Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.238
To si u pravu... stvarno ima puno gamadi, potrebna je dezinsekcija 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mislim da je prva zenka nase vrste morala nekako platiti ulovljeni plen..
Nego sta,nije tu bilo cile-mile.![]()
Pa ono, on seca neku zverku, ona bi da capne parce, on mahne prstom no no, u primitivnom stilu je to urgh urgh, i izvadi penis i kaze; urrgh urrgh..
I tako, desi se seh..
On ima jos jedan razlog zasto da uhvati plen, ona ima razlog vise da vezba neke radnje..
E, onda se desi sta? Pa jedan lovac se izdvoji..
E taj resi da oce vise od jedne zenke, pa uradi sta? Odere jadnu zverku i da ko bundu, tadasnja merila bunde naravno..
I onda jednu seha hrane radi, potencijalno zena, drugu bunde radi, potencijalno ljubavnica jel..
Ovo je definitivno najgnusniji , najgrozniji i najodvratniji post koji sam procitala.
I Bratislava si pobedio.
al pazi kad bi i moglo biti tako..
Recimo neki majmuni imaju taj tip ponasanja. A oni uzivaju u seksu i van parenja..
Majmuni voajeri?
de ide ova planeta
ovde ima voajera koliko hoces...
Pa, ako bi smo bas isli u detalje ide ka iscrpljivanju..
Iscrpljivanje je dobra stvar![]()
da bi se pitali oni koji ga nemajuDaklem shto je priroda napravila seks, mi ljudi smo mogli mnogo prostije da se razmnozhavamo recimo celijskom deobom, mnogo je brzhe, efikasnije, manje rizichno a i chinjenica da je za celijsku deobu potreban samo jedan organizam je ogroman + u odnosu na sex, sa aspekta razmnozhavanja organizama
znash, kad ocesh decu samo se podelish a ne juri zhene okolo
mislim, jel moguce da je priroda sex napravila samo radi uzhivanja? Ne ide u prilog ni chinjenica da postoji period u kom mora mladunche () da se nosi u stomaku plus mogucnost da majka umre pri porodjaju
Znachi sex chemu?![]()
Eh,kada pogledam ovu temu zapitam se koliko truda i muke zbog malo "trulog mesa".![]()
eeek! nekrofil!Eh,kada pogledam ovu temu zapitam se koliko truda i muke zbog malo "trulog mesa".![]()
eeek! nekrofil!![]()