ban'ellY
Primećen član
- Poruka
- 666
Победили сте Манчестер, Ливерпул и Арсенал, три пута сте дали по седам комада,
ако сад не узмете титулу ....![]()
Daj BOZE da je neuzmu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Победили сте Манчестер, Ливерпул и Арсенал, три пута сте дали по седам комада,
ако сад не узмете титулу ....![]()

Zasluzili su to,mislim da su bili najbolji u Engeskoj kad se pogleda cela sezona,mada imalu su dostojnog konkurenta u Mancesteru...Jos jedan korak i titula zasluzeno zavrsava kod vas. Nadam se da ce tako i biti![]()
Pa vise bi se radovao da Stouk osvoji titulu nego Celzi.Jednostavno ne volim taj klub.To mi je kao Crvena Zvezda, a ja sam GROBAR bre!

. 

(bane, mada on igra desno, aleks je sad bolji od karvalja,tj. vise se trudi i ima vise snage, bruma...) . Tako da ne mislim da je to potrebno.
)
...i gokhan je dobar...i marko mitrovic...ja bi ih sve unaprijedila 
Pa Grobari su mahom navijali za Čelsi, a Džipsiji za Manu ...Pa vise bi se radovao da Stouk osvoji titulu nego Celzi.Jednostavno ne volim taj klub.To mi je kao Crvena Zvezda, a ja sam GROBAR bre!
Dobili su Manu oba puta, oba puta Arsenal i oba puta Liverpul, te samim tim i najviše zaslužuju ... A i zbog Baneta naravno bih voleo da oni osvoje, jer red je da ovu sjajnu sezonu začini titulom i na SP ode kao šampion PL, a upao je i u najbolji tim godine ...Jos jedan korak i titula zasluzeno zavrsava kod vas. Nadam se da ce tako i biti![]()
Mladi igraci Celzija su osvojili FA Kuppobijedom protiv A.vILE od 3:2
Anceloti je pominjao da ce Patrik Van Anholt, Fabio Borini, Kakuta i Nemanja Matic biti u prvom timu sledece sezone. To govori da u Celziju, nadam se, dolaze nova vremena . Brumu sam gledala 2 puta , cini mi se, bio je dosta cvrst. Samo mu je 18 godina, a smatra se jednim od najvecih nada fudbala. Borinija sam isto par puta, i cini se okej, mada malo nesiguran pred golom- previse se nervira i tako. Kakutu samo na YT i cini se izuzetan. Matica isto nisam , ni Van Anholta, ali za obojicu se dize hype.
Jos ce doci Miroslav Stoch, koji je vazio za najboljeg mladog igraca svijeta, sada osvojio titulu sa Tventeom. Ulazio je par puta u igru, narocito dok je Skolari bio tu i cini mi se vrlo dobar.
Mada...ja sam predvidjala da ce Franko Di Santo biti nesto, pa nistatako da ne uzimajte sve zdravo za gotovo. Di Santo se nije snasao u Blekburnu, a Sinkler nije ispunio svoj potencijal...
.
Tu je i Mansijen koji je isto vazio za jednog od boljih mladjana, Vulvs ga oce nazad ,a i vrlo soildno je igrao pod Hidinkom...nadam se da ce imati mjesta za njega, jer mislim da je kvalitetan ...mada sumnjam
Ipak, nije da su imali nesto mnogo sansi...Staridz je dosta solidan bio ove sezone kao backup striker .Dao par golova i pokazao da zna nesto...
...zato mislim da je idiotski dati 70 miliona funti za Toresa i Tijaga Silvu. Obojica su dobri igraci + Tores je malo kilav u zadnje vrijeme, a imamo masu igraca koji ce dostojno naslijediti Karvalja ili eventualno , TERIJA...ono, ne sad...ali za 5-6 godina(bane, mada on igra desno, aleks je sad bolji od karvalja,tj. vise se trudi i ima vise snage, bruma...) . Tako da ne mislim da je to potrebno.
Treba nam makar jedan vrh igrac da osvijezi ekipu (hm...Milner), ali da ne pretjerujemo kao u svoje vrijeme ili City sad. Cini mi se da cemo bas to uraditi, zveknuti 50 milki za nekog Sevcenka.15-25 MILIONA i to je dosta. Nisu se dzabe ovu mucili...nadam se.
Mislim da bi nam trebao napadac, mada ja to govorim pet godina pa se vadimo na Drogbu stalno.

Ahhh..nemogu da gledam ovr slike, umrecu

))
ova sa ivanovicem kraljevska![]()

Hvala Gari! :-*
Uskoro cu i ja ovako na tvojoj temi...))
Stvarno je Celzi zasluzio ovo,bili su najbolji tokom cele sezone,i trpeli veliki pritisak Mancestera,koji je bio dostojan konkurent.Jos jednom od srca cestitam
Super su ove slike sa peharom

Drogba je zasluženo najbolji strelac, a Runi igrač. I vuk sit i ovce na broju.Svaka cast Celziju, bili su najbolji ove godine. Nemojte skakati na mene sad, ali mislim da Drogba nije zasluzio da bude najbolji strelac lige. Nekako je Runi ipak odigrao sezonu za pamcenje.
Drago mi je i zbog Anćelotija, izvinjavam se javno što sam ga ranije pljuvao, očigledno da problem nije bio u njemu.