chokoladica iz norveške miss osla,loodica druga,a stavanger

loodica - 3244 poruka

chokolada-3504 poruka

master_chief-1873 poruka

.....
e pa sad pitanje,moze li?
zivim u norveskoj i znam koliko mi znaci to slobodno vreme koje ostane posle posla i nekih drugih stvari(treninga,susreti sa prijateljima,neki hobi..) pa me onda zanima kako vi imate vremena za ovoliko poruka i da provodite vreme na internetu.Odakle?Svi smo u norveskoj pa vas zato pitam za recept.
Radite li vi neke druge stvari? :shock:
[/u]

stavanger`s:
loodica - 3244 poruka

chokolada-3504 poruka

master_chief-1873 poruka

.....
e pa sad pitanje,moze li?
zivim u norveskoj i znam koliko mi znaci to slobodno vreme koje ostane posle posla i nekih drugih stvari(treninga,susreti sa prijateljima,neki hobi..) pa me onda zanima kako vi imate vremena za ovoliko poruka i da provodite vreme na internetu.Odakle?Svi smo u norveskoj pa vas zato pitam za recept.
Radite li vi neke druge stvari? :shock:
[/u]

Ebiga nemam prijatelje ovde :roll: netje niko da se druzi sa jednom looodicom pa reko ajd ovde da visim po ceo dan pa cu se valjda sprijateljiti sa nekim :lol: :lol: :lol:
Zezam se naravno.Ako si primetio kao shto vidim da nisi mene ovde nema svaki dan,uletim samo ponekad kad imam vremena a inace imam drugih obaveza. :P

Master_Chief:
stavanger`s:
master imas bre sto godina a lazes :lol: ..si bre neki crni andjelko jel..hehee a ti loodice,ma znam kako ti je 8) zato cu doci da ti napravim drustvo posto ga nemas :twisted: :twisted:
Dobar fazon.. :P :lol: naprotiv ali necu da se izlanem kolko imam godina...[/quote

Komsho ajde priznaj sad koliko imash godina i priznaj da si jedan mali slatki dekica sa lulicom u ustima i shtapom u ruki :P :wink:

looodica:
Master_Chief:
stavanger`s:
master imas bre sto godina a lazes :lol: ..si bre neki crni andjelko jel..hehee a ti loodice,ma znam kako ti je 8) zato cu doci da ti napravim drustvo posto ga nemas :twisted: :twisted:
Dobar fazon.. :P :lol: naprotiv ali necu da se izlanem kolko imam godina...[/quote

Komsho ajde priznaj sad koliko imash godina i priznaj da si jedan mali slatki dekica sa lulicom u ustima i shtapom u ruki :P :wink:
He,he,he,ako ti kazem onda moram doci kod tebe na sok i kolace...

Back