Chelsea FC

evo mene :D...
ok da komentarisem ja malo ono sto sam propustilo.
1.Ne znam zasto je chelsea prodao robbena...najveca greska
2.Niti mi nije jasno sto ce nam pizzaro...
3.Jos mi nije jasno zasto i dalje gledam Shevcenka u mome omiljenom timu...
4.Takodje ne razumijem Abramovicha sto hoce da kupi ronaldinha.Ronaldinho ostaje u Barceloni to sigurno,barem sledece dvije-tri godine,a Mourinhova taktika bi posla u ''tri lepe sargarepe'' da je dosao Ronaldinho.
5.I poslednje...dobar potez sto su kupili Maloudu ali zasto ne prodaju PAULA FERREIRI ono ***** sto ne umije da igra!
p.s. jeko,jesi li ti ikada pisala zabavniku prije jedno godinu dana i pitala ih za mourinha i oni su pisali o njemu...I da li si iz nisa posto tamo pise JELENA NIS...samo pitam...

@sarabubasara
Jesam iz Nisa i jesam im pisala. :D Kako li si se setila? :lol: Jel si videla koju sliku su stavili?Katastrofa.

Ja mislim da ne treba da prodaju Fereiru.Nekad sve za.se.re ali nekad je i dobar. Slazem se sa tobom u vezi ronaldinja, a sto se Seve tice jos verujem da ce biti bolji.A nesto se suska da ce na pozajmicu u Dinamo (ruski).
poz

POGLEDAJTE GA!!!!!!!!! Kako je sladak...

1-2.jpg

I naravno:

_44078899_josewink203-1.jpg

Nabijem na **** manekene koji sebe nazivaju fudbalerima, satro trenera i bogatog pijanog Rusa. Invalidi su me prodali za 3000 dina. Nadam se da ce ispasti iz lige, rasformirati klub, a ove gistro fudbalere, "strucni" stab i "postene" rukovodioce kluba, huligani naci i prebiti ih na mrtvo ime, spaliti im svu imovinu i proterati na neko pusto ostrvo. Toliko od mene.

Nabijem na **** manekene koji sebe nazivaju fudbalerima, satro trenera i bogatog pijanog Rusa. Invalidi su me prodali za 3000 dina. Nadam se da ce ispasti iz lige, rasformirati klub, a ove gistro fudbalere, "strucni" stab i "postene" rukovodioce kluba, huligani naci i prebiti ih na mrtvo ime, spaliti im svu imovinu i proterati na neko pusto ostrvo. Toliko od mene.

Mislim da bi od Abramovića bilo u redu da ti nadoknadi štetu :lol: :wink:

JekaiGeorge:
@sarabubasara
Jesam iz Nisa i jesam im pisala. :D Kako li si se setila? :lol: Jel si videla koju sliku su stavili?Katastrofa.

Ja mislim da ne treba da prodaju Fereiru.Nekad sve za.se.re ali nekad je i dobar. Slazem se sa tobom u vezi ronaldinja, a sto se Seve tice jos verujem da ce biti bolji.A nesto se suska da ce na pozajmicu u Dinamo (ruski).
poz
slika je meni prilicno slatka...Mislim, smijesna, dobro je sto nisu stavili kako manekenise kao sto su stavili Henrya,Shevecenka...
Inace...kako sam te nasla :)...Posla sam u NIksic,grad u CG odakle sam,i tamo imam starijih zabavnika iz 80ih cak i 50ih.I imam ove novije naravno...citam ja jedan,kad ono Molim vas objavite nesto o Zoze Murinju,posto sam njegov vleiki fan itd...
Jesi li cula onu njegovu repliku Da sam htio da imam savrsen zivot ostao bi u POrtu.Tamo Bog, a ja do njega...Ima ih jos:Neki kazu da Celzi ima najbolji tim...i trenera...
postao mi je simpa,bez obzira sto je arogantan,svidja mi se sto se suprostavlja Abramovichu!
Inace varas JOsea sa Terryem!KAko mozes!:D

Ma ja zatrazila neku normalnu sliku, recimo gde se smeje ili gde je ozbiljan. A ne ovo mi stavili kako pljuje. :lol:
Cula sam za tu repliku i odusevio me. Mozda ponekad zvuci arogantno, ali meni se svidja bas zato sto je drugaciji od ostalih i sto ga boli du.pe sta ce ko da misli. I naravno svidja mi se sto se protivi glupom rusu.
A sto se Terija tice, sta mogu kad se sladak? :D

A evo ti slicica te njegove replike: :lol:
aftermenada-1-1.jpg

@Sherlock Sto si ti toliko ogorcen? :D

rema:
@Sherlock
Mislim da su se bas potresli za 3000 koliko si izgubio il nisi dobio kao i svi mi zbog tebe.
P.S.Zaboravi kladionicu,predji na sigurnije stvari... :)
Polako, roknuce neko Romana, pa ce se Celzi vratiti tamo gde pripada, a to je borba za opstanak i stalna putovanja na relaciji prva - druga liga. Nicija nije gorela do zore.
Kladionica rula, uzmes vops pratis tekme, cimas se sa ortacima, ma divota jedna :D

crni lepotan:
Birmingem mi je omiljeni grad
Meni Milano. :lol: :lol: :lol:

@mj12 Tebe cu zvanicno da ubijem cim se budemo sreli, a to ce da bude nadam se uskoro. :lol:

@sarabubasara
Zato sto nemaju pametnija posla, pa vole da izazivaju da se rugaju itd...Posle nekog vremena se naviknes na to da se posle svake izgubljene utakmice pojave lesinari.
Ja sam se navikla pa me to i ne pogadja mnogo. Lepotan ne bi bio Lepotan da nesto lepo kaze, a Sherlock je dobar decko (koji jednostavno ne voli Celzi i koji jednostavno voli da me zeza :D ) pa se na njega i ne ljutim.

Back