Chemtrails

Obicna teorija zavere dokonih paranoicara.:roll:

"Teorije zavere" ne postoje, postoje samo zavere koje se otkriju a koje veci deo covecanstva nema hrabrosti ni da istrazi a kamoli prihvati...
Ljudima su isprani mozgovi i naterani su da misle da sve sto cuju a sto se ne slaze sa onim sto im javljaju na televiziji i sa njihovim dotadasnjim ubedjenjima, bude samo "teorija zavere". Prilicno tuzno.

"To je samo teorija zavere, opusti se (da mogu lakse da te kontrolisem i manipulisem)".

Jos jedan od mehanizama je da se ljudi koji se bave sobom i dolaze do pravih informacija o realnosti u kojoj se nalaze, nazivaju "paranoicnim" i slicne gluposti.

Zanimljivo, posto ja lecim one prave paranoicne, ali lecim i takve kao sto si ti.

Ne mogu da otvorim Nikkov film.

455zvezde.jpg

Izgleda da nas ne štede. :think:

Hemijski tragovi su veoma opasna stvar... na zalost i nase vlasti se vec godinama bave tom prskanjem, zasto mislite pored svih lopovluka i gluposti da opstaju na vlasti... ljudi su programirani, hiptnostisni, uspavani...borgovi, nema vise demonstracija revolucija i slicnih oblika otpora robotskoj policiji i odnarodjenim vlastima kao pre. Nase nebo je nekad bilo cisto i bistro vizantijsko plavo, u oblacima su se mogle prepoznati figure ljudi zivotinja, tih oblaka vise nema sve je prekrio bioloski otrov... :sad2: sad avioni zaprasuju stalno...
postoje i price i da ce im sastojci hemikalija posluziti da pri planiranim hologramskim projekcijama proizvedu lazni dolazak hrista...

letos sam uslikao iznad Crkve Sv.Marka - KRST na nebu.. hteo sam to da promovisem u svetsko cudo... Boziji znak na nebesima.. ali ipak, realno, to su samo hemi-tragovi ...

http://img187.imageshack.us/img187/3872/krstiznadsvmarka1.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/6056/krstiznadsvmarka.jpg

...a ova pesma S.O.Down sa istog albuma ukazuje na put kojim treba svi da krenemo.. ATWA stoji za "Air Trees Water Animals" (Vazduh Drva Voda Zivotinje), brinimo se o osnovnim elemntima, zastitimo prirodni poredak uvedimo harmonicni red.. i zaustavimo hemijski gradjevinski projekat.

Ja sam inace primio i specijalan blagoslov od uvazenog osnivaca pokreta da za rejon Srbije pokrenem svoj VDVZ. :cool:

http://www.atwa.be/airtreeswateranimals.html
Semeni stap koji svi prvo treba da naprave i posadjuju biljke gde god stignu..
http://www.atwa.be/oneworldgarden.html

Da...ali kazem, najveci problem je sto naivni ljudi i dalje veruju da im vlasti zele dobro, na stranu to sto nemaju blagog pojma sta se stvarno desava u svetu oko njih.

Da...ali kazem, najveci problem je sto naivni ljudi i dalje veruju da im vlasti zele dobro, na stranu to sto nemaju blagog pojma sta se stvarno desava u svetu oko njih.

Jedina naivna osoba ovde si ti koji veruje svemu sto nadje na internetu.:roll:

Sudeci po tvom "radu" i "radu" tebi slicnih, vi niste sposobni da razmisljate nego jednostavno sve informacije koje procitate na internetu automatski poverujete.

Tako da ako neko nema blagog pojma sta se desava to ste vi.

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da gledam ovaj video klip koji je postavljen (filteri i ostale gluposti). Neka neko ukratko objasni o cemu se radi u njemu. Hvala.

Osim regularnih tragova aviona, koji su produkt sagorevanja goriva i koji se izgube posle relativno kratkog vremena, pojavili su se novi tragovi, koje ostavljaju neobelezeni avioni, i koji traju mnogo duze nego sto je to uobicajeno za tragove sagorevanja goriva.

Osim nepoznate namene i izvrsilaca, nepoznat je i hemijski sastav datih tragova. Pojedina istrazivanja pokazuju da ono sto se u njima nalazi nije nimalo dobro po zdravlje ljudi.

Tragovi se odlikuju i specificnim strukturama u kojima se zaprasivanje vrsi, tj u principu se zaprasuje oblast kao plastom a ne linijskim tragom. Time je jasno da je cilj (kakav god bio) zaprasivanja odredjena oblast.

Kao posledica tragova uoceni su odredjeni simptomi kod ljudi, fizicki (koza, nadrazenost sluzokoze itd) i neuroloski (raspolozenje, pospanost i sl).

Moguci razlozi - kontrola klime, upravljanje vremenskim prilikama, postavljanje uslova za delovanje na psihu ljudi (putem odredjenih NF talasa cije prostiranje pospesuje deo materija nadjen u tragovima), trovanje i redukcija broja ljudi...

Ovo je ukratko sadrzaj filma.

Interesantan problem, vredi obratiti paznju na njega.
Nazalost, nista neocekivano, bar sto se tice mene.

Veoma sam skeptican po pitanju teme.
Iz jednog sasvim prostog i prakticnog razloga.
suvise veliki broj ljudi bi morao bit ukljucen u celu tu pricu, i ne postoji sansa da bi to ostalo tako skriveno.
Da ne pricam da postoji mnogo laksih i pre svega tajnijih nacina da se to uradi, od navedenog.

Jedina naivna osoba ovde si ti koji veruje svemu sto nadje na internetu.:roll:

Sudeci po tvom "radu" i "radu" tebi slicnih, vi niste sposobni da razmisljate nego jednostavno sve informacije koje procitate na internetu automatski poverujete.

Tako da ako neko nema blagog pojma sta se desava to ste vi.

Sva sreća što je ova tema takva da ne mora niko nikome i niušta da veruje. Dovoljno je samo da pogledaš u nebo kad je vedro ,svojim sopstvenim očima, i da obratiš pažnju na tragove aviona. Ako su tragovi avona 35 godina izgledali na jedan način, a ona odjednom sasvim drugačije, onda mi nemoj reći da ja nisam sposobna da razmišljam, ako shvatim da nešto tu ipak nije uredu.

Back