Chelsea FC

sve matoro. slusala sam ancelotijeve i fergusonove izjave prije meca.
znacenje ancelotijevih rijeci, motivisuce , ovo je nase finale ls bla bla bla, ali nacin na koji to kaze, jeste kao da cita telefonski imenik.
fergi odvali neku glupost,ali to je coek harizme.
ok, no problemo.
formacija 4-3-3 koja se fura jos od murinja. ekipa koja se fura jos od granta. odsustvo ramiresa, uzasno spor vezni red, a ni jedan igrac ne smije biti spor kad u protivnickoj ekipi igra Cicarito Ernandez. luiz se za sad pokazao kao dobar igrac,ali da zna da kiksne, zna. treba ce mu jos kaljenja, sto je sasvim normalno...Bane rusi,krsi , maltretira i to jos RUnija, koji se ala mesi protiv del orna zkauca u njega cim naidje, a siv znamo koliko sudije ,navijaci i novinari vole runija, da je to za njih Isus ,al njega boli uvo,nastavlja on...Tores dao gol, odlicno protiv TOTENHEMA , na klupi, znamo da Vidic ima problem sa njim. Takodje se zna da Drogba ima problem as Vidicem, da Drogba lezi Vidicu,a Tores nikako. Ok, igra Drogba.
Glupo mi je vise da se ponavljam. ne mogu vise lampard i drogba istim intezitetom. dobro igraju ali nije to to.nagradu za najboljeg igraca zasluzuje ceh. posle njega, teri. posle slabijeg pocetka, bio je nas najbolji igrac.ako dodje Pedja Mijatovic, ocekujem bitne promijene. Ne mogu vise da pisem koje, muka mi je...nismo mi igrali lose, ali jednostavno, izlapjeli smo . I to vec par godina, samo sto je prosle bio tek dosao Anceloti i dosta igraca je dalo svoj maksimum....upravo tada.
Aleks je najsporiji igrac u Premijer Ligi. Ima jak sut i generalno je pozrtvovan jako i gotivan mi je ,ali sporiji je nego Ibrahimovic protiv velike ekipe.
eto ,to je to. drugo mijesto,mogli smo i gore, ne mozemo mi stalno titule osvajat' .

sve matoro. slusala sam ancelotijeve i fergusonove izjave prije meca.
znacenje ancelotijevih rijeci, motivisuce , ovo je nase finale ls bla bla bla, ali nacin na koji to kaze, jeste kao da cita telefonski imenik.
fergi odvali neku glupost,ali to je coek harizme.
ok, no problemo.
formacija 4-3-3 koja se fura jos od murinja. ekipa koja se fura jos od granta. odsustvo ramiresa, uzasno spor vezni red, a ni jedan igrac ne smije biti spor kad u protivnickoj ekipi igra Cicarito Ernandez. luiz se za sad pokazao kao dobar igrac,ali da zna da kiksne, zna. treba ce mu jos kaljenja, sto je sasvim normalno...Bane rusi,krsi , maltretira i to jos RUnija, koji se ala mesi protiv del orna zkauca u njega cim naidje, a siv znamo koliko sudije ,navijaci i novinari vole runija, da je to za njih Isus ,al njega boli uvo,nastavlja on...Tores dao gol, odlicno protiv TOTENHEMA , na klupi, znamo da Vidic ima problem sa njim. Takodje se zna da Drogba ima problem as Vidicem, da Drogba lezi Vidicu,a Tores nikako. Ok, igra Drogba.
Glupo mi je vise da se ponavljam. ne mogu vise lampard i drogba istim intezitetom. dobro igraju ali nije to to.nagradu za najboljeg igraca zasluzuje ceh. posle njega, teri. posle slabijeg pocetka, bio je nas najbolji igrac.ako dodje Pedja Mijatovic, ocekujem bitne promijene. Ne mogu vise da pisem koje, muka mi je...nismo mi igrali lose, ali jednostavno, izlapjeli smo . I to vec par godina, samo sto je prosle bio tek dosao Anceloti i dosta igraca je dalo svoj maksimum....upravo tada.
Aleks je najsporiji igrac u Premijer Ligi. Ima jak sut i generalno je pozrtvovan jako i gotivan mi je ,ali sporiji je nego Ibrahimovic protiv velike ekipe.
eto ,to je to. drugo mijesto,mogli smo i gore, ne mozemo mi stalno titule osvajat' .

^^ Upravo.

Ne samo boldovano nego sve. Ali boldovano najvise.

Neverovatno je sto Torres odigra jedno poluvreme solidno, ali ne postigne gol, i odmah leti napolje, a sledecu utakmicu i ne pocne. A Drogba protiv Manchestera prvo poluvreme jako lose odigra, i ipak ostane na terenu, i do kraja isto nista ne uradi.

Drogba jeste zaduzio klub i svaka mu cast, ali ne mozemo rizikovati buducnost kluba zbog igraca koji ce jos pola godine igrati na vrhunskom nivou. U stvari Drogba vec sad igra sve slabije (jeste da ponekad zablista ali nema tu konzistentnost kao pre), i nadam se da ce strucni stab to na vreme shvatiti i dati vise sanse mladjim napadacima

^^ Upravo.

Ne samo boldovano nego sve. Ali boldovano najvise.

Neverovatno je sto Torres odigra jedno poluvreme solidno, ali ne postigne gol, i odmah leti napolje, a sledecu utakmicu i ne pocne. A Drogba protiv Manchestera prvo poluvreme jako lose odigra, i ipak ostane na terenu, i do kraja isto nista ne uradi.

Drogba jeste zaduzio klub i svaka mu cast, ali ne mozemo rizikovati buducnost kluba zbog igraca koji ce jos pola godine igrati na vrhunskom nivou. U stvari Drogba vec sad igra sve slabije (jeste da ponekad zablista ali nema tu konzistentnost kao pre), i nadam se da ce strucni stab to na vreme shvatiti i dati vise sanse mladjim napadacima

Kapitalizam je u fudbal uneo interes,sto znaci da nema vise emocija sa igracima,mislim emocije gaje navijaci,ali uprava i trener NIKAKO ne smeju,oni su ti koji moraju da pustaju najbolje sto imaju.....Tores je mladji od Drogbe i narednih godina svakako on treba da bude lider navale,a Drogba hmmmm.....6 godina je igrao za nas,iscedili smo ga ka limun,dao je svoj maximum ali ima 33 godine i prirodno je ocekivati da ne igra kao nekad,kao sto je i prirodno PRODATI GA....
Ceh je po meni uz Kasiljasa najbolji GK danasnjice tako da ga ne treba dirati....IVanovic je imao svoje momente ove sezone i generalno nije lose odigrao pa ga treba sacuvati s tim da treba da poradi na ofanzivi kad igra desnog beka....Teri je kapiten ali to po stranu rekli smo nema emocija,jendostavno on je danas posle Vidica i Pikea uz Ferdinanda i Lucia najbolji stoper i ne treba ga dirati......uz njega da sazri ovaj Luiz i Alex da igra jos neko vreme i da se nabave jos 1-2 mladih talentovanih,a moze i da se dovede Subotic,pa da Alex leti iz ekipe....levo esli kol mislim da je dobro resenje ne znam koga bi mogli dovesti umesto njega?! sredina: Esjen i Mikel su jaki igraci,ali su zadnji vezni,mrzim kad ih obojicu vidim u ekipi,treba da budu konkurencija jedan drugom.....Lampard kao i Drogber gasi se polako,ali sigurno i treba traziti druga resenja.....takodje ova ekipa bi trebala konacno da dobije jednu klasicnu "desetku" posto je Benajun bio los potez......Ramires je fin posao i treba da bude deo jedne nove generacije.....napred 2 nova krila i Tores

teri je za ferdinanda i lusia izmislio fudbal. ferdinand je precijenjen do neba,lusio dobar , al nije kao teri nikako...to je to...teri,vidic i pike.sto se ovih ostalih tice , maludu bi na klupu , kalua ne bi dirala. nije kronaldo ,ali je dobar igrac i nepravedno urnisan od navijaca cesto...lampard da ostane ok,ali ne smije se toliki teret stavljati na njega, ne moze...ne moze bioloski to vise da podnese ...:D
ja nisam za to da treba das e drzimo starih igraca, tacnije ,vec godinama pricam drugo, ali fudbal jesu emocije...da sam ekonomista u nekom klubu ili funkcioner, onda bi gledala to tako,ali ipak ne moze se reci da nema emocija u fudbalu,pogotovu kad si navijac. a ovo sto se radi je surovo prema klubu i prema drugim,mladim igracima , jer mislim da pola ovih matorana ne bi moglo igrati za ovakav status i novac u bilo kom klubu do Celziju...

Celsi je truo klub.
Daju 100 miliona funti u Januaru a popuse 3x od Mancestera gde je najzvucnije ovosezonsko pojacanje Hernandez, anonimus iz Meksika.

I vidim, vec se prica kako Celsiju treba 50 novih igraca kako bi parirao Mancesteru.
Yebga, nije ovo football manager.

Celsi je truo klub.
Daju 100 miliona funti u Januaru a popuse 3x od Mancestera gde je najzvucnije ovosezonsko pojacanje Hernandez, anonimus iz Meksika.

I vidim, vec se prica kako Celsiju treba 50 novih igraca kako bi parirao Mancesteru.
Yebga, nije ovo football manager.

Ne treba nam 50 vec par njih 5-6 i da se rmba BRE.....s tim da ja ocekujem da ako se dovede vise od 3 igraca a morace da nece biti trofeja ni dogodine jer nisu to jabuke pa prepodne ih kupis popodne vec pijes kompot od njih.......mora sve to da se uigra......nestrpljivost Abramovica najvise kosta,ne znam koji je ***** dirao Murinja i sad oce da juri Ancelotija,dovedi brate jednog trenera i ostavi ga da odradi posao 5-6-7 sezona pa onda ceni kako i sta........i taj manceter desavalo se da pod SAF igraju u cup uefa ili da ispadaju u grupama u ls,ali je on ipak 25 godina menadzer,kod nas niko nije ostoa 25 meseci

http://chelsea.theoffside.com/chelsea/farewell-fabulous-fabio-borini.html
Ako necemo da ih koristimo, onda da ne bacamo pare na njih...krivo mi je , jer ono malo sto sam vidjela da ga igra, pokazao je neki talenat , samo je bio neprecizan...odlican u rezervama al ne mislim da je on najbolji od mladih...samo da se mekehranu daje sansa...da se ne opeknemo ala franko di santo ...gubimo vrijeme na nekoga i on se pokaze kao nikakav...ili forsiramo matorane i kupujemo zvijezde,a on postane odlican fudbaler ...kao Skot Parker recimo.
to je rizik, ali vrijedno je ...
rezerve nam osvojile ligu :D

Poslednja izmena:
taaaata.jpg

Dodela nagrada za igraca godine u klubu

Ceka se Neymar i dogovor je izvestan, prvo je on rekao da je pricao sa Ramiresom i Luizom i da su mu rekli da nece pogresiti da dodje, onda se pojavila prica da su sinoc Neymar i Roman bili na veceri i pricali o transferu?! Nista jos nije 100% ali drzim palceve :)

ovaj anceloti je bas baksuz.....iz milana kad ga oterase doveli ibru,robinha i ostale a on se do tada mucio sa borielom i huntelarom.....sad kad ode iz celzija dosli luiz,tores,doci ce neymar i ko zna ko jos.......a isto do tada morao sa matorcima da se snalazi.....
dobar je on trener prosle godine dupla kruna....bas je lud ovaj roman,pa ne moze svake godine trofej majku mu

Oterase Ancelotija kao poslednje *****, jos dok je bio u tunelu. Stvarno sramotan potez uprave, oterati tako coveka koji im je prosle sezone doneo titule, mada me uopste ne cudi. Abramovic nije citav sa mozgom.

Ovako nigdje necemo stici.
Ne postoji ni jedan klub koji je iz godine u godinu osvajao titule.
Mancester Junajted recimo,prve tri godine se nije proslavio sa Fergusonom.Imao je neke niske padove kasnije, kad se pricalo da je Fergi odlapio.Evo,sad se vidi sta je bolje...kontinuitet, uvijek.
S druge strane,Liverpul je pogrijesio sto je toliko drzao Rafu.
Sta reci o Karlu? Covjek spada u 10 najboljih trenera na svijetu-kao i Hidink,kao i Murinjo,pa i Skolari iz neznanih razloga (mozda mala stvar zvana svijetsko prvenstvo)...Igrali smo lijep, napadacki fudbal, apsolutno razbili sve zive prosle godine, donio nam je prvu duplu krunu u istoriji.Napravio neke dobre transfer akvizicije ,ali je pitanje koliko su to bile njegove odluke. Cini mi se da su ga ostali procitali, moglo se vidjeti koji ce biti njegov sledeci potez.Covjek ima uspijeha,a drugo mjesto,sa obrzirom gdje smo bili u januaru, uopste nije lose.A kako smo igrali na pocetku sezone...

iPak,bio je procitan. Moglo se znati koji ce biti njegov sledeci potez,ubacivanje Kalua i Anelke, Drogbe kad igra Tores...Tores se nije snasao... nije bio inovativan...

Ne,ne mislim da smo trebali da ga sutnemo. Odradio je dobar posao od 0 do 10 dala bih mu 8.Liga Sampiona je bila razocaranje,ali sasvim dobro se snasao u Ligi. Plava stolica iz godine u godinu postaje sve nepozeljnije mjesto, bez obzira na slavu i novac koji je vezu.
Ovako nigdje necemo stici.

Nikako Grant.Covjek ej antitalenat.OK za kup takmicenja, nema pobjednicki duh.Sa dvije ekipe je ispao iz Lige, a kad je imao najbolje fudbalere na svijetu, nista nije uspio da osvoji. Sad kad gledam sa distance, vidim koliko smo se mucili sa njim.Ruzan fudbal, los odnos sa igracima, ni malo harizme.Henk Ten Kate je tu odradjivao posao.
Kad mo vec kod asistenata...Rej VIlkins. Legenda kluba na neki nacin, dobar asistent.Cim je on otisao,stvari su pocele da se raspadaju.Treitramo asistente i trenere kao fudbalere, umijesto obrnuto.
Stiv Klarke je genije za odbranu,kapiten. Cim je on otisao, zavrsili smo drugi sa Murinjom.
Kad ce Abramovic shvatiti, da nije problem u trenerima?Moze nam doci i Ferguson,ali ako se ne mijenjaju stvari u ekipi,ako ne bude bilo strpljenaj i tolerancije, nece biti rezultata.
Sva sreca Karlu u daljoj karijeri, nece imati on problema da nadje posao.I nagrada Cehu je potpuno zasluzena!

Poslednja izmena:

Back