi samo da bih se uverio u nešto? :D
Tu je, jbg, ne plaća komunalije ali pomera lakše stvari :lol:
Holivud nalaže da je to u pola noći ali je najaktivniji kad je TV slagalica - imam nekog intelektualca :rotf:

Back