Chelsea FC

ne mogu da verujem da mi se dvaput za redom isto desava... vise nikad necu da se kladim jer mi je oba puta ispalo nereseno i onda nista... opklada otpada i jos je bedak od rezultata... inace kladili smo se ja i drug da ako Celzi pobedi on ide u mom dresu Sheve (i samo gacama) ulicom, a ako izgube ja u njegovom mu (ronaldo) isto samo u gacama... :)

i da ne zaboravim pre nego sto stavim doticnu osobu na ignore... ja sve sto smatram ne vaznim pisem malim slovima... ne znam samo otkud ti pravo sherlock da me tako isprozivas samo zato sto ne slusam istu muziku kao ti... kako si ti ogranicen, bre ti dve reci (a da nisu uvredljivog sastava) ne mozes da progovoris sa nekim ko ne deli tvoje misljenje... a sto se mog opredeljenja muzikom tice uglavnom slusam stranu muziku a od nasih sam vec nabrojala sta volim...
izvini Charger ovo je poslednji put da idem off topic ali morala sam da odgovorim...

@Madonna jedan veeeliki pozz... ;)

@Tema gledala sam utakmicu i iskreno bili smo bolji, ali sta ces... mislim da prolazimo dalje ali ako ne, tipujem na liv'pool...

Sherlock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobro se nasmejah ovako rano.
A nema razlike izmedju kuce i gostovanja?
Dobro ne budi toliki bukvalista... :-)
Koja je po tvom misljenju prednost domaceg terena osim publike? (nemoj sada da mi navodis razloge tipa: ne putujes avionom, nemas pretrpljeni strah od navijaca koji te cekaju na aerodromu da te lincuju itd..) ?

Ja se nadam da Celzi moze da pobedi Valensiju,ako sve bude u redu tj. ako ne bude povreda do tada. I sto kaze Murinjo sve zavisi ko ce da sudi. Svi znamo kako spanci igraju,a kako englezi pa mozda dodje i do nekog nepostojeceg penala ako bude neki sudija podlozan njihovom glumom.

@off-topic Bas si se pokacio sa sweetchick,a? Sta li si joj rekao? C,c,c,c... :-D

Ako nema razlike izmedju kuce i gostovanja, preseli se kod neke tvoje ortakinje, bice ti isto kao kod kuce.
A kad dolazis u Beograd na tekmu sa Partizanom, navijaci ce da te lincuju, bukvalno, jer smo najbolji navijaci na svetu, a i sire.

@off-topic Cobanka klasicna.

Aloooo off-topic - i opet svadje itd.Kao prvo stvarno bi glupo to moras priznati da isto vrednuju utakmice u gostima i kuci-pa onda bi se igrale majstorice bar desetak puta - sigurno i vise-a igraci bi verovatno umrli do kraja prvenstva.znaci svako pravilo u fudbalu je s razlogom.A ti Sherlock opusti malo-znam da zelis da se svadjas al nemoj bate bar ovde-ne kazem da si kriv-kriva je i sweetchick al dajte malo ljudi tolerancije da ne ispadne da forum pocne da bude samo sredstvo prepucavanja i svadje.Pozdrav svima .... i opustite se svi malo....sto se tice Valensije jeste da smo u deep shit ali polako videcemo svasta moze da se desi.I ti sherlock mojne budes zloca all your life ;)

42.gif
pozz rema... ja mislim da i nismo bas u deep shit ali ajde...
u nedelju OPET totenhem... koji smor 3 utakmice sa njima za mesec dana...
pogadjajte ko je na slici...

klinche.jpg

crni lepotan:

e ovo se zove off topic...
Ajde mustang,brisi
@sherlock ti se pokrij usima jer nnemas pojma sta ja slusam.Za tvoju informaciju imam oba Marchelova albuma,a sto se tice BS cula sam dovoljno pesama da znam njihov stil.I nisam rekla apsolutno nista lose za njih
@Sweetchick pozz i tebi ;)
@Lana M. kako si se provela na exkurziji? I mi mislimo da je 1:1 sasvim solidan rezultat
ubice me Mustang,al sta cu,kad mi je off-topic super stvar...:D

Feces:
Tamna je noc
Sve je propalo davno
Uz nesto malo ponosa
Mi izumiremo slavno
Postade pesnik :-D. Mnogo dobar stih.

@All Ok, ukapirala sam- svako pravilo u fudbalu je s' razlogom.

@sherlock A zasto da me lincuju? Ne verujem, ja sam ipak zensko- to me vadi ;-). Nece valjda zensko da biju.

@sweetchick Na slici je Seva. Ako sam pogodila, a znam da jesam, mogu da ti kazem da lici na sebe. Naravno sraiji je, crte lica su ostrije ali u principu to je to. ;-)

Nismo bas u deep shit,ali tu smo negde. Nece biti lako sa Valensijom. Ali videcemo...

Lana M.:
@Madona Fenomenalno,iako mi je ponovo smanjena ocena iz vladanja,kao i celom odeljenju,ali nema veze vredelo je.
@tema Kad je i protiv koga sledeca utakmica?

Ma i meni ce biti sto posto,posto ne umem da se kontrolisem,ali koga briga za to...
@ tema protiv totenhama valjda danas...ispravite me ako gresim...

Pobeda. Super, mislila sam da ce biti malo teze. Bitno je da pobedjujemo.

@Sherlock Mislila sam da si na mene mislio zato sto sam jednom izajvila da bi otisla da gledam takvu utakmicu obucena u plavo. ;-)

Back