Serdecnij
Ističe se
- Poruka
- 2.902
Po meni,muskarcima ne prilici da placu.Ja ne placem gotovo nikada,ponekad mi zasuzi oko ali iz sasvim nekih drugih razloga,recimo patriotskih,kada sam ganut.Zbog zena?Nikada.![]()
Musskkarrccinnoo,...juunnaacciinnoo.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po meni,muskarcima ne prilici da placu.Ja ne placem gotovo nikada,ponekad mi zasuzi oko ali iz sasvim nekih drugih razloga,recimo patriotskih,kada sam ganut.Zbog zena?Nikada.![]()

patriotizam na ljisu
eee, da te pichi sad vidi....
...otkud znash...?Izvadi ga iz ruke i necesh vishe osecati krivicu..

...otkud znash...?pa, i ja bih plakala da me ti....jebesh

...otkud znash...?"ко често плаче, често је6е" (небитни кинез)

...otkud znash...?![]()
...da li se josh nekome deshava neshto slichno, jesam li ja nenormalan, i na mnoga druga pitanja vezana za chudne pojave tokom sexa odgovorite mi sad...![]()
A to nisu muškarci..to su plačipizde...Pa rekla sam već samo kad popiju.Nemoj da kažeš da nikad ne plačeš kad popiješ.Mislim na alkohol u nemalim količinama.

Pa sad ko zna........da li se josh nekome deshava neshto slichno, jesam li ja nenormalan, i na mnoga druga pitanja vezana za chudne pojave tokom sexa odgovorite mi sad...![]()

Ajmo svi malo kolektivno da se isplacemo.Dobro je za savest.![]()
ma ocu boli me curac---uskoro cu ja opet da se smejem...il kad dobijem...il posle hebenog abortusa...i to cu da mu kazem---hebem ti seme tvoje mamu ti hebem,meni si nasao da ga uvaljujes...

Pa posle placa dolazi smeh,ali nema dobrog smeha bez fine prethodne katarze.![]()
Drzim ti palceve.![]()
Не....da li se josh nekome deshava neshto slichno, jesam li ja nenormalan, i na mnoga druga pitanja vezana za chudne pojave tokom sexa odgovorite mi sad...![]()