Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Ijaooooo....... Poludecu od tebe... Nacisto... Mislila sam na Terry-ja (a mislim da si i ti to znala
)
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)sad se vadis...Tab503 ce da nas kokne,moramo se seliti na chat temu.Ijaooooo....... Poludecu od tebe... Nacisto... Mislila sam na Terry-ja (a mislim da si i ti to znala)
)Kako mislis ''koga bi zvala Moja ljubav''?Pa Grizzlyja koga drugog!Ne stvarno ... Mislila sam na Terry-ja (Pa koga bi ja zvala Moja ljubav?)
"Chelsea captain John Terry said Chelsea's hopes of a trophy treble were very much alive after a 4-0 Premier League win at West Ham set the side up for their Champions League clash with Greece's Olympiakos."

Jao boze... Nemam komentara jer sve sto kazem moze biti i bice iskorisceno protiv mene.
Inace i ja zelim da Arsenal izbaci Milan. I da Liverpul izbaci Inter.

.
P.S i mi tebe volimo Frenki.![]()

i to sto kazes.za sad statistika nije losa...Murinjo je bolji, to stoji. Ali Murinju kad je dosao niko nije probijao glavu recenicom:"Ti nisi Ranijeri" i nije morao da se bori sa (ne)disciplinom. Mada jedina "krivica: Granta je sto je dosao u pogresno vreme na pogresno mesto. Ja mislim da igraci na ovaj ili onaj nacim hoce da izraze nezadovoljstvo Murinjovim odlaskom. Sve to, ta nedisciplina, vuce korene od tog momenta. Zato sto igraci znaju da Murinjo NIKADA ne bi otisao da nije bilo Romana, takodje znaju da ma sta Murinjo pricao to NIJE bila njegova odluka. Znaju da se oni nista nisu pitali (sto je normalno) ali da jesu, on ne bi otisao. Kad je odlazio pozdravio se samo sa Terijem i Frenkijem sa ostalima nije, a moje misljenje je da ne zato sto nije hteo ,nego zato sto nije mogao (sam je za sebe rekao da je veliki emotivac). Igraci sve to znaju i mislim da je ovo njihov nacin da izraze nezadovoljstvo postojecim sistemom. Nije da bi meni, niti mi je, svejedno, ali oni zaboravljaju da je uspeh kluba najbitniji.
...tako treba Avrame!
. Tako da sada slobodno leci komplekse. A Lamps dao gol sa penala, izbusio vam mrezu
.

Ti ne provociras kao drugi. 
i ja to mislim da su nezgodni...oLIMpijakos je u fazi po grupama igrao prelijepo i efikasno.Evo ovako, ja volim Chelsea, ali sada osecam da ce ih grci namuciti, takodje imam neki osecaj za X a onda grci na penale prolaze, molim vas ne ubbijajte me kako lupam, ja samo iznosim svoje misljenje