CIA i MI-6 organizovale akciju "Sablja"?! transkripti otkrivaju užasnu istinu o ubistvu Djinđića!

hvala MI6 što su ubili mafiju u Srbiji
Nakon ubistva Đinđića su na čelo Srbije došli još gori od njega. Sjećam da Đinđić nije bio popular u narodu, više je bio omražen nego simpatisan u širokim narodnim masama i neki ljudi su otvoreno likovali kad je ubijen. Kad je ubijen ja sam išao u osnovnu školu. Dolazim sa drugovima iz razreda u igraonicu blizu škole u koju smo često išli i neki lik stariji od nas (možda je imao 20-ak godina) tamo reče 'častim pivom, roknuli Đinđića.' Tako sam saznao da je ubijen. Moja majka je rekla tada da joj je žao Đinđića kao oca, sina i muža, ali kao političar da nije ništa bolje ni saslužio.

Nakon Đinđića su na čelo Srbije došli još gori od njega. Sjećam da Đinđić nije bio popular u narodu, više je bio omražen nego simpatisan u širokim narodnim masama i neki ljudi su otvoreno likovali kad je ubijen. Kad je ubijen ja sam išao u osnovnu školu. Dolazim sa drugovima iz razreda u igraonicu blizu škole u koju smo često išli i neki lik stariji od nas (možda je imao 20-ak godina) tamo reče 'častim pivom, roknuli Đinđića.' Tako sam saznao da je ubijen. Moja majka je rekla tada da joj je žao Đinđića kao oca, sina i muža, ali kao političar da nije ništa bolje ni saslužio.
Upravo to, on je bio simbol promena i nade, ali i simbol velikog razocarenja.

Zvezdan je bio nadimak u Srbiji za britanskog snajperista Hila prodornih plavih očiju.
U Zagrebu smo ga zvali Blue Steel.

:mrgreen:
Pasoš ove zemlje omiljen kod kriminalaca! Imali ga Legija, Luka Bojović, Sretko Kalinić... (FOTO)

Informer/MUP

Pasoš ove zemlje omiljen kod kriminalaca! Imali ga Legija, Luka Bojović, Sretko Kalinić... (FOTO)​

U kriminalnim krugovima na Balkanu, hrvatski pasoš je postao izrazito poželjan dokument.​

https://informer.rs/hronika/vesti/865223/pasos-hrvatski-pasos-lukabojovic-kriminalci

piše list Alo.

– U avionu, čiji dolazak nigde zvanično nije najavljen, bilo je 18 specijalaca i jedan izrazito plav čovek. Bio je to Englez, snajperista po imenu Hil – otkriva izvor, u to vreme visokopozicioniran u jednoj od srpskih obaveštajnih službi.
ovo je trebalo da ide na temu: tabloidiotluci, eventualno teorije zavera

zasto bi srpska i to neka neodredjena obevestajna sluzba zaposljavala engleza, atentatora hilla sa prodorno plavim ocima ako ne planira da ubije premijera djindjica? - mozemo i to pitanje da postavimo

u alo-u su izgleda malo priglupi, ali to je izgleda urodjeno sns sekti, pa misle da smo svi

Poslednja izmena:
Ako tražite ubicu uvek krenite od onog ko ima najveći motiv. Staro pravilo.
Pošto je Đinđić bio prozapadni čovek koji je hteo Srbiju u EU i NATO razmislite malo.
**бо Шерлок Холмса и др.Вотсона приде. Ето како се из прве реши мистерија. Чуди ме само као Западни стручњаци нису дошли до тог закључка 2003. :maramica:

(Objašnjenje: Prema određenim tumačenjima šifra operacije KOLIVS odnosila se na tri skraćenice: KO na simulaciju atentata pri Đinđićevom povratku sa Kopaonika, LI na pokušaj ubistva kod Arene, a VS na zgradu Vlade Srbije)
Ko je Endru Monkton?
Zvanično je radio kao savetnik britanske ambasade, bio je obaveštajac, a u dobro obaveštenim krugovima njegovo ime vezivalo se i za smrt Lejdi Di.
I ovo je taĉno - Mi6 je ubio Ladi Di !!!

Imao je odlične veze i u srpskom podzemlju.

⬆️ ZEMUNSKI KLAN

A ZNAMO KO JE UPRAVLJAO I DAN DANAS UPRAVLJA ZEMUNOM = SRS/SNS !!!

Šešelj je u dogovoru sa Mi6-om i otišao kao šatro dobrovoljno u Hag pre atentata...a da bi imao alibi prilikom izvrsenja atentata...a kojeg je da bi ispao vidovit i najavio na aerodromu tada...rekavsi da ce "teci reke krvi"...

U Hagu su mu Mi6 i CIA dale priliku da jos izigrava junaka i jos kao ispadne šatro heroj...i posle ga vratili kad je na čelo Srbije dosao njegov tj njihov Mi6/CIA šegrt AVtihrist...

Djindjica nije ubio zemunski klan vec CIA i MI6

Ovi transkripti to dokazuju

Upravo tako!
Jedino jos ne otkrivaju ovu vezu SRS/SNS/Zemunskog klana i trenutne vlasti sa MI6-om i CIA-om !!!
E tek sa tom poveznicom krug istine o atentatu je zatvoren !!!

U slicnoj Mi6/SNS zaveri je ubijen i Oliver Ivanovic !!!

....

Mislim da posto je krenula serija Sablja na RTS-u ciji je scenario baziran na cistim lazima , mislim da je ova tema opet aktuelna....

Djindjica nije ubio zemunski klan vec CIA i MI6

Ovi transkripti to dokazuju
А што ти у великим количинама гуташ приче Вучићевих свињоида?

Back