Chemtrails

Globalno zagrevanje, a svake godine se posmrzavaju od mećave na istočnoj obali SAD, pa u Rusiji... kakvo crno zagrevanje.

Nešto ste vi tu pomešali.

- - - - - - - - - -

Cirotrastusi, cirotrasusi..........nemoj da zbunjuješ napaćeni narod s tim fensi izrazima u ovom teškom trenutku kad da nas truju sas avijoni :sad2:
Bacaju ono belo iz avijona..... ako udari vrućina, krivo je belo, ako udari ladnoća - isto belo. Ako vršnjak neće da skoči na babu, isto krivo belo. Ako Đovak izgubi jedan meč - šta je krivo nego belo?

Globalno zagrevanje, a svake godine se posmrzavaju od mećave na istočnoj obali SAD, pa u Rusiji... kakvo crno zagrevanje.

Nešto ste vi tu pomešali.

- - - - - - - - - -

Bacaju ono belo iz avijona..... ako udari vrućina, krivo je belo, ako udari ladnoća - isto belo. Ako vršnjak neće da skoči na babu, isto krivo belo. Ako Đovak izgubi jedan meč - šta je krivo nego belo?

Ne banalizuj Sizife. Globalno zagrevanje dolazi iz usta NSP-a ja samo prenosim šta oni pričaju, mislim takođe da to ne postoji a da ovo što je ponekad kao rerni direktna posledica kemtrejlsa.

Pa to i jeste poenta, teoretičari nikako da se dogovore da li se od kemtrejlsa ladimo ili grejemo... a ne zaboravi da se globalni trendovi temperature beleže mnogo pre pojave mlaznih aviona.

Dakle, da ima neke veze, neko bi je napravio.

Не може се говорити о глобалном гријању ни хлађењу.
Нема довољно података научно обрађених, са довољног броја локација.
Једнако као што нема никавих доказа за постојање "кемтрејлса"...
Али има зато материјала за увреде и ниподаштавање...невезано за тему.
Монитор штити, а папир, тј. пиксели трпе све...
But, carma is a bitch...so watch out, alarmists...

Ako nema, zašto nema?

Uvrede i off trebalo bi da kažnjava ovaj naš Sizif , al nije to sad tako ni važno.

Ja nešto ipak mislim da niti truju, niti greju, niti lade, već skrivaju od očiju običnog sveta ono za šta se nadaju da će odložiti što je moguće duže.

Planeta X dolazi

Јесте.
Али контраши ће да је покрећу свуда...
Било је занимљиво раније, чак и смијешно...више није...
Ако је судбина да овај и други форуми служе за образовање неуких...
ОК, нека буде...али то би требало да раде школе...
Основе физике, хемије и астрономије се уче у клупама...
а кога интересује даље - молим лијепо, има факултет...

50:50............:think:

Mada meni deluju 100% neobični.

Nekad je bilo 50:50. Sad je 100%. Izduvni gasovi aviona.

Teoretičari zavere tvrde da je sve matrix, nebo nad nama kulisa, pa verovatno ne postoje ni avioni, pa samim tim ni chemtrailsi.

- - - - - - - - - -

To možda kod nekoga pali ko ne zna kako izgledaju obični izduvni gasovi aviona. Ovo nije normalno.

To ne pali kod nikoga, već samo kod onih koji ne znaju kako izgledaju "obični" i "neobični" izduvni gasovi aviona. Ništa nije normalno dok se ne dokaže da je normalno.

- - - - - - - - - -

Da da, mnogo ste pametni :lol:

Kakav argumentovan post. Najprvi i najglavniji post sveta. Ali "najprvi i najglavniji".

- - - - - - - - - -

Ne postoje nikakvi chemtrails-i. To su obični izduvni gasovi iz aviona.

Јесте.
Али контраши ће да је покрећу свуда...
Било је занимљиво раније, чак и смијешно...више није...
Ако је судбина да овај и други форуми служе за образовање неуких...
ОК, нека буде...али то би требало да раде школе...
Основе физике, хемије и астрономије се уче у клупама...
а кога интересује даље - молим лијепо, има факултет...

Taj rad tico.
Šta će veganac u kasapnici?

Izvolte pa razgulite na teme koje vam se čine manje uzaludnima.

Evo, ja recimo nikad nisam pisao na temi o ravnoj Zemlji.

- - - - - - - - - -

Ja iskreno mislim da,ako (to je AKO) se prskamo odozgo,to je da bi oslabio naš imuni sistem..da bi bili podložni bolestima. Da bi trošili pare na lečenje.

To i mnogo gorih stvari su već uradili bez skupih letova,odozdo, za vreme titoslavije.

newsweek-1423423495-615105.jpg

Poslednja izmena:
To je slika aviona Boeing 777 iznad New Jersey-a koji ispušta gorivo radi sigurnog sletanja, imaš ovde ceo video

- - - - - - - - - -

Ne bato, ti izgleda nisi upoznat ili ne znaš kako izgledaju contrailsi.
Contrailsi veoma brzo isparavaju i nestaju za minut, dva.
Chemtrailsi se šire i čine nebo beljim nego inače.

Evo ti objašnjenje, to je bila šala za contrailse, ali nisam znao koji je konkretno bio avion, ali sam našao

Back