Papa Smurf
Elita
- Poruka
- 17.348
pa ne bi bilo mushko zhensko, bio bi jedan nedefinisani pol bez polnih organa![]()
Alhemija je cudo...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
pa ne bi bilo mushko zhensko, bio bi jedan nedefinisani pol bez polnih organa![]()
1. u užitku i slobodnoj volji
2. usled nedostatka slobodne volje, termin ne zakazuje žirafa već veterinar
1) i zhivotinje rade to iz uzhitka, da im je bolno ne bi radile
2) aha, znachi veterinar baza po africi tako jureci zhirafe i zakazujuci termine![]()
1) i zhivotinje rade to iz uzhitka, da im je bolno ne bi radile
2) aha, znachi veterinar baza po africi tako jureci zhirafe i zakazujuci termine![]()
1) Greška, za mačke je to najbolnije iskustvo![]()
1) pazi da ne osecaju uzhitak ne bi radile to
2) ne razumem shta tachno pokushavash ovde?
da ljudi ne treba da uzivaju u seksu njihov organizam bi bio i napravljen tako...vecina zivotinja ne uziva u seksu vec im sluzi samo iskljucivo za razmnozavanje...sem delfina i mislim majmuna..i ljudi naravno...
e sad ako treba da smo na nivou celije pa da se razmnozavamo prostom deobom
tvoje pitanje stravicno glupo i stravicna uvreda za ljudski rod
da te ubedim u neke stvari
npr da se ljudi jebu
!. radi stvaranja potomstva
2. sve više radi užitka, jer potomstvo možemo da dobijemo i bez sexa i obrnuto, možemo se sexati a da ne dobijemo potomstvo (postoji kontrola trudnoće i rađanja)
2) nismo uvek mogli al smo uvek mogli da se hebemo![]()
Tvoj bata je pametan dečko.lepo rece moj burazer...ne pitajte se zasto ima toliko bolesti, zemljotresa, pozara, poplava i ostalih stvari...zapitajte se sto ih nema vise da potamani svu gamad koja se nakotila
Daklem shto je priroda napravila seks, mi ljudi smo mogli mnogo prostije da se razmnozhavamo recimo celijskom deobom, mnogo je brzhe, efikasnije, manje rizichno a i chinjenica da je za celijsku deobu potreban samo jedan organizam je ogroman + u odnosu na sex, sa aspekta razmnozhavanja organizama
znash, kad ocesh decu samo se podelish a ne juri zhene okolo
mislim, jel moguce da je priroda sex napravila samo radi uzhivanja? Ne ide u prilog ni chinjenica da postoji period u kom mora mladunche () da se nosi u stomaku plus mogucnost da majka umre pri porodjaju
Znachi sex chemu?![]()
Pise u bibliji
" i protera Gospod sebicne ljude, a zenu punu greha prokle da na porodjaju trpi welike bolowe"
Poenta je da je sex naprawljen tj izewolwiran da bi nam skratio smaranje.
I ujedno je postao glawna zanimacija za ljude.
znachi priroda je nameravala da mi uzhivamo
drugo, kad ljudski organizam razlozhish skroz videcesh da je sve iz celija, tako da ne vredjaj lepu malu stvar tek tako
a uvrede za ljudski rod koristim drugachije
2) nismo uvek mogli al smo uvek mogli da se hebemo![]()
Bwaco, jel tvoj tata Weisshaupt?![]()
Tvoj bata je pametan dečko.
Malo je extreman, ali moram da se složim s njim.![]()