- Poruka
- 137.388
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali brate zaradi milionce u evrima godisnjeKakva inteligencija.
Meni je ova cena atraktivnija od Chloi, vodio bih je na Zlatibor da joj pokazem prirodne lepote Afrike.
Ja sam uvek goverio da bih voleo da sam ekstremo glup, i ds nemam nit stida nit srama.posavlja se realno pitanje..ko je ovde onda inteligentan.. ona koja zaradjuje oko milion evra godisnje ili mi koji pametujemo a pitanje je da li cemo za zivota toliko zaraditi

Ja msm da cu otvoriti only fans profil od danasposavlja se realno pitanje..ko je ovde onda inteligentan.. ona koja zaradjuje oko milion evra godisnje ili mi koji pametujemo a pitanje je da li cemo za zivota toliko zaraditi

posavlja se realno pitanje..ko je ovde onda inteligentan.. ona koja zaradjuje oko milion evra godisnje ili mi koji pametujemo a pitanje je da li cemo za zivota toliko zaraditi
opa..evo ga jos jedan internet milioner u evrimaPričaj u svoje ime![]()

opa..evo ga jos jedan internet milioner u evrima
bas se fensi osecam..ovde se druzim sa sve bogatasima![]()
da ali i dalje realna samo sa platom od minimum 3000 evra mesecno i 40 godina radnog staza.Nisam internet i nisam milioner
Mada danas ti je milion evra bukvalno jedna dobra kuća i mali penzioni fond, tako da nije to neka cifra ko sto je bila pre 30-40 godina.![]()
da ali i dalje realna samo sa platom od minimum 3000 evra mesecno i 40 godina radnog staza.

u nemacjkoj je prosecna neto plata 2.500 do 2.800 evra..aj ne preteruj o hvalospevima zapadaPa toliko ima svako u nekoj malo jacoj zemlji na zapadu.
u nemacjkoj je prosecna neto plata 2.500 do 2.800 evra..aj ne preteruj o hvalospevima zapada
evo da ne bude da pametujem sad sam pitao i chatgpt i evo sta je rekao
Kratak rezime (okvirne NETO plate po mesecu koje radnik dobija na račun):
- Nemačka: ~ 2.650 €
- Engleska: ~ 3.050 € (oko 2.600 £)
- Francuska: ~ 2.150 € (uzimajući medijanu kao najrealniji pokazatelj)

zivis brate od neto plate a ne bruto..Gleda se bruto jer od bruto ide u penzioni fond a ne od neto.![]()
zivis brate od neto plate a ne bruto..
ne skupljas kes za kucu od bruto plate nego neto.
ali brate zaradi milionce u evrima godisnje![]()
Koja je klo crna ili bela?klo je cak i simpaticna![]()