Chelsea FC

JekaiGeorge:
LIVERPUL NIJE NISTA POKAZAO CELZIJU.JEDNA POBEDA NE ZNACI NISTA.CELZI JE TOLIKO PUTA POBEDJIVAO LIVERPUL DA JE I BILO REDNO DA I ONI JEDNOM POBEDE....OSIM TOGA TABELA SVE GOVORI....

TRUE BLUE!!!!

Ova pobeda Celziju bi mnogo znacila, jer nije bila neka obicna utakmica koja nista ne odlucuje.

JekaiGeorge:
LIVERPUL NIJE NISTA POKAZAO CELZIJU.JEDNA POBEDA NE ZNACI NISTA.CELZI JE TOLIKO PUTA POBEDJIVAO LIVERPUL DA JE I BILO REDNO DA I ONI JEDNOM POBEDE....OSIM TOGA TABELA SVE GOVORI....

TRUE BLUE!!!!
hahahahahaha
TOLIKO PUTA POBEDJIVAO LIVERPPOL....da,da, u tvojoj glavi mozda...
Pa sta ako su prvi na tabeli,LIVERPPOL JE PROSLE GODINE OSVOJIO LS,A CELZIJU TO NIJE USPELO,PROPADE IM NOVAC... :lol: :lol:
Ma imaju dobre igrace ali nema ta ekipa dusu...Oni nisu tamo zbog ljubavi prema klubu VEC SAMO ZBOG KESA :roll:

>SONJA_90<:
hahahahahaha
Pa sta ako su prvi na tabeli,LIVERPPOL JE PROSLE GODINE OSVOJIO LS,A CELZIJU TO NIJE USPELO,PROPADE IM NOVAC... :lol: :lol:
Ma imaju dobre igrace ali nema ta ekipa dusu...Oni nisu tamo zbog ljubavi prema klubu VEC SAMO ZBOG KESA :roll:

A sto ti to nevolis ... ups pardon htedoh reci nepostujes Celzi, evo vec 2 godine za redom su najbolji u Engleskoj.

>SONJA_90<:
hahahahahaha
Ma nemoj mi reci....A ti znas da Liverpul ima dusu?.Mogu sada da ti nabrojim bar nekoliko klubova koji imaju vise para i bolje igrace od Celzija.A sto igraju za pare to je sasvim normalno.Pa nece valjda da igraju za budjave jabuke i pokvarene kruske.Nabroj mi tri igraca koji bi igrali u svom klubu bez para,cisto iz ljubavi...A Celzi je vec dve godine najbolji klub u Engleskoj.Gde je tu tvoj Liverpul?Gledaju se rezultati,a ne da li neko ima "SRCE NA TEREN".

ep1c[fkcz]:
Kakav chelzi...
sta se lozite bre przenice...
pitao bih vas za koga navijate pre 2 godine...
kako mrzim takve likove kao sto ste vi...
navijaju samo za najjace...

ja kad sam pricao prosle godine da ce liverpool uzeti ls svi su mi se smejali a na kraju se ispostavilo da cela srbja navija za liverpool ali posle uzetog trofeja...
a sad kad je taj liverpool na sredini tabele niko ga i nepominje!!!

najjaci klubovi su oni oji imaju dushu:
Crvena Zvezda (scg)
Liverpool (eng)
Athletico Madrid (spa)
Sampdoria (ita)

Pozeri umrite!!!

Takodje, ja vec 6-7 godina dajem dusu za Liverpool i pre su mi se smejali, a od Istambula 2005 svi "vole" Liverpool.Sto se tice najboljeg igraca chelseya to je bar lako Frank Lampard

S*O*NJ*A#8:
U pravu si,gledaju se rezultati-jao ko je ono bese osvojio Ligu Sampiona???
A ko bese uzeo titulu premijer lige 04/05?I ko ce je sad uzeti?Ne mogu da se setim..pomozi mi...Bese Celzi?Koji klub je proglasen za najbolji u Engleskoj?Ni to ne mogu da se setim...Jel' opet Celzi?

Prilozi

• chelsea_fc.jpg
    chelsea_fc.jpg
    14 KB · Pregleda: 5
PONOVO SAMPIONI!!!!! 3:0 na Stamford Brizdu.Savrsena igra cele ekipe i naravno velika pozrtvovanost Terija.Neka mi samo sad neko ***** kako Celzijevi igraci nemaju "SRCE NA TEREN" i kako je Murinjo arogantan.Jel' ste videli kako je pozdravio Runija i poklonio sako i medalju.Najbolji je kao i cela ekipa!
CHELSEA 4 LIFE!!!!
TRUE BLUE!!!!
p.s.Grizzly javi se,ocekujem podrsku... ;-)

Prilozi

• chelsea_fc.jpeg
    chelsea_fc.jpeg
    26,7 KB · Pregleda: 4
kad je glavni mec i kad sve treba da se odluci Celzi pokazuje koliko je jak.....
Titula je odbranjena..... aleeeeeeeeeeeeeee aleeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeeee :-D :-D :-D
manutd_h13.jpg
manutd_h14.jpg

Tek ce biti slavlja ..... Celzi se ne zaustavlja lako 8)

A ja mislim da i Celzi igra super i svaka im cast.... takodje mislim da Barsa ne igra ni blizu onom nivou kada je igrao Xavi, a upravo zbog te igre su ih ljudi zavoljeli ----- kada je citava ekipa igrala sjajno a ne sada kada gledamo samo jednog covjeka a i dalje pricate Barsa igra svaka cast
Barsa sad ne igra nista bolje od Valensije, Liverpula ili Bajerna a svi ih velicaju i dalje zbog toga sto su im ostali u super sjecanju od kraja prosle sezone i sredinom ove ..... i upravo zbog te ````tada```` lijepe igre imaju i plus kod sudija i kod navijaca ali oni sad ne igraju ni blizu kao prije .....
I zato mislim da je mnogo ruzna ta prica .... zasluzuju da osvoje ..... igra im je svaka cast ..... jer ja se odavno nijesam odusevio njihovom igrom pogotovo u ligi sampiona. Jedan sjajan gol Zulija ne moze to da promjeni jer se sjecam da je ranije Barsa dobijala tako sto daju 4 gola i naprave 20 sjajnih prilika a sada je to obicnih 20 prilika i samo 1 do 2 gola ..... nije to vise tako lijepo i ne mogu da gledam utakmicu samo zbog toga da vidim da li ce Ronaldinjo napraviti neki sjajan dribling ....
Zelim da vidim sjajnu akciju!!!! u kojoj ucestvuje vise od 2 igraca (Roni + neki drugi) i vise sjajnih golova jer po tome je bila prepoznatljiva Barsa i svi smo pricali super igraju....
Sto se tice lijepe akcije ako ste gledali danas poslednji gol Celzija shvaticete odmah sta je lijepa akcija, dobra saradnja i odlican gol .... a to se svakome svidja ..... jer to je fudbal
A ne da gledam utakmicu da bih vidio fintu Ronaldinja da bih poslije pricao on je car .... to je glupost!

Back