Chelsea FC

Čelsi čeka Hidinka do septembra?

Gus Hidink ostaje na kormilu Turske bar do septembra, tvrdi njegov agent.

Hidink je prvi kandidat za klupu Čelsija, pošto je Karlo Anćeloti dobio otkaz. Uz holandskog stručnjaka, blizu ''Stamford Bridžu'' su Andre Viljas-Boaš i Marko Van Basten.

''Gus sutra ide na odmor i mogu sa sigurnošću da kažem da će selektor Turske biti barem do septembra, kada oni igraju mečeve sa Kazahstanom i Austrijom'', izjavio je Van Njuvenhajcen.

Turska je 3. tim Grupe A, sa osam bodova iza lidera, Nemačke, a bodom manje od Belgije. Sledeća dva meča su ključna za njih i potrebne su im dve pobede.

U međuvremenu, Fudbalski savez Turske je tražio da se Hidink jasno izjasni šta želi i da odredi svoju budućnost.

Sportske.net

Abramovič ubeđen da može da dovede Fabregasa

Fabregas je jedan od najtraženijih fudbalera letnjeg prelaznog roka, a za njegove usluge posebno su zainteresovani Barselona i Inter. U trku se uključio i Čelsi jer je Španac za Abramoviča "pojačanje iz snova".

Ruski milijarder spreman je da izdvoji 50 miliona funti za transfer veznog fudbalera.

"Dva igrača koje je Roman uvek želeo u klubu su Fernando Tores i Sesk Fabregas. Uspeo je u nameri da dovede "El Ninja" i spreman je da izdvoji koliko je novca potrebno da isto učini i sa Fabregasom. Abramovič je oduševljen igrom Barselone i svestan je da ne može da dovede Ćavija, Inijestu ili Mesija, i misli da je Fabregas najbliži njima", rekao je izvor blizak Čelsiju.

Blic

A sta ce imati da se gleda? Pripremne protiv Malezije i trecih timova Celzija i Fulama....
Neverovatno velikodusno...

Da si pogledao klip, video bi sta ce imati da se gleda. Teri putuje na ceremoniju nagrade za igraca godine, poseta Kaluovoj kuci, ceremonija dodele nagrade za igraca godine u klubu, Lampard, Zola i Nevin na veceri, malo o Teriju, malo o Esjenu i kako je doprineo razvoju fudbala u Gani, i tako...

Pripreme pocinju tek u julu tako da smo toga postedjeni :D Inace bice i to zanimljivo gledati ako dovedu neke nove igrace do tad

Ma nemoj mi reci :mrgreen:
Da, Viljas Boas bi bio idealno rijesenje.Prvi da lici na nesto posle Murinja...nisam ga pratila tokom prosle sezone,ali iz ovoga sto citam...da,molim se . Samo da ga ne otjeramo odmah, a vjerujem da ce uspijeh sa njim odmah doci.Da napomenem, koga god smo doveli nakon Murinja,sem Hidinka ja sam bila protiv njega...jednostavno...za Skolarija sam znala da ne valja,Granta sam podrzavala sad se pitam gdje mi je bio mozak,a Anceloti mi je oduvijek bio jedno meh,iako mi je zao sto je otisao...trebao je dobiti jos jednu sansu.

Prica se da ce dolaskom Viljasa Boasa doci i Radamel Falkao.Strasan je igrac,ali kako sa njim i Toresom?! A Staridz, 22 godisnjak koji je dao 8 golova u 11 utakmica i kad ga god gledam u nasem dresu-blista.
Pominje se i dolazak Nejmara.sADA ne bi trosila mnogo novca na napadace...unovcila bi na njima :)!

Drogba bi trebao otici...vise je bilo dosta i zao mi je da ga gledam...moze se unovciti 10 15 miliona eura na njega, s obzirom na njegove godine i koliko toga nam je dao-ne bi se zalila uopste.Zainteresovani su manji klubovi tipa Galatasaraj i Malaga,ali i Real Madrid, sa Murinjom.To bi mi nekako bilo najsigurnije rijesenje.
Anelka ce 95 % otici... i ne vidim zasto je to problem...sest golova u toliko i toliko utakmica...bio je korektan,solidan, ali s obzirom na godine i na dolazak novih vremena...istice mu ugovor.Interesantno je da je najvise u zivotu ostao u jednom klubu,upravo u Celziju.Velelepne tri godine :lol:
Lampard...nisam za to da on ode, ali da se manje tereta stavlja na njega,jer on ne moze vise biti onaj powerhouse od ranije nikako. Odusevio me je koliko je dugo to trajalo,al sad se vidi da,tu je on,dao je 13 golova,ispod njegovog nivoa,ali OK ne mozemo ocekivati vise starog Lamparda...nego fino klupica...Treba nam neki veznjak slican njemu- pominju se Snajder i MOdric.Snajder :heart: :mrgreen: , a taj hajp o Modricu nikada nisam razumijela.Jeste dobar igrac,ali brate, kao da je Ronaldinjo iz 2004,tako ga mediji , sto hrvatski sto engleski predstavljaju. Kad ga god gledam, dobro igra,ali nista posebno.
Ovi ostali,ja sam za ostanak :). Esijen je po prvi put u zivotu odigrao nesto slabiju sezonu. Posto je u najboljim godinama,trebao bi da igra najbolji fudbal,ali je dosta popustio. Zainteresovani su Inter i Real Madrid ali ne bi Esijena dala ni za...e pa u ovom trenutku ne bi :mrgreen:

Bosingva iiiii Fereira.Jedva cekam tom covjeku da vidim ledja.Zirkov, srce me boli , al mislim da je i njemu vrijeme...Eto :D Al vidjecemo.

Poslednja izmena:
Villas Boas raskinuo ugovor sa Portom :klap:

http://www.goal.com/en-gb/news/2896...-bound-andre-villas-boas-quits-as-porto-coach

“Porto Football Club informs the market that Porto Football Club was today notified of the intention of its coach, Andre Villas Boas, to rescind, with no just cause, his sporting contract of employment with this company, activating the respective release clause, with immediate effect."

Slobodno mogu reci, 99.99%, da imamo novog trenera.

Falcao bi takodje mogao da mu se pridruzi

http://www.goal.com/en-gb/news/2896...l-falcao-ready-to-follow-andre-villas-boas-to

Ma nemoj mi reci :mrgreen:
Da, Viljas Boas bi bio idealno rijesenje.Prvi da lici na nesto posle Murinja...nisam ga pratila tokom prosle sezone,ali iz ovoga sto citam...da,molim se . Samo da ga ne otjeramo odmah, a vjerujem da ce uspijeh sa njim odmah doci.Da napomenem, koga god smo doveli nakon Murinja,sem Hidinka ja sam bila protiv njega...jednostavno...za Skolarija sam znala da ne valja,Granta sam podrzavala sad se pitam gdje mi je bio mozak,a Anceloti mi je oduvijek bio jedno meh,iako mi je zao sto je otisao...trebao je dobiti jos jednu sansu.

Prica se da ce dolaskom Viljasa Boasa doci i Radamel Falkao.Strasan je igrac,ali kako sa njim i Toresom?! A Staridz, 22 godisnjak koji je dao 8 golova u 11 utakmica i kad ga god gledam u nasem dresu-blista.
Pominje se i dolazak Nejmara.sADA ne bi trosila mnogo novca na napadace...unovcila bi na njima :)!

Drogba bi trebao otici...vise je bilo dosta i zao mi je da ga gledam...moze se unovciti 10 15 miliona eura na njega, s obzirom na njegove godine i koliko toga nam je dao-ne bi se zalila uopste.Zainteresovani su manji klubovi tipa Galatasaraj i Malaga,ali i Real Madrid, sa Murinjom.To bi mi nekako bilo najsigurnije rijesenje.
Anelka ce 95 % otici... i ne vidim zasto je to problem...sest golova u toliko i toliko utakmica...bio je korektan,solidan, ali s obzirom na godine i na dolazak novih vremena...istice mu ugovor.Interesantno je da je najvise u zivotu ostao u jednom klubu,upravo u Celziju.Velelepne tri godine :lol:
Lampard...nisam za to da on ode, ali da se manje tereta stavlja na njega,jer on ne moze vise biti onaj powerhouse od ranije nikako. Odusevio me je koliko je dugo to trajalo,al sad se vidi da,tu je on,dao je 13 golova,ispod njegovog nivoa,ali OK ne mozemo ocekivati vise starog Lamparda...nego fino klupica...Treba nam neki veznjak slican njemu- pominju se Snajder i MOdric.Snajder :heart: :mrgreen: , a taj hajp o Modricu nikada nisam razumijela.Jeste dobar igrac,ali brate, kao da je Ronaldinjo iz 2004,tako ga mediji , sto hrvatski sto engleski predstavljaju. Kad ga god gledam, dobro igra,ali nista posebno.
Ovi ostali,ja sam za ostanak :). Esijen je po prvi put u zivotu odigrao nesto slabiju sezonu. Posto je u najboljim godinama,trebao bi da igra najbolji fudbal,ali je dosta popustio. Zainteresovani su Inter i Real Madrid ali ne bi Esijena dala ni za...e pa u ovom trenutku ne bi :mrgreen:

Bosingva iiiii Fereira.Jedva cekam tom covjeku da vidim ledja.Zirkov, srce me boli , al mislim da je i njemu vrijeme...Eto :D Al vidjecemo.

Da, slazemo se manje-vise... Jedan izmedju Drogbe i Anelke sigurno treba da ide, mozda i obojica. Za Maloudu ne znam, meni nije nesto ali znam da ga cene dosta. Mikela isto prodati, kao i Ferreiru, sad ako dovedemo desnog beka oterati i Bosingwu. Kalou mi isto nije neki igrac, Sturridge je sigurno bolji, a kakav ce tek biti... A dovescemo bar jos jednog napadaca sigurno. Treba dovesti i jednog kreativca u sredinu...

U svakom slucaju bice ovo zanimljivo leto...

Pa da, kreativac nam je prekopotreban...Ramires je doveden u tu svrhu,ali on isto masinica...(sto je dobro)
Maluda je imao jednu i po dobru sezonu sa nama. Mnogo petlja,a ove sezone je bio upamtljiviji zbog idiotskih frizura nego zbog igre...mator je, a nije toliko dobar da ga cuvamo.
Ne dam Mikela i Kalua...Mikel ima taj mali problemcic sto igra slabije protiv velikih ekipa...ok, al mlad je i radice se na tome! A kALu mi je bespotrebno na meti kritika non stop. Odigrao je 200 utakmica za nas i postigao 55 golova...on je timski igrac i fali mu to nesto, sto ima Drogba recimo,ali dobro igra kad niko ne ocekuje od njega...i istoj e mlad.Nije ono sto smo ocekivali,ali avaj,to je nasa nesreca :).

0,,10268~9751443,00.jpg

slika iz buducnosti :mrgreen:
ovo je u periodu dok je bio Murinjov skaut
:klap::klap::klap: sa srecom...prvi put nakon murinja da su doveli nekog koga ja smatram dostojnim :mrgreen: .samo dva-tri telefonska poziva i eto :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back