GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majstore
![]()
Da Totenhem pokaze ko je tata sto se ljepote fudbala tice!
A sta ce imati da se gleda? Pripremne protiv Malezije i trecih timova Celzija i Fulama....Chelsea TV besplatan za gledanje ceo sledeci vikend
A sta ce imati da se gleda? Pripremne protiv Malezije i trecih timova Celzija i Fulama....
Neverovatno velikodusno...

!
, a taj hajp o Modricu nikada nisam razumijela.Jeste dobar igrac,ali brate, kao da je Ronaldinjo iz 2004,tako ga mediji , sto hrvatski sto engleski predstavljaju. Kad ga god gledam, dobro igra,ali nista posebno.
. Esijen je po prvi put u zivotu odigrao nesto slabiju sezonu. Posto je u najboljim godinama,trebao bi da igra najbolji fudbal,ali je dosta popustio. Zainteresovani su Inter i Real Madrid ali ne bi Esijena dala ni za...e pa u ovom trenutku ne bi 

Ma nemoj mi reci
Da, Viljas Boas bi bio idealno rijesenje.Prvi da lici na nesto posle Murinja...nisam ga pratila tokom prosle sezone,ali iz ovoga sto citam...da,molim se . Samo da ga ne otjeramo odmah, a vjerujem da ce uspijeh sa njim odmah doci.Da napomenem, koga god smo doveli nakon Murinja,sem Hidinka ja sam bila protiv njega...jednostavno...za Skolarija sam znala da ne valja,Granta sam podrzavala sad se pitam gdje mi je bio mozak,a Anceloti mi je oduvijek bio jedno meh,iako mi je zao sto je otisao...trebao je dobiti jos jednu sansu.
Prica se da ce dolaskom Viljasa Boasa doci i Radamel Falkao.Strasan je igrac,ali kako sa njim i Toresom?! A Staridz, 22 godisnjak koji je dao 8 golova u 11 utakmica i kad ga god gledam u nasem dresu-blista.
Pominje se i dolazak Nejmara.sADA ne bi trosila mnogo novca na napadace...unovcila bi na njima!
Drogba bi trebao otici...vise je bilo dosta i zao mi je da ga gledam...moze se unovciti 10 15 miliona eura na njega, s obzirom na njegove godine i koliko toga nam je dao-ne bi se zalila uopste.Zainteresovani su manji klubovi tipa Galatasaraj i Malaga,ali i Real Madrid, sa Murinjom.To bi mi nekako bilo najsigurnije rijesenje.
Anelka ce 95 % otici... i ne vidim zasto je to problem...sest golova u toliko i toliko utakmica...bio je korektan,solidan, ali s obzirom na godine i na dolazak novih vremena...istice mu ugovor.Interesantno je da je najvise u zivotu ostao u jednom klubu,upravo u Celziju.Velelepne tri godine
Lampard...nisam za to da on ode, ali da se manje tereta stavlja na njega,jer on ne moze vise biti onaj powerhouse od ranije nikako. Odusevio me je koliko je dugo to trajalo,al sad se vidi da,tu je on,dao je 13 golova,ispod njegovog nivoa,ali OK ne mozemo ocekivati vise starog Lamparda...nego fino klupica...Treba nam neki veznjak slican njemu- pominju se Snajder i MOdric.Snajder![]()
, a taj hajp o Modricu nikada nisam razumijela.Jeste dobar igrac,ali brate, kao da je Ronaldinjo iz 2004,tako ga mediji , sto hrvatski sto engleski predstavljaju. Kad ga god gledam, dobro igra,ali nista posebno.
Ovi ostali,ja sam za ostanak. Esijen je po prvi put u zivotu odigrao nesto slabiju sezonu. Posto je u najboljim godinama,trebao bi da igra najbolji fudbal,ali je dosta popustio. Zainteresovani su Inter i Real Madrid ali ne bi Esijena dala ni za...e pa u ovom trenutku ne bi
Bosingva iiiii Fereira.Jedva cekam tom covjeku da vidim ledja.Zirkov, srce me boli , al mislim da je i njemu vrijeme...EtoAl vidjecemo.
.

sa srecom...prvi put nakon murinja da su doveli nekog koga ja smatram dostojnim
.samo dva-tri telefonska poziva i eto 
![]()
slika iz buducnosti![]()
Jedan od nasih navijaca je dobio zestoku kaznu(22 mjeseca)...
http://justchelsea.com/chelsea-headhunter-jailed-for-22-months-video/3148