Chelsea FC

sheva7:
Pa naravno da nije bilo namerno!!! Naopako da jeste!!! I uopste mi nije jasno zasto ste se svi tako pogubili!!! Posebno Jeka i Sweetchick! POBOGU! Svakome je to bio grozan prizor! Srce da te zaboli al vi preterujete... I TO JE FUDBAL! nazalost - desava se svasta!

Bogu hvala Teri je dobro!
Pa kako da se ne pogubim kad mi odjednom stize poruka:"Jeko ubise ti Terija"? Ja sam [prvo mislila da je stvarno mrtav (ne daj boze). Sta znam nezgode se desavaju. A posle mi kazu da je pao kao sveca i da je poceo da se trza i odjednom se onesvestio. A sto je najgore ni jedna jedina vest o tome dok Helsing nije javio. Logicno da sam se uznemirila. Ne zbog Celzija ili zbog rezultata ili zbog predstojecih utakmica vec samo zbog Terija.
Mnogo mi je bilo zao zato sto to nije prva povreda ove sezone, a mogla je da bude fatalna.
I ne verujem da sam bila jedina koja je panicila. Takve povrede mogu da znace kraj necije karijere.

Bitno je da je on ziv i zdrav i samo se nadam da nece igrati bar u narednoj utakmici.

@Sherlock Ma kakva skola, to su bili privatni casovi :-) . Matematika mi je slabija strana a imam kontrolni , pa moram da idem da ne dobijem Banderasa :lol:

@Sherlock Ma da da... :lol:

terrybootpa_175x125-1.jpg

Evo kako je bio nezgodan taj udarac.
A svima je jasno da nije bilo namerno.
I Murinjo je rascistio svaki nesporazum:
Mourinho cleared Diaby of any misconduct.

"John risked himself and the Arsenal player was trying to protect his goal. I have no criticism about that."

Ukrajine, Gruzije, Ceske. Pogledaj samo koliko se Shevchenko pokazao kad super potez. Kaladze je isto dosao iz Dinamo Kijeva. Pazi samo koliko Kaka sad vredi vise nego sto je vredeo dok je igrao u Brazilu.

Cini se meni da ti nikad nisi bio neki navijac Chelsea jer da jesi nebi prestao navijati za njih bez obzira na razlog.

ja navijam za partizan...i to je moje...
''samo jedan grad,samo jedan tim''
sve ostalo je.... ;) ostalo

ja simpatisem millwall,WHU
u italiji genoa,torino
paok...river plate
nema milan,juve,barsa,bayern,boka j....

a chelsea?... imali su strasnu energiju na stadionu,bili su sinonim za navijacki pokret...ludilo...islo ih je 25.000 na gostovanja...niko im nije mogao nista,a bili su od I do II lige....pratio sam ih,znao sve o njima....
a danas :shock: nema nista od toga....kupuju igrace i osvajaju titule :roll:

Back