Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 21.297
hvala MI6 što su ubili mafiju u Srbiji
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj ih je sve zeznuo, a probali su više puta da ga ubiju.
Nakon ubistva Đinđića su na čelo Srbije došli još gori od njega. Sjećam da Đinđić nije bio popular u narodu, više je bio omražen nego simpatisan u širokim narodnim masama i neki ljudi su otvoreno likovali kad je ubijen. Kad je ubijen ja sam išao u osnovnu školu. Dolazim sa drugovima iz razreda u igraonicu blizu škole u koju smo često išli i neki lik stariji od nas (možda je imao 20-ak godina) tamo reče 'častim pivom, roknuli Đinđića.' Tako sam saznao da je ubijen. Moja majka je rekla tada da joj je žao Đinđića kao oca, sina i muža, ali kao političar da nije ništa bolje ni saslužio.hvala MI6 što su ubili mafiju u Srbiji
Upravo to, on je bio simbol promena i nade, ali i simbol velikog razocarenja.Nakon Đinđića su na čelo Srbije došli još gori od njega. Sjećam da Đinđić nije bio popular u narodu, više je bio omražen nego simpatisan u širokim narodnim masama i neki ljudi su otvoreno likovali kad je ubijen. Kad je ubijen ja sam išao u osnovnu školu. Dolazim sa drugovima iz razreda u igraonicu blizu škole u koju smo često išli i neki lik stariji od nas (možda je imao 20-ak godina) tamo reče 'častim pivom, roknuli Đinđića.' Tako sam saznao da je ubijen. Moja majka je rekla tada da joj je žao Đinđića kao oca, sina i muža, ali kao političar da nije ništa bolje ni saslužio.
Rovare jer tonu, instiktivno se pokušavaju održati na površiniOn stalno piše kako Britain tone al ipak vidimo da rovare svuda.
Zvezdan je bio nadimak u Srbiji za britanskog snajperista Hila prodornih plavih očiju.Jel se sećaš da je tvoj dragi Crveni Vojvoda vikao ''Zvezdane, ruka ti se pozlatila''?
Zvezdan je bio nadimak u Srbiji za britanskog snajperista Hila prodornih plavih očiju.
U Zagrebu smo ga zvali Blue Steel.
ovo je trebalo da ide na temu: tabloidiotluci, eventualno teorije zaverapiše list Alo.
– U avionu, čiji dolazak nigde zvanično nije najavljen, bilo je 18 specijalaca i jedan izrazito plav čovek. Bio je to Englez, snajperista po imenu Hil – otkriva izvor, u to vreme visokopozicioniran u jednoj od srpskih obaveštajnih službi.
Ubili su ga jer je postao smetnja njihovim geopolitickim interesima
Trazio je podelu Kosova i Metohije kao i nezavisnost Republike Srpske
Ma ubili ga njihovi od njegovih.Čekaj, ako je bio antiruski orijentisan, zar nije onda logično da su ga ubili tvoji a ne njegovi?
U sns Srbiji vlada plitka drzava.Srpska duboka država.
Žena od Buhe u seriji kaže imaju svoje ljude svuda.
**бо Шерлок Холмса и др.Вотсона приде. Ето како се из прве реши мистерија. Чуди ме само као Западни стручњаци нису дошли до тог закључка 2003.Ako tražite ubicu uvek krenite od onog ko ima najveći motiv. Staro pravilo.
Pošto je Đinđić bio prozapadni čovek koji je hteo Srbiju u EU i NATO razmislite malo.
(Objašnjenje: Prema određenim tumačenjima šifra operacije KOLIVS odnosila se na tri skraćenice: KO na simulaciju atentata pri Đinđićevom povratku sa Kopaonika, LI na pokušaj ubistva kod Arene, a VS na zgradu Vlade Srbije)
Ko je Endru Monkton?
I ovo je taĉno - Mi6 je ubio Ladi Di !!!Zvanično je radio kao savetnik britanske ambasade, bio je obaveštajac, a u dobro obaveštenim krugovima njegovo ime vezivalo se i za smrt Lejdi Di.
Imao je odlične veze i u srpskom podzemlju.
Djindjica nije ubio zemunski klan vec CIA i MI6
Ovi transkripti to dokazuju
Za ovo ne znam a pričao mi je visoki oficir policije i vrlo ozbiljan tip, da Spasojević i Luković nisu ubijeni ispred one vikendice nego su ranije uhapšeni pa likvidirani. Dakle, svašta je moguće.
Nema zezanja sa vladiku. Malo neko pokusa da se sprda on odma podliže prste i presavije tabak. Spavaš li mirno nemacko, francusko, italijo i englesko? Artemis će vam stane zavrat.
А што ти у великим количинама гуташ приче Вучићевих свињоида?Mislim da posto je krenula serija Sablja na RTS-u ciji je scenario baziran na cistim lazima , mislim da je ova tema opet aktuelna....
Djindjica nije ubio zemunski klan vec CIA i MI6
Ovi transkripti to dokazuju