- Poruka
- 4.953
Lično je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lično je.
ops:Što ti brzo kapirašops:
to care...sa' ce da ti explodira inbox,jer...ti si taj koga su zene cekale celoga zivotazenki orgazam sluzi mom zadovoljenju
jednostavno mi sex jednostran ako ona ne svrsi jako kako to moze da joj priusti samo orgazam

to care...sa' ce da ti explodira inbox,jer...ti si taj koga su zene cekale celoga zivota
pa ozbiljno...cak je i u kremanskom prorocanstvu pisalo "...doci ce covek iz naroda,koji nece moci da uziva,ako zena ne dozivi orgazam,i sve ce biti njegove.."
![]()

zavidan?
na sta konkretno...'leba ti

pa što ne znaš da koristiš moći reklame![]()
pazi on se isto reklamira samo ima drugu taktiku...kao cool sam, malo namcor, sabotiram sve i sva i privlacim kao magnet nadobudne forumashice koje neizmerno hoce da me oraspoloze
.....pazi on se isto reklamira samo ima drugu taktiku...kao cool sam, malo namcor, sabotiram sve i sva i privlacim kao magnet nadobudne forumashice koje neizmerno hoce da me oraspoloze
.....

kao??kao cool sam
]kao?[/B]?
btw iskljucen mi je pp,tako da...neka nadomudne forumasice oraspoloze nekog drugog.

jel znas ti sta je uopste sujeta?i sujetan
i sujetan
![]()
kao??
btw iskljucen mi je pp,tako da...neka nadomudne forumasice oraspoloze nekog drugog.
a pa jos i surov? :wink:......veri intresting
....jel znas ti sta je uopste sujeta?
e nju volim da pojedem za dorucak......pa super,evo ti pojedi ovog 100% i da zatvorimo krug,a ja odo' malo da dremnem.

...ma ne idi....taman smo poceli ozbiljno da forumashimo......:rolleyes: