normalno, koliko god obozavala eslija i smatrala ga najboljim lijevim bekom na svijetu ikada, momak je u 30ima i njegova plata je prevelika...uostalom, tu je Rajan Bertrand, njegov naslednik...vec je pokazao da je talenat,a RDM vjeruje u njega...
iZGLEAD da ce Floran Maluda definitivno otici ... prekomandovan je da trenira sa mladima, LIon je zainteresovan za njega od koga smo ga i kupili 2008. za 13 milki...pitanje samo stoji sto taj transfer nije obavljen tokom ljeta, vec ce jadan da se muchi i mi sa njim do zime...
Maluda je ...pa... kupljen je kao zamijena za Robena, nesto sto nikada nije opravdao, nit' je mogao, ali sa druge strane, bio je koristan.Posle nasih matoraca, Drogbe, Lamparda i Terija, konstantno je bio najbolji igrac kad mu je ishlo, prije svega mislim na Hidinkov period, vecinu Ancelotijevog perioda,pocetak Skolarijevog... sa AVBom se nije snashao nit sa Robertom Di Mateom...dugo mu je trebalo da se uklopi,najvecu muku je mucio sa Grantom....(majko sveta,koliko smo mi trenera promijenili

)
Dobar igrac sve u svemu, koristan, nas duuugooo najkreativniji igrac, sto je u isto vrijeme blessing and a curse...blessing jer, znao je s loptom,dao dosta golova,vaznih golova i lijepih golova, curse jer smo bili lijeni dugo vremena da kupimo nekog boljeg igraca jer " oni su skupi,a uvijek imamo Maludu" ....
nadam se da ce se njegova agonija,kako su mediji preduvali,sto prije zavrshiti...Hvala mu za cetiri dobre godine!
...........
nervira me ovo sa Meirelesom, momak je pokazao protiv Njukasla da se na njega moze jos racunati.Vrlo cudan igrac ako mene pitate, za Portugeza, ni d od driblinga i brzine, no je bio dobar kod dugih lopti,shuteva,direktnih pasova i sve to. Nekonstantan,ali ja sam ga i u Liverpulu voljela. Sad smo tanki na sredini terena, imamo Mikela,Romeua,Lamparda i Oskara.Lampard je mator sto se vidi (da,jeste dao 3 gola protiv Moldavije ), ne snalaiz se dobro u novom sistemu RDMa i nece moci da odigra svih 60 utakmica tokom godine,MIkel ...meni je i dalje u glavi njegova igra protiv Atletika nakon moje izdashne hvale upucene njemu,tako da ...ne,necu nishta reci za Mikela sada,da se ne bi iznervirala,Oskar se pokazuje kao vlro interesantan igrac , al' je mlad...a Romeu...ja iskreno nisam oduselvjena njime. 'Nako. Jedino Ramiresa da vrati defanzivnije dje je igrao sa Karlom i uopste nije bio los...ne ib bilo lose, jer je bio ocajan u svakoj utakmici ove sezone, ne snalazi se kad ne igramo kontra napade....a definitivno ima kvaliteta i kredita kod svih nas zbog svega sto je uradio prosle sezone i generalno...
Hvala i njemu za sve.Gol protiv Benfike u cetvrt finalu,ali pamti se o prekinut napad Barse, iako je znao da ce dobit' zuti karton i tako izbijeci krunu karijere zvanu igranje u finale LSa...
Faca
p.s. i dobrih deset miliona