Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Pa kako da se ne pogubim kad mi odjednom stize poruka:"Jeko ubise ti Terija"? Ja sam [prvo mislila da je stvarno mrtav (ne daj boze). Sta znam nezgode se desavaju. A posle mi kazu da je pao kao sveca i da je poceo da se trza i odjednom se onesvestio. A sto je najgore ni jedna jedina vest o tome dok Helsing nije javio. Logicno da sam se uznemirila. Ne zbog Celzija ili zbog rezultata ili zbog predstojecih utakmica vec samo zbog Terija.sheva7:Pa naravno da nije bilo namerno!!! Naopako da jeste!!! I uopste mi nije jasno zasto ste se svi tako pogubili!!! Posebno Jeka i Sweetchick! POBOGU! Svakome je to bio grozan prizor! Srce da te zaboli al vi preterujete... I TO JE FUDBAL! nazalost - desava se svasta!
Bogu hvala Teri je dobro!
Mnogo mi je bilo zao zato sto to nije prva povreda ove sezone, a mogla je da bude fatalna.
I ne verujem da sam bila jedina koja je panicila. Takve povrede mogu da znace kraj necije karijere.
Bitno je da je on ziv i zdrav i samo se nadam da nece igrati bar u narednoj utakmici.
@Sherlock Ma kakva skola, to su bili privatni casovi :-) . Matematika mi je slabija strana a imam kontrolni , pa moram da idem da ne dobijem Banderasa