Frank1e
Aktivan član
- Poruka
- 1.226
Man.Utd danas 0:0, znaci gotovo je... Titula...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

. Mada tu je i Carlo pogrijesio, Deco u prvih XI , Ferreira igra ispred spremnog Baneta...oAnelka nije igrao od 1 . minuta a dao gol protiv Boltona...Drogba krenuo da kleca nakon sto je ovaj sve tri izmjene iskoristio...

I sva tri puta Drogba nije dao nijedan (a sada je igrao ipak) a prvi im strelac ... Nešto tu ne štimaOvo mislim da je bio treci put da smo dali sedam golova nekom![]()
I sva tri puta Drogba nije dao nijedan (a sada je igrao ipak) a prvi im strelac ... Nešto tu ne štima...
.Svi daju golove, svi igraju za tim, a ne sebicno kako je Drogba znao da igra prethodne 2
.

Vala su se raspucali ove sezone, ko da ih Venger vodi a ne Karlo koga je Silvio terao da igra sa više napadača ...Pa to znaci da smo mnogo mocni ove sezone.Svi daju golove, svi igraju za tim, a ne sebicno kako je Drogba znao da igra prethodne 2
![]()
To je i njegov najveći problem - nije konstantan i moraš gledati u pasulj koja će mu sezona biti dobra i kad će biti raspoložen ... Kad je raspoložen onda je zver u 16-ercu i opasan je iz svih pozicija, ima odličan šut i sjajan je skakač ...drogba kad je briljantan, briljantan je (arsenal) ...kad je bezveze, onda uskace anelka
ajde Babel, vreme je da proradis, da skinemo te osmehe s lica![]()
.Nije mi jasan Chelsea....kao igraju najbolje sto mogu,United retko slaba sezona a samo bod razlike?!
Nije jos gotovo,ne radujte se prerano.Dobice vas L'pool i onda nista od titule.
Dok ovaj covek igra za United ja sam spokojan.

i oni koji nisu 
i uopste igru...Ma svi su bili odlicni!Necu da cepidlacim 
! Samo smo mnogo zakomplikovali zivot sa Tottenhamom, kao i obicno