_Krang_
Domaćin
- Poruka
- 3.752
Makeda isto dao neregularan gol tako da se potire
Od kada je gol grudima (stomakom) neregularan ?
Gde si pročitao to pravilo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Makeda isto dao neregularan gol tako da se potire
mislim da je rukom
al sam prichao telefonom tako da nisam video dobro

Mislim da Celzi sada ima otvoren put ka tituli.Samo da zadrze ovaj nivo igre i slavice na kraju 

Hahahahahaha.. komentar dana![]()

makeda imbecil grunuo pesnajom loptu u gol , seljak
Loše suđenje, nedosuđen penal za Mančester i neregularan gol Drogbe i još par sumnjivih situacija, ali dobro je da se malo zakuvalo prvenstvo ...

Hvala.Sve cestitke na pobedi![]()
Sve cestitke na pobedi![]()
Bilo je i za njih, samo što su ti najveći klubovi uvek pod lupom ... Uvek će se pre dići prašina oko Mančestera nego oko Čelsija kad su te stvari u pitanju, ali to ne znači da je Čelsi imun na greške u njihovu korist ...Istina, ali konacno jednom da sudijska greska bude u korist Celsija, a ne u korist Liverpula, Barselone, Intera itd...
Bekovi su nam ogroman problem, Fereira je kako tako dobar posao i uradio iza al napred nishta, Zhirkov isto nesrecnik otkad je u Chelsiju ni mrvu svog skilla da pokazhe u napadu.Loše suđenje, nedosuđen penal za Mančester i neregularan gol Drogbe i još par sumnjivih situacija, ali dobro je da se malo zakuvalo prvenstvo ...
Zhirkov isto nesrecnik otkad je u Chelsiju ni mrvu svog skilla da pokazhe u napadu.
zašto nelegularan gol Drogbe?
Loše suđenje, nedosuđen penal za Mančester i neregularan gol Drogbe i još par sumnjivih situacija, ali dobro je da se malo zakuvalo prvenstvo ...
Neregularan, jer je bio u ofsajdu pola koraka, ako ne i vise

Pa dobro, ako je Drogbin gol neregularan, i Makedin je neregularan...
Znači ovako:
- 1 nedosuđen penal za Čelsi
- 1 nedosuđen penal za Mančester
- neregularan gol Drogbe
- neregularan gol Makede
To je to, kada bolje pogledaš, niko ustvari nije oštećen, znači zaslužena pobeda Čelsia.![]()

P.O.B.E.D.A!![]()
a na leto jedan dobar napadac tipa (Torres, Villa, Pato)

...ne za crveni nego za šestomjesečnu suspenziju...