B
Bliznakinja
Gost
Heeeej,ljudi jel voli ovde neko Christinu kao ja???? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ruzna ko lopov,debela ko svinja,peva ko cavka a sa novom frizurom izgleda kao iskusna fufaKeeper:cisto sumnjam 8)
ja ne uglavnom. ne mogu ni da je gledam, ni da je slusam ........ ajd' da je mozda malo lepsa mogao bih da iskljucim ton i da je gledam ..... a ovako mi se smuci zivot od nje :?
Spini:ruzna ko lopov,debela ko svinja,peva ko cavka a sa novom frizurom izgleda kao iskusna fufaKeeper:cisto sumnjam 8)
ja ne uglavnom. ne mogu ni da je gledam, ni da je slusam ........ ajd' da je mozda malo lepsa mogao bih da iskljucim ton i da je gledam ..... a ovako mi se smuci zivot od nje :?
E,ajde vise! :x Pretera ga! Jesi cula tu tvoju Amy kako peva uzivo? OCAJ ZIVI! :xAMY-LEE:pa da al im je muzika kvalitetna,postoje od pre par godina kad nisu bili na mtv-ju i tada su izadli 3-4 cd-a i amy zaista zna da peva i ne trudi se da golom kozom proda svoju muziku!![]()
Well thank youBliznakinja:Potpuno se slazem sa Courtney! 8)
Bliznakinja:Cula sam Funeral of hearts i svidela mi se.Nisam nesto slusala ali hvala na savetu,poslusacu ih.Pozdrav i tebi![]()
![]()
That makes two of us! :wink:Bliznakinja:Pa naravno,devojcica mi ide na zivce!![]()
Drago mi je! :wink:Courtney:That makes two of us! :wink:Bliznakinja:Pa naravno,devojcica mi ide na zivce!![]()
![]()
Takodje! :wink:Bliznakinja:Drago mi je! :wink:Courtney:That makes two of us! :wink:Bliznakinja:Pa naravno,devojcica mi ide na zivce!![]()
![]()
AMY-LEE:izvini cortney sto ti ja idem na zivce??
ajd bliznakinji ok i ona meni ide na zivce zesce al tebi-ne razumem :?
My point exactlly :wink:guitarrr_babe:U, deco, al' pade prozivka...
Ne bi niko trebalo da se stidi sto slusa komercijalu, znate? Ni Bliznakinja, ni Amy, iako mislim da se obe pomalo stide. Amy, mozda vise, jer toliko vatreno skace da ih odbrani (E-scence), i pritom proziva ostali MTV, kao da E-scence nisu MTV... Evo, ja i Courtney se ne stidimo HIM, pa sta nam fali?? :wink: MIslim, ako slusas MTV, ne smes da pljujes MTV. To je barem logicno.